3 tips til en mindre stresset flytning

Flytteprocessen er hektisk. Vi har alle nået til det punkt, hvor vi bare kunne rive os i håret, slå i væggen, og bare droppe det hele. Vi har derfor fundet nogle løsninger, der kan gøre det lidt mere hyggeligt og til en mindre stresset flytning.

Samle vennerne

Venner er som regel god medicin mod stress og dårlig humør. Hvad med at inkludere dem i pakningen, og gøre det hele til en leg? Gå modeshow, og lad vennerne være med til at bestemme, hvilket tøj der skal med og hvilket det skal ud. Sortér undervejs, og markér hvad der skal hvorhen. Sorteringen går som en leg, og det som ikke bruges så ofte, kan du allerede begynde at pakke ned – og pludselig er en stor del af arbejdet klaret!

Minder

Ja, det tager jo nok lidt længere tid, men hvis det kan gøre nedpakningen bare lidt mere overkommelig, er det dét værd! Und dig selv at bruge lidt tid på at bladre gamle fotoalbums igennem, eller at dvæle ved genstande, der vækker glemte minder. Brug lidt tid på at nyde minderne – så får du samtidig overblik over, hvad du faktisk har liggende.

Sæt musik

Det er sikkert et af de ældste triks i bogen, men prøv at lade musikken fylde rummet, og dans dig igennem nedpakningen. Det er især godt i slutspurten, når du hurtigst mulig vil have alt ned i kasser. Musikken giver dig energi, og hvis du kan pakke i takt med musikken, kan det give en bedre flytning, mere motivation, og gøre dig mere effektiv, når du allerhelst vil lægge alt fra dig. Bare husk, at højtalerne ikke skal pakkes ned som det første!

Held og lykke med pakningen og flytningen! Og, husk, hvis du har spørgsmål kan du kontakte os her eller komme forbi en af vores butikker.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Hvad skal gøres dagen inden flytningen?

I morgen står slaget med flytningen, og den lange proces er snart overstået. I dette sidste indlæg i flytteserien ser vi på de allersidste ting, der skal klares inden flytningen.

Hvad kan klargøres ugen forud for din flytning?

En uge før flytning er du måske begyndt at mærke flyttestressen komme snigende. Forhåbentlig har du fået klaret mange af de vigtigste ting. I dette indlæg stiller vi skarpt på de gøremål, der kan klares en uge inden flytningen.

Hvad skal gøres to uger inden din flytning?

Når der er 2 uger inden flytning, er det på tide at få sat fart i sagerne, så du slipper for at stresse unødvendigt de sidste dage op til din flytning. I dette indlæg sætter vi fokus på de sidste to uger op til flytningen.

en måned før din flytning

Hvad skal klares en måned før din flytning?

Der er en måned til, du flytter, og du kan mærke, det begynder at nærme sig. Vi har samlet en liste over, hvad du skal huske at gøre så du får det hele med. I dette indlæg sætter vi fokus på den sidste måned inden flytningen.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose