3 trin til at leve på mindre plads

Hvordan bor man småt uden at mangle noget? Designeren Graham Hill er sikker på, at 'mindre er mere', og at et simpelt hjem giver glæde og overskud. Vi gennemgår Hills 3-trins model til Less is more.

Hill mener at ”Less done well can equal more” (Lidt gjort godt giver mere), og han giver tre måder at gøre det godt på, nemlig (1) edit ruthlessly, (2) think small og (3) multifunctional spaces and housewares.

Edit ruthlessly (sortér nådesløst)

På en måde en hjertevarm tanke, hvor du sorterer de ting fra, der ikke giver dig længerevarende glæde. Den der trøje, du pakker med, hver gang du flytter, men som du ikke har brugt de sidste 5 år? Ud med den. Når du får frasorteret de ligegyldige ting, der ikke gør dig specielt glad, står du tilbage med de vigtige og dyrebare ting.

Think small (tænk småt)

Ikke bare dit hjem, men alt omkring dig skal tænkes småt, når du bor på mindre plads. Behøver du et spisebord med plads til 10 gæster? Bruger du nogensinde den der kæmpe salatskål, der optager plads i køkkenskabet? Hvorfor har du 6 kogeplader, når du normalt kun bruger 3 af gangen?

Multifunctional spaces & housewares (multifunktionelt hjem og møbler)

For at få det meste ud af dine ting og dit hjem, skal dine møbler og ting kunne bruges til mere end én ting. Et sofabord, der kan foldes ud til et større spisebordssæt, eller måske en seng, der er et spisebord, når den foldes op mod væggen?

Vi kan ikke vide med sikkerhed, om det rent faktisk ville gøre én gladere at leve efter de tre punkter. Men vi synes, det er en meget positiv tilgang til at optimere sit hjem bedst muligt.

Står du alligevel tilbage med dyrebare og vigtige ting, som du netop nu ikke har plads til, kan et opbevaringsrum på et eksternt lager være en god løsning for dig. Se vores udvalg er opbevaringsrum her. Har du spørgsmål om opbevaring, kan vores opbevaringseksperter kontaktes her.

Hvordan kan man ellers optimere sin bolig? Læs de 9 hacks, vi har samlet her i Kræv Pladsen Tilbage.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

At flytte hver til sit

Nu har I besluttet at flytte fra hinanden. Det sidste, du vil tænke på, er alt, hvad der skal gøres. Desværre er det normalt ikke så enkelt, så vi har samlet nogle tips til at gøre processen nemmere. Læs med her!

 

Midlertidig Opbevaring

Midlertidig opbevaring er en god løsning, hvis du for en kort stund har brug for at have lidt bedre plads. Der kan være mange årsager til, hvorfor man har brug for noget ekstra plads, og vi kigger på nogle af dem her. Læs med!

 

havemøbler

Få havemøblerne klar til vinteren

Sommeren er forbi, og vores havemøbler har gjort deres pligt før vinteren for alvor kommer. Men hvad bør du gøre for at holde dem ved lige, så de kan bruges til næste sommer? Læs med her, hvor vi går igennem nogle råd, der kan skabe de bedste forhold for dine havemøbler henover vinteren.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose