Skip to content

Byd påsken velkommen med 3 hurtige i haven

Påskeugen, den stille uge, dimmelugen. Kært barn har mange navne, og påsken er en kærkommen tid, når foråret melder sit indtog.

byd pasken velkommen

Naturens grønne skud og det lunere vejr trækker os udenfor, så vi kan suge årets første forårssolstråler til os. Men så er det vist også tid til at gøre haven lidt pæn, er det ikke? Læs med og opdag tre simple områder, der får din have til at ligne en million ’in no time’!

1. Terrassen

Terrassen er uden tvivl den del af haven, hvor en hurtig overhaling giver det tydeligste resultat. Du sidder og opholder dig mest på terrassen – især i de tidlige forårsmåneder – så derfor fortjener den en god sjat af din opmærksomhed. Sving kosten, tør havemøbler over med en fugtig klud og sæt lidt friske planter i krukker, så er du altså kommet rigtig langt på ingen tid.

2. Græsplænen

En anden ting, der også giver et meget tydeligt resultat, er græsslåningen. Et par hurtige baner med maskinen, og så ligner din have jo næsten en park! Og har du en robotplæneklipper, så er det på tide at få den ud af vinterhi og på job. Det er så skønt at sidde på en nyfejet terrasse med en varm drik og kigge ud over en nyklippet plæne – et af forårets stærke sider.

3. Oprydningen

Ligger der ellers småting og flyder rundt omkring som haveredskaber, spande eller andet rod, kan det også hurtigt fjernes på en lun påskedag. I skuret kan de forskellige redskaber sorteres og sættes på plads og småaffaldet bør køres på genbrugsstationen. Vinterspecifikke ting som sneskovle, ski og kælke bør sættes allerbagest i skuret. Mangler du plads, kan du opmagasinere sæsonspecifikke ting på et ekstern lager, så de ikke står og optager unødig plads. Du kan finde opbevaringsplads her.

Du behøver altså ikke at tage dig mod til de helt store indgreb, som tager en halv dag. Med disse tre – egentlig ret indlysende – dele af haven, kommer du hurtigt i den helt rigtige forårsstemning. Og husk nu, at påskeugen også er til for at få slappet af. Har du ting og sager, der står i vejen for din afslapning, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan få dig klar til foråret.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg

Vinteropbevaring – hvordan bør du opbevare henover vinteren?

Vinteropbevaring – hvordan bør du opbevare henover vinteren?

Når kuldegraderne kommer snigende, er det et sikkert tegn på, at nogle ting skal til at sættes væk for vinteren. Og så er der flere ting, der skal tages hensyn til, så dine ejendele kan holde så længe som muligt. Vi hjælper dig med en oversigt over ting, du skal huske, før du sætter tingene væk.
Opbevaringsrum i Hvidovre og hjerterum i Kolkata

Opbevaringsrum i Hvidovre og hjerterum i Kolkata

Velgørenhedsorganisationen Gadens Børn er hverdagens helte for hundredvis af børn og mødre i byen Kolkata i Indien. Læs her hvordan et opbevaringsrum i Hvidovre hjælper dem.
Gør dette før fremvisningen

Gør dette før fremvisningen

Skal du sælge din bolig? I samarbejde med Truls, daglig leder i PROA Eiendomsmegling Lørenskog i Norge, har vi samlet tre gode råd, når du skal fremvise din bolig. Truls har op mod 3000 fremvisninger bag sig, og en god sjat erfaring med, hvad der virker i en fremvisning.
At flytte er svært

At flytte er svært

At flytte er svært! Jeg har arbejdet med flytninger siden 2015, og det er stadig meget energi- og tidskrævende. Jeg har dog lært en hel del, så læs her om mit lille (bogstavelig talt) flytteeventyr – måske bliver du også klogere?
*
*
*