3 tips til en mindre stresset flytning

Flytteprocessen er hektisk. Vi har alle nået til det punkt, hvor vi bare kunne rive os i håret, slå i væggen, og bare droppe det hele. Vi har derfor fundet nogle løsninger, der kan gøre det lidt mere hyggeligt og til en mindre stresset flytning.

Samle vennerne

Venner er som regel god medicin mod stress og dårlig humør. Hvad med at inkludere dem i pakningen, og gøre det hele til en leg? Gå modeshow, og lad vennerne være med til at bestemme, hvilket tøj der skal med og hvilket det skal ud. Sortér undervejs, og markér hvad der skal hvorhen. Sorteringen går som en leg, og det som ikke bruges så ofte, kan du allerede begynde at pakke ned – og pludselig er en stor del af arbejdet klaret!

Minder

Ja, det tager jo nok lidt længere tid, men hvis det kan gøre nedpakningen bare lidt mere overkommelig, er det dét værd! Und dig selv at bruge lidt tid på at bladre gamle fotoalbums igennem, eller at dvæle ved genstande, der vækker glemte minder. Brug lidt tid på at nyde minderne – så får du samtidig overblik over, hvad du faktisk har liggende.

Sæt musik

Det er sikkert et af de ældste triks i bogen, men prøv at lade musikken fylde rummet, og dans dig igennem nedpakningen. Det er især godt i slutspurten, når du hurtigst mulig vil have alt ned i kasser. Musikken giver dig energi, og hvis du kan pakke i takt med musikken, kan det give en bedre flytning, mere motivation, og gøre dig mere effektiv, når du allerhelst vil lægge alt fra dig. Bare husk, at højtalerne ikke skal pakkes ned som det første!

Held og lykke med pakningen og flytningen! Og, husk, hvis du har spørgsmål kan du kontakte os her eller komme forbi en af vores butikker.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

stue med møbler

4 råd til at gøre din bolig salgsklar

Når du er klar til at sælge din bolig, skal den helst sælges hurtigst muligt. Med enkle tiltag kan du forkorte liggetiden yderligere og få den bedste salgspris.

Gør dette før fremvisningen

I samarbejde med Truls, daglig leder i PROA Eiendomsmegling Lørenskog i Norge, har vi samlet tre gode råd, når du skal fremvise din bolig. Truls har op mod 3000 fremvisninger bag sig og ved, hvad der virker i en fremvisning.

At flytte er svært

At flytte er svært! Jeg har arbejdet med flytninger siden 2015, og det er stadig meget energi- og tidskrævende. Jeg har dog lært en hel del, så læs her om mit lille (bogstavelig talt) flytteeventyr – måske bliver du også klogere?

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose