3 pakketips før du opbevarer

Skal du til at nedpakke ting, som du skal have opbevaret over en kortere eller længere periode? Gør opbevaringen lidt lettere for dig selv – følg disse tre pakketips før opbevaringen.

Skal du have noget ud?

Så skal du huske det, når du pakker ned. Det er skidt at komme til opbevaringsrummet for at hente vinterstøvlerne, og de så ligger i den bageste kasse. Det første pakketip er derfor, at du skal pakke dine ting sammen, så de ting, du skal bruge løbende, er nemme at få fat i.

Vid, hvad der er hvor

Det er også skidt ikke at vide, hvor det du har brug for ligger, fordi alle kasser og poser ser ens ud. Opbevarer du længe, er det endnu mere vanskeligt at huske, hvad der ligger hvor. Skriv i det mindste på flyttekassen, hvilket værelse den hører til, og gerne lidt noter om, hvad der rent faktisk er i kassen (f.eks. tallerkener, køkkenredskaber, kasseroller). Hvis det er for tidskrævende, så pak i gennemsigtige kasser – så har du fuldt overblik.

Planlægger du at flytte? Her er et par ting, du skal huske.

Pak ikke for tungt

For bogstavelig talt at gøre opbevaringen lettere, er det smart ikke at pakke flyttekasserne for tungt. Husk, at du skal kunne bære dem ind på lageret, og ud igen en dag. Hvis kasserne er for tunge, kommer der et stort pres, hvis de stables. Undgå halvtomme flyttekasser ved at pakke lette ting øverst.

Ønsker du flere tips, kan du med fordel tage kontakt med os her, på chatten, eller kom forbi en af vores butikker.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

At flytte hver til sit

Nu har I besluttet at flytte fra hinanden. Det sidste, du vil tænke på, er alt, hvad der skal gøres. Desværre er det normalt ikke så enkelt, så vi har samlet nogle tips til at gøre processen nemmere. Læs med her!

 

Midlertidig Opbevaring

Midlertidig opbevaring er en god løsning, hvis du for en kort stund har brug for at have lidt bedre plads. Der kan være mange årsager til, hvorfor man har brug for noget ekstra plads, og vi kigger på nogle af dem her. Læs med!

 

havemøbler

Få havemøblerne klar til vinteren

Sommeren er forbi, og vores havemøbler har gjort deres pligt før vinteren for alvor kommer. Men hvad bør du gøre for at holde dem ved lige, så de kan bruges til næste sommer? Læs med her, hvor vi går igennem nogle råd, der kan skabe de bedste forhold for dine havemøbler henover vinteren.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose