Da mit kollektiv skulle flytte

Mit kollektiv blev opsagt, og nøglerne skulle afleveres i februar. Med fire beboere blev det en lærerig oplevelse, og jeg fortæller om de vigtigste her.

Vi fire beboere havde vidt forskellige flyttesituationer. Jeg arbejder hos City Self-Storage og har i forvejen et stort opbevaringsrum. Jeg fik nemt lånt en trailer på vores afdeling i Skovlunde, og jeg kender til alt det flyttetilbehør der skal bruges.

Møbleret værelse og langtidsopbevaring

Jeg flyttede direkte i et møbleret værelse, og skulle derfor opbevare de fleste af mine ting. Så jeg har pakket mine ting grundigt ind, så de står trygt og godt i langtidsopbevaring. Du kan få gode råd til at pakke dine ting her.

Checkliste til det møblerede værelse:

  • Møbler skal opbevares - bølgepap, bobleplast og covers
  • Pynteting skal opbevares - lille flyttekasse og silkepapir
  • Tøj skal med mig - klare sække (ps. sorte sække kan efterlade lugt, så brug de klare)
  • Lamper skal opbevares - store flyttekasser og bobleplast

Forskellig transport i vores kollektiv

Andre i kollektivet kunne have sine ting stående hos venner og familie, og en anden skulle have fat i et opbevaringsrum hurtigst muligt. Én klarede det med en varevogn, en anden med en stationcar, og en tredje med en flyttemand.

Skal du bruge en trailer, kan du gøre som jeg. Se mere om trailerleje her. Første læs kom til mit nye hjem, og det sidste til opbevaringsrummet, så jeg kunne aflevere traileren samtidig. Andre gange er det bare nemmere med flyttemænd. Tag en snak med kundeservice her, og få anbefalet flyttemænd.

Kollektivets fælles ting

Når man bor i kollektiv, samler man efterhånden en masse fælles ting. I mit kollektiv havde vi købt en fælles sofa, et TV og nogle reoler. Hvordan håndterer man sådan en situation?

Ingen af os havde brug for tingene i vores nye hjem, så vi satte tingene til salg og delte beløbet mellem os. Reolerne gik gratis til en god nabo, som vi i kollektivet var blevet venner med. Og på den måde fik vi langsom tømt vores nu afsluttede fælles hjem.

Skal du til at flytte, og har brug for et opbevaringsrum i mellemtiden? Se efter et passende opbevaringsrum her.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Håndværkere borer i væg

Opbevaring af værktøj og udstyr

Håndværksfaget og værktøj går ofte hånd i hånd, og som håndværker kan det være svært at få plads til alle tingene. Vi giver et bud på, hvordan du kan få mere plads.

Fint gammelt legetøj

Pas godt på dit gamle legetøj

Dit gamle fine legetøj er værd at gemme på. Den næste generation kan få glæde af det, så det er om at passe godt på legetøjet i mellemtiden.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

Undgå pladsmangel på hjemmekontoret

Undgå pladsmangel når du arbejder hjemme

Mange har i den sidste tid måtte arbejde hjemmefra, og hjemmearbejdet har vist sig at have både positive og mindre positive sider. Det er fleksibelt, så man kan klare en hurtig tøjvask, lufte hunden og andre gøremål, der er vigtige i hverdagen. Men det kan også være svært at arbejde derhjemme.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose