Hvor skal du gemme julegaver?

Sæsonen for juleindkøb er i fuld gang. Hvor gemmer du dine julegaver, så nysgerrige børn, venner og familie ikke finder dem?

Gemme julegaver

Har du venner eller familie, der er ligeså nysgerrige på julegaverne som Rachel og Pheobe fra Venner? År efter år leder de alle vennernes lejligheder igennem i håb om at finde julegaverne før juleaften. Et år lykkedes det dem endelig, og overraskelsen er lige ved at blive spoleret. Heldigvis overtaler Chandler dem til ikke at åbne gaverne.

En del af julens glæde er at se ansigtsudtrykket, når gaverne åbnes. At se, at den tid og energi du har lagt i at finde netop dén gave bliver værdsat. Vi kan ikke alle være så heldige, at vi har en Chandler derhjemme, som kan sørge for at gaverne ikke åbnes. Og måske har vi heller ikke så mange gode gemmesteder til gaverne, så der er fare for, at overraskelsen bliver spoleret ved et uheld. Så hvorfor ikke tænke lidt udenfor hjemmets fire vægge, og tage julegaverne med til os? Et opbevaringsrum er et perfekt sted til at gemme julegaver!

Alt, du skal gøre, er at reservere plads, og tage gaverne med til os efter juleindkøbet. Så tager vi vare på dem, indtil du henter dem igen til jul.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

At flytte hver til sit

Nu har I besluttet at flytte fra hinanden. Det sidste, du vil tænke på, er alt, hvad der skal gøres. Desværre er det normalt ikke så enkelt, så vi har samlet nogle tips til at gøre processen nemmere. Læs med her!

 

Midlertidig Opbevaring

Midlertidig opbevaring er en god løsning, hvis du for en kort stund har brug for at have lidt bedre plads. Der kan være mange årsager til, hvorfor man har brug for noget ekstra plads, og vi kigger på nogle af dem her. Læs med!

 

havemøbler

Få havemøblerne klar til vinteren

Sommeren er forbi, og vores havemøbler har gjort deres pligt før vinteren for alvor kommer. Men hvad bør du gøre for at holde dem ved lige, så de kan bruges til næste sommer? Læs med her, hvor vi går igennem nogle råd, der kan skabe de bedste forhold for dine havemøbler henover vinteren.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose