Skip to content

Isaks tre uundværlige flytteprodukter

Nogle af de flytteprodukter i butikken, vi er gladest for på min afdeling, er bobleplast, silkepapir og flyttekasser.

Isak holder silkepapir

Vi anbefaler dem gerne til vores kunder, og vi har også selv brugt produkterne, når vi har skulle pakke ting ned derhjemme. Det er næsten alle kunder, vi møder på vores afdeling, der kunne have brug for enten en rulle bobleplast, flyttekasser eller noget silkepapir, og vi oplever også at produkterne er meget alsidige.

Bobleplast beskytter dine ting

Den første på listen er bobleplasten, da det er funktionelt, let og billigt, og så er det et populært køb på vores afdeling. Bobleplast er især brugbart til de skrøbelige ting, som man vil være sikker på, ikke går i stykker. Det kan være alt fra vaser til fladskærms-tv. Bobleplasten kan også pakkes ned i en flyttekasse som foring, hvis genstanden skal beskyttes yderligere, og vi har hørt mange kreative historier om, hvordan plasten ellers kan bruges. Plasten kan for eksempel også bruges til at binde om benene på et antikt møbel, så man undgår skrammer i træet eller lakken. Jeg tror at vi er vilde med bobleplasten her på afdelingen, fordi det er et produkt, der kan bruges til utroligt mange ting, beskytter godt, og så er det selvfølgelig altid sjovt at poppe boblerne, når man ikke skal bruge det mere. Hvem kan ikke lide bobleplast? Læs mere om bobleplast her.

Silkepapir sikrer mod ridser og skår

Med sin store funktionalitet og bløde tekstur fortjener silkepapiret helt sikkert en andenplads på vores liste. Silkepapiret kommer i ark, så man skal ikke selv i gang med saksen, og foldes nemt om glas, skåle eller tallerkener. Desuden efterlader silkepapiret ingen avissværte på glas og anden service, så man undgår at skulle vaske af, når man pakker sine glas og lignende ud. Ligeledes sørger silkepapiret for at glas ikke står og skrammer sig op af de andre glas, så man skal ikke være bange for ridser i de dyre vinglas, og så beskytter det selvfølgelig mod skår og andre skrammer.

Flyttekasser

På tredjepladsen over afdelingens uundværlige produkter finder vi flyttekassen. Det er selvfølgelig ingen overraskelse at vores flyttekasser er med på listen, da dette er det essentielle produkt, når man er i gang med at flytte, male, renovere, transportere eller lignende. Hos os kommer flyttekasserne i to forskellige størrelser med hver deres spidskompetencer. Den store flyttekasse kan tage helt op til 40 kilo, og du kan derfor roligt pakke dine bøger, køkkengrej, børnenes legetøj eller andet i uden at skulle tænke på, om bunden falder ud. Den anden størrelse kaldes bogkasser, og disse er ideelle til tunge bøger, mindre ting og skrøbelige genstande, som man evt. kan pakke ind i vores bobleplast og derefter nemt og sikkert transportere fra et sted til et andet.

I vores butik kan du finde flere flyttematerialer og –produkter, der gør flytningen lettere.

Om forfatteren

Isak er afdelingsleder på vores afdeling i Hvidovre, og har med sine knap 6 år i branchen stor erfaring med flytteprocessen fra start til slut. På afdelingen kan du ligeledes møde Pernille og Kathrine med hver 2 års erfaring, der også rådgiver og vejleder dig i din flytning.

 

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg

Gør det nemmere at renovere

Gør det nemmere at renovere

Nu er det tiden til at renovere derhjemme. Skab de bedste forhold for dig selv undervejs.
Sådan holder du god hygiejne når du flytter

Sådan holder du god hygiejne når du flytter

Det er altid vigtigt at tænke på hygiejne. Også når du flytter. Vi har samlet nogle tips til, hvordan du kan bevare den gode hygiejne når du flytter.
4 råd til at gøre din bolig salgsklar

4 råd til at gøre din bolig salgsklar

Når du er klar til at sælge din bolig, skal den helst sælges hurtigst muligt. Med enkle tiltag kan du forkorte liggetiden yderligere og få den bedste salgspris.
Vinteropbevaring – hvordan bør du opbevare henover vinteren?

Vinteropbevaring – hvordan bør du opbevare henover vinteren?

Når kuldegraderne kommer snigende, er det et sikkert tegn på, at nogle ting skal til at sættes væk for vinteren. Og så er der flere ting, der skal tages hensyn til, så dine ejendele kan holde så længe som muligt. Vi hjælper dig med en oversigt over ting, du skal huske, før du sætter tingene væk.
*
*
*