Fem tegn på at det er på tide at rydde op i depotrummet

Lidt rod i kælderen går vel an, når det ikke er dér, vi normalt opholder os. Men hvornår er det egentlig tid til at rydde op?

1. Når du gruer dig

Når du gruer dig for at gå i depotrummet, er det et sikkert tegn på, at det er ved at være tid til en lille oprydning. Lad ikke rodet hænge over dig, og give dig en knude i maven – bare gør det!

2. Når du bevidst undgår depotrummet

Der kan selvfølgelig være flere grunde til at undgå at gå ned i depotet. Undgår du det bevidst, fordi du ved, hvor rodet der er kan en god gammeldaws oprydning være løsningen. Lad det ikke komme til et punkt, hvor campingturen bliver aflyst, fordi teltet ligger i kælder- eller loftrummet.

3. Når du bruger lang tid

Et tydeligt tegn på, at en oprydning i kælder- eller loftrum snart bør gennemføres, er, når du skal igennem så mange ting, at du bruger evigheder på at finde akkurat dét, du leder efter. Hvis alt ligger i sorte sække og umærkede kasser, kan det være vanskeligt at finde det, du har brug for. Brug en dag eller lidt tid fordelt over flere dage for at få tingene i system og orden; så slipper du for at bruge lang tid hver gang. Her kan du se vores opbevaringstips.

4. Når gulvet ikke længere er synligt

Er du nødt til at klatre over diverse ejendele for at få fat i skiene før skituren? Måske er det på tide at opsætte nogle hylder, og sætte det, der ikke bruges så ofte, et andet sted? Med et synligt og ryddeligt gulv bliver det lettere at manøvrere sig rundt i rummet, og du slipper for at snuble over ting for at komme ind.

5. Når kælder- eller loftrummet er fuldt

Er kælder- eller loftrummet helt fuldt? Dette er vel det absolut tydeligste tegn på, at det er på tide at tage stilling til, hvad der egentlig er i rummet. Find ud af, hvad du vil tage vare på, hvad du kan give væk, og hvad der kan smides ud. Så har du plads, hvis der er noget nyt du skal have opbevaret. Er der ikke plads til alt det, du ønsker at opbevare, kan en løsning være at placere det, som ikke bruges så ofte, på et eksternt lager! Her kan du nemt bestille et eksternt lagerrum.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

At flytte hver til sit

Nu har I besluttet at flytte fra hinanden. Det sidste, du vil tænke på, er alt, hvad der skal gøres. Desværre er det normalt ikke så enkelt, så vi har samlet nogle tips til at gøre processen nemmere. Læs med her!

 

Midlertidig Opbevaring

Midlertidig opbevaring er en god løsning, hvis du for en kort stund har brug for at have lidt bedre plads. Der kan være mange årsager til, hvorfor man har brug for noget ekstra plads, og vi kigger på nogle af dem her. Læs med!

 

havemøbler

Få havemøblerne klar til vinteren

Sommeren er forbi, og vores havemøbler har gjort deres pligt før vinteren for alvor kommer. Men hvad bør du gøre for at holde dem ved lige, så de kan bruges til næste sommer? Læs med her, hvor vi går igennem nogle råd, der kan skabe de bedste forhold for dine havemøbler henover vinteren.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose