5 tegn på at du kan få bedre plads i depotrummet

Kælderrummet kan være det perfekte sted at skubbe alt det væk, du ikke ønsker inde i lejligheden. Det er hurtigt at lægge ting derned konstant, og så kan systemet kollapse. Lidt rod går godt, men hvornår er det tid til at gøre det rent?

5 tegn på at du kan få bedre plads i depotrummet

Der er mange tegn, der fortæller dig, at det er tid til får skabt noget bedre plads i rummet. Vi tager dig igennem 5 af dem her. Kan du genkende dig selv i nogen?

1. Når du frygter det

Et af de sikreste tegn på, at rummet trænger til noget kærlighed, er, at du frygter at hente ting i det. Det burde ikke være en belastning at besøge sit opbevaringsrum, og hvis det er rodet, der forårsager den frygt, kan du tage det som det skub, du skal gøre rent.

Lad ikke rodet i rummet hænge over dig og give dig en klump i maven, sæt dig fri ved at tage den oprydning du og dit lager fortjener.

2. Når du aflyser aftaler, fordi det er placeret i standen

Er det kommet dertil, at du aflyser aftaler, fordi de vandrebukser, du skal bruge, ligger i opbevaringsrummet?

Det er et sikkert tegn på, at du skal gøre det rum til et bedre sted for dig selv. Når et opbevaringsrum kan beslutte, hvad du skal gøre og ikke gøre på en dag, er det på høje tid at handle.

3. Når du bruger lang tid

Har du oplevet, at du kom for sent til noget, fordi du skulle finde en lille ting i skuret – som ikke var så let at finde?

Hvis alt er i sorte affaldssække eller umærkede kasser, og måske også bare er smidt ind i rummet, er det ikke underligt, at det tager tid at finde det, du skal bruge.

Brug en dag, eller lidt tid over flere dage på at systematisere og få organiseret dig, så du ikke skal bruge lang tid hver gang, du bare skal hente en lille ting. Her kan du se vores opbevaringstips.

4. Når gulvet ikke er synligt

Skal du kravle over diverse ejendele for at få skiene inden skituren? Er det umuligt at komme til det, der er i bunden af rummet uden hverken at flytte ting eller træde på dem?

Hvis gulvet i dit lager ikke kommer frem, kan du tage det som et tegn på, at du bør rydde lidt op. Måske er det tid til at sætte nogle ekstra hylder ind, og sætte det der ikke bliver brugt så tit et andet sted? Med et synligt og ryddeligt gulv bliver det pludselig nemmere at manøvrere i skuret, og man skal ikke snuble over tingene for at komme ind.

5. Når rummet er fyldt

Er dit hjemmeopbevaringsrum helt fyldt? Dette er bestemt det klareste tegn, og det er på tide at tage stilling til, hvad der egentlig er dernede.

Find ud af, hvad du vil passe på, hvad du kan give væk, og hvad der eventuelt skal smides ud, så du får plads, hvis der skal sættes nyt i rummet. Er dit skur derhjemme fyldt - er der gode løsninger, der giver dig bedre plads. Måske er det tid til at kigge på et eksternt lager for at komme af med det, der ikke bliver brugt så ofte?

Husk også, at vi har stor erfaring med opbevaring. Kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp til at få en bedre plads i skuret.

flytter ind i opbevaringsrum

Sådan flytter du ind i opbevaringsrummet

Nærmer dagen sig, hvor du skal flytte ind i opbevaringsrummet? Her får du en oversigt over, hvad du bør tænke på før du flytter ind, og hvordan det fungerer på selve flyttedagen. Så går alt let som en leg.

Ryddeligt hjem

Bedre plads til et ryddeligt hjem

Har du lidt for mange ting omkring dig? Ting du egentlig skulle have været foruden – men som du heller ikke vil helt af med? Et minilager kan være vejen til et mere organiseret hjem.

Organisering Lager

Organisering af dit lager – sådan gør du

Kan du ikke finde det, du har på dit skur/lager eller kælder? Her er fem tips til bedre organisering af det.

opbevaring ski

Bedre plads til skiferie

I disse måneder er det højsæson for at komme ud på alpin – og langrendsski og snowboard med venner og familie. Nogle af os har vores eget udstyr, som vi tager med os, når vi skal afsted – men hvad skal vi gøre, når vi kommer hjem? Vi har et par forslag her!

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose