Få ikke mug på dine havemøbler

Nu er vinteren snart over os, og havemøblerne har gjort deres pligt før vinteren for alvor kommer. Men hvad bør du gøre for at holde dem ved lige, og ikke mindst; hvordan undgår du, at der dannes mug henover vinteren?

Tager vi et kig på leverandører af udendørsmøbler, ser vi, at samtlige anbefaler vedligehold af møblerne, før de stilles væk. Hvis du har tid, så er det absolut bedste at følge instrukserne i, hvordan der skal tages vare på dine havemøbler.

Undgå fugtige havemøbler

En hurtig vask af møblerne er heller ikke at foragte. Så slipper du for at skidt sætter sig fast, og bliver vanskeligt at få af, når møblerne skal frem på terrassen til foråret. Det er vigtigt at aflægge tid til at møblerne kan tørre, før du sætter dem væk. Så opstår der ikke fugt, når de opbevares, og du slipper for mug på havemøblerne.

Har du andet, du skal opbevare til vinter? Læs her, hvordan forskellige ting vinteropbevares bedst.

Tænk også på, hvor du opbevarer havemøblerne. Hvis du opbevarer dem under et tag, i et skur eller i en garage, bør der være udluftning eller ventilation, så tingene står tørt. Hvis det kun er muligt for dig at opbevare dem under en presenning, er det vigtigt, at den ikke ligger for tæt om møblerne. Sørg for masser af luft under presenningen, så der ikke dannes mug henover vinteren. Sørg desuden for, at møblerne står oven på en presenning, så der ikke kommer fugt fra jorden.

Har du havemøbler, der ikke kan tåle frost, og som har brug for en stabil temperatur henover vinteren, kan de trygt stå i en af vores tempererede opbevaringsrum. Et tørt, tempereret og sikkert sted at opbevare udendørsmøblerne. Bestil et opbevaringsrum online her. Men husk – sørg for, at møblerne er tørre, inden du sætter dem ind.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Nedpakning af et kollektiv

Da mit kollektiv skulle flytte

Mit kollektiv blev opsagt, og nøglerne skulle afleveres i februar. Med fire beboere blev det en lærerig oplevelse, og jeg fortæller om de vigtigste her.

Håndværkere borer i væg

Opbevaring af værktøj og udstyr

Håndværksfaget og værktøj går ofte hånd i hånd, og som håndværker kan det være svært at få plads til alle tingene. Vi giver et bud på, hvordan du kan få mere plads.

Fint gammelt legetøj

Pas godt på dit gamle legetøj

Dit gamle fine legetøj er værd at gemme på. Den næste generation kan få glæde af det, så det er om at passe godt på legetøjet i mellemtiden.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose