En jul med uventet venlighed

I den kolde, men hyggelige, juletid samles de fleste familier om middagsbordet, træet og sammenholdet. Hjemmene er pyntet med flettede julehjerter, og de mange stearinlys giver en varm og hyggelig stemning.

Den hyggelige jul er helt i tråd med kelternes bål til Samhain, som vi skrev om til Halloween. Derfor giver jul anledning til random acts of kindness (kaldet uventet venlighed på dansk).

Julen minder os alle om, at vi må passe på hinanden og på minderne, og skrue en anelse ned for tempoet, så vi kan nå at nyde den søde juletid. Og der er jo mange måder at passe på hinanden på! Også de små ting gælder – måske skulle du ringe efter en taxa til den lidt for fulde kollega til julefrokosten, så vedkommende kommer sikkert hjem? Eller tilbyde at holde øje med din nabos hus, når de holder juleaften et andet sted? Det er vel netop den rette juleånd at give en hjælpende hånd, hvor man kan. På den måde er juletiden en perfekt tid til at lave de såkaldte random acts of kindness, hvor små gestusser kan gøre en stor forskel.

Julede acts of kindness

På afdelingerne bemærker vi også en venlig julestemning. Visitterne på kontoret til en varm kop kaffe bliver længere og hyppigere, og humøret er let og overbærende. Vi oplever mange random acts of kindness i denne tid – nogle gange er det de små ting, der gør forskellen. Dem har vi listet et par stykker af nedenfor.

Pladsgiveren

Ofte er det netop manglen på plads, der giver anledning til at befinde sig på et opbevaringslager. Men her i juletiden handler det jo om at give, og det ser vi en del af på afdelingerne i netop denne tid. Der er mange, der skal ind på lageret efter julepynt og julegaver, så pladsen ved indgangene kan være træng. Heldigvis gives der plads til hinanden, så alle kan komme til – det varmer rigtig godt på en kold dag i december.

Smilet

Det siges, at smilet er den korteste vej mellem to mennesker. Og for at det ikke skal være løgn, så er udtrykkets rigtighed blevet bekræftet af hjerneforskere fra Aarhus Universitet og University of Oxford! Et smil kan nogle gange redde dagen, hvis det hele er koldt, vådt, gråt og mørkt udenfor, så vis bisserne frem og pas godt på hinanden. En jul med uventet venlighed er en god jul!

Tålmodighed

Den varme og nærværende julestemning minder én om glade barndomsstunder i familiens skød med julebag og -sang. Det er minder, der er værd at passe på, og netop derfor står der mange minder opbevaret i sådan et opbevaringsrum. Mangler du et sted at passe på dine minder, kan du bestille et opbevaringsrum her.

Kom forbi os i december for med egne øjne at opleve Pladsgiveren, Smilet og Tålmodighed – så kvitterer vi med varm kaffe og en snak om stort og småt (opbevaring altså…!).

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Nedpakning af et kollektiv

Da mit kollektiv skulle flytte

Mit kollektiv blev opsagt, og nøglerne skulle afleveres i februar. Med fire beboere blev det en lærerig oplevelse, og jeg fortæller om de vigtigste her.

Håndværkere borer i væg

Opbevaring af værktøj og udstyr

Håndværksfaget og værktøj går ofte hånd i hånd, og som håndværker kan det være svært at få plads til alle tingene. Vi giver et bud på, hvordan du kan få mere plads.

Fint gammelt legetøj

Pas godt på dit gamle legetøj

Dit gamle fine legetøj er værd at gemme på. Den næste generation kan få glæde af det, så det er om at passe godt på legetøjet i mellemtiden.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose