Akut flytning - hvor gør jeg af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

En rodet akut flytning

Der kan være mange årsager til en akut flytning. Fælles for dem er, at du skal fraflytte dit nuværende hjem hurtigst muligt. Derfor har du ikke særlig god tid til at planlægge og pakke, og måske har du endnu ikke fundet et nyt hjem til dine møbler.

Find ud af, hvor meget tid du har

Meget akut flytning

Afhængigt at situationen, har du mere eller mindre tid til at klare din akutte flytning. Skal du flytte akut pga. vandskade eller andre skader på din bolig, er tiden meget knap, og du skal skynde dig. Møbler, tøj og andet inventar skal ud af boligen i en fart, og stilles på et sikkert sted. Har du knapt med tid, skal du tænke over hvilke hverdagsting, der kan bruges til at pakke tingene ind i. Psst, gennemsigtige affaldssække, aviser, køkkenrulle og bæreposer er gode, når det skal gå stærkt.

Mindre akut flytning

I andre tilfælde er det måske ikke SÅ akut. Eksempelvis hvis din bolig er blevet opsagt med et par måneders varsel. Så behøver du ikke panisk at smide dine ejendele i tvivlsomme bæreposer og halse afsted. Du har nemlig mere tid til at indkøbe flyttetilbehør, og planlægge flyttehjælp og lignende.

Det er god idé, så du er sikker på at have det nødvendige indpakningsmateriale til at passe godt på dine ting. Du kan være langt mere tryg, hvis dine ting er forsvarligt pakket ind i bobleplast, bølgepap og professionelle flyttekasser. Køb flyttetilbehør her.

Find ud af, hvor du skal bo

Hos de gamle

Med en akut flytning har du ofte ikke fundet dit nye hjem endnu. Derfor må du finde ud af, hvor du kan sove indtil da. Og også hvor du kan gøre af dine møbler. Nogle flytter under forældrenes tag igen, og de kan nogle gange have plads til de ekstra møbler i et kælder- eller loftrum. Så har du dine ting tæt på, og kan altid gå et smut ned af kældertrappen for at finde yndlingssweateren frem. Men husk at pakke dine møbler i et plastikdækken og luk godt til med tape, når de står i kælder eller på loft. Så undgår du fugtskader og støv på møblerne.

Hos kammeraten

Andre gange har du måske brug for at couchsurfe (overnatte på en kammerats sofa) i en lille storbylejlighed, hvor der ikke er plads til alle dine møbler. Så er det vigtigt at sortere i, hvad der er essentielle hverdagsting, og hvad der kan stå opbevaret på ubestemt tid et andet sted.

Læs her om at sortere i dit hjem, pakke det og flytte.

Det møblerede

Du kan også få midlertidige lejligheder, der allerede er møbleret, hvor du kan bo under din boligsøgning. Det er ofte på korttidsleje, og der er ikke plads til dine egne ting. Og så må du opbevare dem et andet sted. Pak derfor dine møbler og genstande fornuftigt ind, så de ikke tager skade af et par måneders opbevaring. Se vores pakkeguides for at få et par gode tips til nedpakning og opbevaring.

Opbevaring

Næsten ligegyldig årsagen for den akutte flytning, skal der bruges opbevaring til møblerne. Skal de opbevares i længere tid, eller i perioder med særligt varmt eller koldt vejr, er det en god idé at stille tingene hos en professionel opbevaringsvirksomhed. Så står dine ting frostfrit, overvåget og kun du har adgang til det.

Har du brug for et opbevaringsrum, kan du se vores afdelinger her.

flytter ind i opbevaringsrum

Sådan flytter du ind i opbevaringsrummet

Nærmer dagen sig, hvor du skal flytte ind i opbevaringsrummet? Her får du en oversigt over, hvad du bør tænke på før du flytter ind, og hvordan det fungerer på selve flyttedagen. Så går alt let som en leg.

Ryddeligt hjem

Bedre plads til et ryddeligt hjem

Har du lidt for mange ting omkring dig? Ting du egentlig skulle have været foruden – men som du heller ikke vil helt af med? Et minilager kan være vejen til et mere organiseret hjem.

Organisering Lager

Organisering af dit lager – sådan gør du

Kan du ikke finde det, du har på dit skur/lager eller kælder? Her er fem tips til bedre organisering af det.

Rydde Depotrummet

5 tegn på at du kan få bedre plads i depotrummet

Kælderrummet kan være det perfekte sted at skubbe alt det væk, du ikke ønsker inde i lejligheden. Det er hurtigt at lægge ting derned konstant, og så kan systemet kollapse. Lidt rod går godt, men hvornår er det tid til at gøre det rent?

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose