Hvad gør du, når du skal flytte ud af den gamle bolig, før du kan flytte ind i den nye?

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

Flytte ud af bolig og flytte ind i midlertidig opbevaring

En nem løsning er et opbevaringsrum. Her kan du selv beslutte, hvornår du flytter ind og kan med ro i maven rykke ud og få klargjort din gamle bolig til overtagelse. Ved at rykke ud nogle dage før bliver rengøringen mere overskuelig, og når du skal ind i dit nye hjem, kan du selv sætte tempoet for, hvor hurtigt tingene skal være ude af rummet.

Renovering

Årsagen til, at der er ventetid mellem den nye og gamle bolig, kan der være mange af, men hvis boligen fx skal renoveres, er det også fedt med denne løsning, da du herigennem slipper for pletter og renoveringsstøv, og du kan stadig rykke tingene ind i boligen, når arbejdet er færdigt.

Tilpasset til dine behov

Når dit udgangspunkt er en midlertidig løsning, kan vi hjælpe dig med at finde den størrelse, der matcher dine behov. Vi oplever ofte at folk er plads til mere end de tror, så vi anbefaler at du hiver fat i os, eller bruger vores størrelsesberegner online, for at få en idé om, hvor meget lager du har brug for. Du kan bestille et opbevaringsrum her.

Andre muligheder - opbevaring hos venner

Ligger vi ikke tæt på dig, er en anden mulighed, som holder dine ejendele fra gaden, at låne noget plads hos venner og familie. Dette kan være i kælderrum, garager eller lignende. Hvis der ikke er plads til alt, ved én ven kan du altid dele dine ting ud blandt flere venner. Hertil anbefaler vi at du skriver ned, hvilke ting der står hos hvilke venner.

Du bør huske på dette, hvis du opbevarer hos venner

Skal du opbevare hos nogle venner, er der nogle ting, der kan betale sig at planlægge på forhånd. Skal du opbevare i vintermånederne, vil der være store temperaturudsving i en garage med dårlig isolering og uden varme. Så bør du undgå at opbevare elektronik, antikke møbler, vandbaseret maling eller andet, der ikke kan tåle minusgrader og store temperaturudsving. Læs mere om tempereret opbevaring. Prøv at finde et sted med mere stabil temperatur og plusgrader, hvor du kan opbevare dette.

Kælderopbevaring

Opbevarer du i et fugtigt kælderskur, hvor der er risiko for lækage, bør du tage højde for dette, når du pakker dine ejendele ud. Tag eventuelt plastikposer ind i kasserne, så du kan beskytte indholdet, hvis æsken skulle trække fugt til. Du kan også bruge plastikposer, og lægge små poser med silica sammen med tøj.

Kontakt

Vi ønsker dig held og lykke! Husk at du bare kontakter os i en af ​​vores butikker, hvis du har nogen spørgsmål. Kontakt din nærmeste facilitet i dag. Eller ring til os på: +45 7015 1111

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Nytår og forsætter

Hvad er dine nytårsforsætter?

Det nye år er lige startet, og det helt store spørgsmål for tiden er: Har du nogle nytårsforsætter? Har du endnu ikke tænkt over det, kan du lade dig inspirere af nogle af vores forslag.

ryddeligt hjem

Var et af dine nytårsforsætter at holde det ryddeligt derhjemme?

Et ryddeligt hjem behøver ikke at kræve en stor indsats, eller være en overvældende opgave. Med små tricks i hverdagen, kan du nemt få et ryddeligt hjem.

tempereret opbevaring

Hvad er et tempereret opbevaringsrum?

Nu hvor kulden er ved at bide sig godt fast, er det en god idé at have et tempereret opbevaringsrum til sine opmagasinerede ejendele. Men hvad betyder det egentlig, at et opbevaringsrum er tempereret?

At flytte hver til sit

Nu har I besluttet at flytte fra hinanden. Det sidste, du vil tænke på, er alt, hvad der skal gøres. Desværre er det normalt ikke så enkelt, så vi har samlet nogle tips til at gøre processen nemmere. Læs med her!

 

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose