Efterår og klargøring til vinter

Efter en lun sommer kommer uundgåeligt efterår. Det er tiden til at gøre hjemmet og måske også haven klar til en kold vinter.

Det danske efterår er en blandet pose af lune solskinstimer og øsende regnvejr. At vejret bliver koldere og hårdere varsler om den kommende vinter, og at tiden er inde til at blive klar til de hvide måneder. Læs med her, hvilke små opgaver efteråret bringer.

Huskeliste til efterår:

  • Motorcykel, knallert og cykler
  • Campingvogn, autocampter og camp-let
  • Havemøbler, grill og krukker

MC, knallert eller måske cyklen

Er du én af de 2% af danskere, der kører motorcykel, så ved du, at den snart skal i vinterhi. De fleste motorkøretøjer har bedst af at blive brugt, men når det ikke er en mulighed i vintertiden, må du i stedet tage hånd om din motorcykel her til efterår.

Ønsker du at komme tilbage til en maskine i god stand til foråret, må den rengøres, olieres og måske en tur til service. Det samme gælder knallerter og scootere. Når det er efterår, er det også tid til at se sig om efter en tempereret opbevaring.

Lige gyldigt om du er typen, der har lyst til en frisk cykeltur i frostgrader, bør du også bruge din tid i efteråret til at gør jernhesten klar til frost, sne og salt. Vask cyklen lidt oftere end ellers her til efterår, og sørg for rigelig olie til både cykellåsen og cykelkæden.

Campingvogn, autocamper og camp-let

Campingsæsonen er ved at være godt overstået, og de store hjem på hjul skal på vinterferie. Vil du gerne komme tilbage til en vogn i god stand, må den vaskes både indvendigt og udvendigt - også det tilhørende telt! Og har du et køleskab i din campingvogn eller autocamper, kan du holde det åbent med et viskestykke, så det holder sig friskt over vinteren. Måske er efterårsferien tiden til dette?

Relateret: Klargør din campingvogn og autocamper til vinteren.

Vognen skal selvfølgelig også stå et sted, imens den ikke bruges. Nogle campingpladser tilbyder opbevaring over vinterperioden, men det kan begrænse din adgang til vognen. Har du selv en ledig parkeringsplads derhjemme, er det selvfølgelig det oplagte sted at stille den. Du kan også leje en parkeringsplads på et indhegnet område, som f.eks. hos os i Skovlunde, Albertslund og Hvidovre.

Læs mere om opbevaring af motorcykel, campingvogn og trailer her.

Havemøbler, grill og krukker

De færreste havemøbler kan tåle at stå udendørs i den danske vinter. Derfor må de som minimum vaskes af, og i nogle tilfælde også have en behandling med olie eller andet. Følg altid anvisningerne fra producenten, så dine havemøbler kan bruges igen næste sommer. Har du ikke plads til havemøblerne i et skur eller en garage, kan du her leje et opbevaringsrum henover vinteren.

Relateret: Få ikke mug på dine havemøbler.

Er du den glade ejer af en grill, må også den have et bad. Her gælder samme råd som før, følg anvisninger fra producenten. Overordnet set skal grillen have en skrubbetur, og skal den holdes rustfri, bør den opbevares i et tempereret rum.

I tvivl om, hvad et tempereret rum er? Her kan du læse om fordelene ved et tempereret opbevaringsrum.

Især de keramiske krukker har svært ved at overleve frosten, og har derfor brug for at blive opbevaret tempereret. Derfor er skuret ofte ikke en holdbar løsning, men det er jo heller ikke altid muligt at have krukkerne stående inde i stuen. Også her kan det være en god løsning at leje et opbevaringsrum, så krukkerne ikke slår sprækker og går itu i vinterhalvåret. Begynd allerede her til efterår at se dig om efter muligheder for opbevaring af dine krukker, så dén bekymring er ude af verdenen.

Efterår er også tid til afslapning

Selvom efteråret har sine små opgaver til os, er det også en tid til afslapning og hygge. Uldsokker, striktrøjer og måske en pumpkin spice latte skal der helst også være plads til. Hav en rigtig dejlig efterårstid!

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om muligheden for opbevaring til efteråret. Vi kan fanges på telefon 70151111, i chatten her på hjemmesiden eller her med vores kontaktformular.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

At flytte hver til sit

Nu har I besluttet at flytte fra hinanden. Det sidste, du vil tænke på, er alt, hvad der skal gøres. Desværre er det normalt ikke så enkelt, så vi har samlet nogle tips til at gøre processen nemmere. Læs med her!

 

Midlertidig Opbevaring

Midlertidig opbevaring er en god løsning, hvis du for en kort stund har brug for at have lidt bedre plads. Der kan være mange årsager til, hvorfor man har brug for noget ekstra plads, og vi kigger på nogle af dem her. Læs med!

 

havemøbler

Få havemøblerne klar til vinteren

Sommeren er forbi, og vores havemøbler har gjort deres pligt før vinteren for alvor kommer. Men hvad bør du gøre for at holde dem ved lige, så de kan bruges til næste sommer? Læs med her, hvor vi går igennem nogle råd, der kan skabe de bedste forhold for dine havemøbler henover vinteren.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose