City Self-Storage priser 2013

City Self-Storage har kåret vinderne af årets interne awards 2013, og uddeler her prisen for afdeling med størst fremgangprisen for bedst præsterende afdeling, og prisen for årets succes.

City Self-Storage er stolte af at kunne uddele følgende priser til årets vindere i 2013: City Self-Storage Torshov i Norge som årets vinder i kategorien "Site med størst fremgang". City Self- Storage Torunska i Polen som vinder i kategorien ”Bedst præsterende site” og for anden gang i træk vandt Team Spanien prisen ”Årets succes”.

Tillykke med den flotte præstation og dedikation i 2013 til vinderne og hele City Self-Storage teamet.

Så er der uddelt priser til vores self storage butikker. Er du i tvivl om, hvordan det foregår på sådan et opbevaringscenter, kan du læse mere her.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Nedpakning af et kollektiv

Da mit kollektiv skulle flytte

Mit kollektiv blev opsagt, og nøglerne skulle afleveres i februar. Med fire beboere blev det en lærerig oplevelse, og jeg fortæller om de vigtigste her.

Håndværkere borer i væg

Opbevaring af værktøj og udstyr

Håndværksfaget og værktøj går ofte hånd i hånd, og som håndværker kan det være svært at få plads til alle tingene. Vi giver et bud på, hvordan du kan få mere plads.

Fint gammelt legetøj

Pas godt på dit gamle legetøj

Dit gamle fine legetøj er værd at gemme på. Den næste generation kan få glæde af det, så det er om at passe godt på legetøjet i mellemtiden.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose