Da mit kollektiv skulle flytte

Mit kollektiv blev opsagt, og nøglerne skulle afleveres i februar. Med fire beboere blev det en lærerig oplevelse, og jeg fortæller om de vigtigste her.

Vi fire beboere havde vidt forskellige flyttesituationer. Jeg arbejder hos City Self-Storage og har i forvejen et stort opbevaringsrum. Jeg fik nemt lånt en trailer på vores afdeling i Skovlunde, og jeg kender til alt det flyttetilbehør der skal bruges.

Møbleret værelse og langtidsopbevaring

Jeg flyttede direkte i et møbleret værelse, og skulle derfor opbevare de fleste af mine ting. Så jeg har pakket mine ting grundigt ind, så de står trygt og godt i langtidsopbevaring. Du kan få gode råd til at pakke dine ting her.

Checkliste til det møblerede værelse:

  • Møbler skal opbevares - bølgepap, bobleplast og covers
  • Pynteting skal opbevares - lille flyttekasse og silkepapir
  • Tøj skal med mig - klare sække (ps. sorte sække kan efterlade lugt, så brug de klare)
  • Lamper skal opbevares - store flyttekasser og bobleplast

Forskellig transport i vores kollektiv

Andre i kollektivet kunne have sine ting stående hos venner og familie, og en anden skulle have fat i et opbevaringsrum hurtigst muligt. Én klarede det med en varevogn, en anden med en stationcar, og en tredje med en flyttemand.

Skal du bruge en trailer, kan du gøre som jeg. Se mere om trailerleje her. Første læs kom til mit nye hjem, og det sidste til opbevaringsrummet, så jeg kunne aflevere traileren samtidig. Andre gange er det bare nemmere med flyttemænd. Tag en snak med kundeservice her, og få anbefalet flyttemænd.

Kollektivets fælles ting

Når man bor i kollektiv, samler man efterhånden en masse fælles ting. I mit kollektiv havde vi købt en fælles sofa, et TV og nogle reoler. Hvordan håndterer man sådan en situation?

Ingen af os havde brug for tingene i vores nye hjem, så vi satte tingene til salg og delte beløbet mellem os. Reolerne gik gratis til en god nabo, som vi i kollektivet var blevet venner med. Og på den måde fik vi langsom tømt vores nu afsluttede fælles hjem.

Skal du til at flytte, og har brug for et opbevaringsrum i mellemtiden? Se efter et passende opbevaringsrum her.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

At flytte hver til sit

Nu har I besluttet at flytte fra hinanden. Det sidste, du vil tænke på, er alt, hvad der skal gøres. Desværre er det normalt ikke så enkelt, så vi har samlet nogle tips til at gøre processen nemmere. Læs med her!

 

Midlertidig Opbevaring

Midlertidig opbevaring er en god løsning, hvis du for en kort stund har brug for at have lidt bedre plads. Der kan være mange årsager til, hvorfor man har brug for noget ekstra plads, og vi kigger på nogle af dem her. Læs med!

 

havemøbler

Få havemøblerne klar til vinteren

Sommeren er forbi, og vores havemøbler har gjort deres pligt før vinteren for alvor kommer. Men hvad bør du gøre for at holde dem ved lige, så de kan bruges til næste sommer? Læs med her, hvor vi går igennem nogle råd, der kan skabe de bedste forhold for dine havemøbler henover vinteren.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose