Hvor skal du gemme julegaver?

Sæsonen for juleindkøb er i fuld gang. Hvor gemmer du dine julegaver, så nysgerrige børn, venner og familie ikke finder dem?

Gemme julegaver

Har du venner eller familie, der er ligeså nysgerrige på julegaverne som Rachel og Pheobe fra Venner? År efter år leder de alle vennernes lejligheder igennem i håb om at finde julegaverne før juleaften. Et år lykkedes det dem endelig, og overraskelsen er lige ved at blive spoleret. Heldigvis overtaler Chandler dem til ikke at åbne gaverne.

En del af julens glæde er at se ansigtsudtrykket, når gaverne åbnes. At se, at den tid og energi du har lagt i at finde netop dén gave bliver værdsat. Vi kan ikke alle være så heldige, at vi har en Chandler derhjemme, som kan sørge for at gaverne ikke åbnes. Og måske har vi heller ikke så mange gode gemmesteder til gaverne, så der er fare for, at overraskelsen bliver spoleret ved et uheld. Så hvorfor ikke tænke lidt udenfor hjemmets fire vægge, og tage julegaverne med til os? Et opbevaringsrum er et perfekt sted til at gemme julegaver!

Alt, du skal gøre, er at reservere plads, og tage gaverne med til os efter juleindkøbet. Så tager vi vare på dem, indtil du henter dem igen til jul.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Nedpakning af et kollektiv

Da mit kollektiv skulle flytte

Mit kollektiv blev opsagt, og nøglerne skulle afleveres i februar. Med fire beboere blev det en lærerig oplevelse, og jeg fortæller om de vigtigste her.

Håndværkere borer i væg

Opbevaring af værktøj og udstyr

Håndværksfaget og værktøj går ofte hånd i hånd, og som håndværker kan det være svært at få plads til alle tingene. Vi giver et bud på, hvordan du kan få mere plads.

Fint gammelt legetøj

Pas godt på dit gamle legetøj

Dit gamle fine legetøj er værd at gemme på. Den næste generation kan få glæde af det, så det er om at passe godt på legetøjet i mellemtiden.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose