Skip to content

Isaks tre uundværlige flytteprodukter

Nogle af de flytteprodukter i butikken, vi er gladest for på min afdeling, er bobleplast, silkepapir og flyttekasser.

Isak holder silkepapir

Vi anbefaler dem gerne til vores kunder, og vi har også selv brugt produkterne, når vi har skulle pakke ting ned derhjemme. Det er næsten alle kunder, vi møder på vores afdeling, der kunne have brug for enten en rulle bobleplast, flyttekasser eller noget silkepapir, og vi oplever også at produkterne er meget alsidige.

Bobleplast beskytter dine ting

Den første på listen er bobleplasten, da det er funktionelt, let og billigt, og så er det et populært køb på vores afdeling. Bobleplast er især brugbart til de skrøbelige ting, som man vil være sikker på, ikke går i stykker. Det kan være alt fra vaser til fladskærms-tv. Bobleplasten kan også pakkes ned i en flyttekasse som foring, hvis genstanden skal beskyttes yderligere, og vi har hørt mange kreative historier om, hvordan plasten ellers kan bruges. Plasten kan for eksempel også bruges til at binde om benene på et antikt møbel, så man undgår skrammer i træet eller lakken. Jeg tror at vi er vilde med bobleplasten her på afdelingen, fordi det er et produkt, der kan bruges til utroligt mange ting, beskytter godt, og så er det selvfølgelig altid sjovt at poppe boblerne, når man ikke skal bruge det mere. Hvem kan ikke lide bobleplast? Læs mere om bobleplast her.

Silkepapir sikrer mod ridser og skår

Med sin store funktionalitet og bløde tekstur fortjener silkepapiret helt sikkert en andenplads på vores liste. Silkepapiret kommer i ark, så man skal ikke selv i gang med saksen, og foldes nemt om glas, skåle eller tallerkener. Desuden efterlader silkepapiret ingen avissværte på glas og anden service, så man undgår at skulle vaske af, når man pakker sine glas og lignende ud. Ligeledes sørger silkepapiret for at glas ikke står og skrammer sig op af de andre glas, så man skal ikke være bange for ridser i de dyre vinglas, og så beskytter det selvfølgelig mod skår og andre skrammer.

Flyttekasser

På tredjepladsen over afdelingens uundværlige produkter finder vi flyttekassen. Det er selvfølgelig ingen overraskelse at vores flyttekasser er med på listen, da dette er det essentielle produkt, når man er i gang med at flytte, male, renovere, transportere eller lignende. Hos os kommer flyttekasserne i to forskellige størrelser med hver deres spidskompetencer. Den store flyttekasse kan tage helt op til 40 kilo, og du kan derfor roligt pakke dine bøger, køkkengrej, børnenes legetøj eller andet i uden at skulle tænke på, om bunden falder ud. Den anden størrelse kaldes bogkasser, og disse er ideelle til tunge bøger, mindre ting og skrøbelige genstande, som man evt. kan pakke ind i vores bobleplast og derefter nemt og sikkert transportere fra et sted til et andet.

I vores butik kan du finde flere flyttematerialer og –produkter, der gør flytningen lettere.

Om forfatteren

Isak er afdelingsleder på vores afdeling i Hvidovre, og har med sine knap 6 år i branchen stor erfaring med flytteprocessen fra start til slut. På afdelingen kan du ligeledes møde Pernille og Kathrine med hver 2 års erfaring, der også rådgiver og vejleder dig i din flytning.

 

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg

Opbevaringsrum i Hvidovre og hjerterum i Kolkata

Opbevaringsrum i Hvidovre og hjerterum i Kolkata

Velgørenhedsorganisationen Gadens Børn er hverdagens helte for hundredvis af børn og mødre i byen Kolkata i Indien. Læs her hvordan et opbevaringsrum i Hvidovre hjælper dem.
Gør dette før fremvisningen

Gør dette før fremvisningen

Skal du sælge din bolig? I samarbejde med Truls, daglig leder i PROA Eiendomsmegling Lørenskog i Norge, har vi samlet tre gode råd, når du skal fremvise din bolig. Truls har op mod 3000 fremvisninger bag sig, og en god sjat erfaring med, hvad der virker i en fremvisning.
At flytte er svært

At flytte er svært

At flytte er svært! Jeg har arbejdet med flytninger siden 2015, og det er stadig meget energi- og tidskrævende. Jeg har dog lært en hel del, så læs her om mit lille (bogstavelig talt) flytteeventyr – måske bliver du også klogere?

Skær dig ikke på knivene

Har du prøvet at skære dig på knivene, når du pakker ud eller ned? Det er en unødvendig risiko at tage.
*
*
*