3 trin til at leve på mindre plads

Hvordan bor man småt uden at mangle noget? Designeren Graham Hill er sikker på, at 'mindre er mere', og at et simpelt hjem giver glæde og overskud. Vi gennemgår Hills 3-trins model til Less is more.

Hill mener at ”Less done well can equal more” (Lidt gjort godt giver mere), og han giver tre måder at gøre det godt på, nemlig (1) edit ruthlessly, (2) think small og (3) multifunctional spaces and housewares.

Edit ruthlessly (sortér nådesløst)

På en måde en hjertevarm tanke, hvor du sorterer de ting fra, der ikke giver dig længerevarende glæde. Den der trøje, du pakker med, hver gang du flytter, men som du ikke har brugt de sidste 5 år? Ud med den. Når du får frasorteret de ligegyldige ting, der ikke gør dig specielt glad, står du tilbage med de vigtige og dyrebare ting.

Think small (tænk småt)

Ikke bare dit hjem, men alt omkring dig skal tænkes småt, når du bor på mindre plads. Behøver du et spisebord med plads til 10 gæster? Bruger du nogensinde den der kæmpe salatskål, der optager plads i køkkenskabet? Hvorfor har du 6 kogeplader, når du normalt kun bruger 3 af gangen?

Multifunctional spaces & housewares (multifunktionelt hjem og møbler)

For at få det meste ud af dine ting og dit hjem, skal dine møbler og ting kunne bruges til mere end én ting. Et sofabord, der kan foldes ud til et større spisebordssæt, eller måske en seng, der er et spisebord, når den foldes op mod væggen?

Vi kan ikke vide med sikkerhed, om det rent faktisk ville gøre én gladere at leve efter de tre punkter. Men vi synes, det er en meget positiv tilgang til at optimere sit hjem bedst muligt.

Står du alligevel tilbage med dyrebare og vigtige ting, som du netop nu ikke har plads til, kan et opbevaringsrum på et eksternt lager være en god løsning for dig. Se vores udvalg er opbevaringsrum her. Har du spørgsmål om opbevaring, kan vores opbevaringseksperter kontaktes her.

Hvordan kan man ellers optimere sin bolig? Læs de 9 hacks, vi har samlet her i Kræv Pladsen Tilbage.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Nedpakning af et kollektiv

Da mit kollektiv skulle flytte

Mit kollektiv blev opsagt, og nøglerne skulle afleveres i februar. Med fire beboere blev det en lærerig oplevelse, og jeg fortæller om de vigtigste her.

Håndværkere borer i væg

Opbevaring af værktøj og udstyr

Håndværksfaget og værktøj går ofte hånd i hånd, og som håndværker kan det være svært at få plads til alle tingene. Vi giver et bud på, hvordan du kan få mere plads.

Fint gammelt legetøj

Pas godt på dit gamle legetøj

Dit gamle fine legetøj er værd at gemme på. Den næste generation kan få glæde af det, så det er om at passe godt på legetøjet i mellemtiden.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose