3 pakketips før du opbevarer

Skal du til at nedpakke ting, som du skal have opbevaret over en kortere eller længere periode? Gør opbevaringen lidt lettere for dig selv – følg disse tre pakketips før opbevaringen.

Skal du have noget ud?

Så skal du huske det, når du pakker ned. Det er skidt at komme til opbevaringsrummet for at hente vinterstøvlerne, og de så ligger i den bageste kasse. Det første pakketip er derfor, at du skal pakke dine ting sammen, så de ting, du skal bruge løbende, er nemme at få fat i.

Vid, hvad der er hvor

Det er også skidt ikke at vide, hvor det du har brug for ligger, fordi alle kasser og poser ser ens ud. Opbevarer du længe, er det endnu mere vanskeligt at huske, hvad der ligger hvor. Skriv i det mindste på flyttekassen, hvilket værelse den hører til, og gerne lidt noter om, hvad der rent faktisk er i kassen (f.eks. tallerkener, køkkenredskaber, kasseroller). Hvis det er for tidskrævende, så pak i gennemsigtige kasser – så har du fuldt overblik.

Planlægger du at flytte? Her er et par ting, du skal huske.

Pak ikke for tungt

For bogstavelig talt at gøre opbevaringen lettere, er det smart ikke at pakke flyttekasserne for tungt. Husk, at du skal kunne bære dem ind på lageret, og ud igen en dag. Hvis kasserne er for tunge, kommer der et stort pres, hvis de stables. Undgå halvtomme flyttekasser ved at pakke lette ting øverst.

Ønsker du flere tips, kan du med fordel tage kontakt med os her, på chatten, eller kom forbi en af vores butikker.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Nedpakning af et kollektiv

Da mit kollektiv skulle flytte

Mit kollektiv blev opsagt, og nøglerne skulle afleveres i februar. Med fire beboere blev det en lærerig oplevelse, og jeg fortæller om de vigtigste her.

Håndværkere borer i væg

Opbevaring af værktøj og udstyr

Håndværksfaget og værktøj går ofte hånd i hånd, og som håndværker kan det være svært at få plads til alle tingene. Vi giver et bud på, hvordan du kan få mere plads.

Fint gammelt legetøj

Pas godt på dit gamle legetøj

Dit gamle fine legetøj er værd at gemme på. Den næste generation kan få glæde af det, så det er om at passe godt på legetøjet i mellemtiden.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose