Bedre plads til et ryddeligt hjem

Har du lidt for mange ting omkring dig? Ting du egentlig skulle have været foruden – men som du heller ikke vil helt af med? Et minilager kan være vejen til et mere organiseret hjem.

Det er i bund og grund et ret almindeligt problem: Som årene går, hober det sig op med genstande, der ikke helt finder deres plads i hjemmet. Eller som finder sin plads alt for godt.

Du ved, møblerne, der aldrig blev flyttet, selvom du fik nye. De gaver, der aldrig blev brugt. Souvenirs og pynt fra nær og fjern - nogle bestemt pænere end andre. Ville det ikke have været rart blot at få bedre plads?

Bedre plads til et organiseret hjem

Sådan et behov kan være lidt forskelligt. Hvis du er en af ​​dem, der har lidt for mange ting i hvert rum, mærker du måske mest af det, når du får besøg. Du vil gerne flytte tingene væk, indtil gæsterne kommer, men flytte dem hvorhen? Eller du mærker, at det forstyrrer hele tiden – at roen på en eller anden måde aldrig sænker sig helt.

Og så har vi dem, der har helt pletfrie rum – bortset fra et enkelt værelse. Ja, du ved præcis, hvad jeg taler om. Hvor gæster ikke må komme ind. Måske har du endda låst døren. Men så ved du også, at du godt kunne tænke dig at bruge det til et fitnesscenter. Eller som hjemmekontor. Og måske bliver I snart en mere i familien?

Den tredje mulighed

For folk, der ønsker et bedre sted for et mere ryddeligt hjem, er der normalt to strategier, der gør sig gældende: smide ud eller flytte. Disse er mulighederne. Og da begge dele er svære, tidskrævende, kræver mange overvejelser og er nemme at udskyde, sker der ofte ikke noget.

Men der er en tredje mulighed. En der giver dig mulighed for at tage dig af alle de ting du elsker, men som måske ikke har en naturlig plads i dit hjem lige nu. Vi taler selvfølgelig om lagerrum. Og vi vil næsten gå så langt som at sige, at det er et lille lifehack, når det kommer til at skaffe sig et mere organiseret hjem.

Læg det hos os

Med et minilager står affektionsværdi aldrig i vejen for, at du endelig får plads til det hjemmekontor, du har drømt om. Eller at du bare kommer til at mærke glæden ved at have det rent og pænt omkring dig. De ting du ikke har brug for lige nu? Bare sæt dem hos os.

Du behøver ikke at flytte eller sørge. Tværtimod. Du får al fornøjelsen af ​​et ryddeligt og organiseret hjem, samtidig med at du har dine ting tæt på. Trygt placeret - og let tilgængeligt. Hvad er der ikke at kunne lide?

Nøglen til succes

Og det er jo ikke for evigt. Måske planlægger du at flytte engang i fremtiden, så hvorfor ikke sætte gang i det nu – og få mere plads imens? For nogle hjælper afstanden dem også til at se, hvilke ting de virkelig savner og hvilke de ikke gør. Det kan gøre en smid- eller give væk-proces lettere.

Så hvad siger du, er du klar til et mere ryddeligt og mere organiseret hjem? Du finder nøglen til succes hos os.

Find dit lager her, eller kontakt os gerne, hvis du ønsker vejledning.

flytter ind i opbevaringsrum

Sådan flytter du ind i opbevaringsrummet

Nærmer dagen sig, hvor du skal flytte ind i opbevaringsrummet? Her får du en oversigt over, hvad du bør tænke på før du flytter ind, og hvordan det fungerer på selve flyttedagen. Så går alt let som en leg.

Organisering Lager

Organisering af dit lager – sådan gør du

Kan du ikke finde det, du har på dit skur/lager eller kælder? Her er fem tips til bedre organisering af det.

Rydde Depotrummet

5 tegn på at du kan få bedre plads i depotrummet

Kælderrummet kan være det perfekte sted at skubbe alt det væk, du ikke ønsker inde i lejligheden. Det er hurtigt at lægge ting derned konstant, og så kan systemet kollapse. Lidt rod går godt, men hvornår er det tid til at gøre det rent?

opbevaring ski

Bedre plads til skiferie

I disse måneder er det højsæson for at komme ud på alpin – og langrendsski og snowboard med venner og familie. Nogle af os har vores eget udstyr, som vi tager med os, når vi skal afsted – men hvad skal vi gøre, når vi kommer hjem? Vi har et par forslag her!

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose