Byd påsken velkommen med 3 hurtige i haven

Det lune forårsvejr trækker os udenfor. Men så er det vist også tid til at gøre haven lidt pæn, er det ikke? Læs med og opdag tre simple områder, der får din have til at ligne en million ’in no time’!

Påskeugen, den stille uge, dimmelugen. Kært barn har mange navne, og påsken er en kærkommen tid, når foråret melder sit indtog. Naturens grønne skud og det lunere vejr trækker os udenfor, så vi kan suge årets første forårssolstråler til os. Der er tre steder i haven, du kan gøre klar i påsken.

1. Terrassen

Terrassen er uden tvivl den del af haven, hvor en hurtig overhaling giver det tydeligste resultat. Du sidder og opholder dig mest på terrassen – især i de tidlige forårsmåneder – så derfor fortjener den en god sjat af din opmærksomhed. Sving kosten, tør havemøbler over med en fugtig klud og sæt lidt friske planter i krukker, så er du altså kommet rigtig langt på ingen tid.

2. Græsplænen

En anden ting, der også giver et meget tydeligt resultat, er græsslåningen. Et par hurtige baner med maskinen, og så ligner din have jo næsten en park! Og har du en robotplæneklipper, så er det på tide at få den ud af vinterhi og på job. Det er så skønt at sidde på en nyfejet terrasse med en varm drik og kigge ud over en nyklippet plæne – et af forårets stærke sider.

3. Oprydningen

Ligger der ellers småting og flyder rundt omkring som haveredskaber, spande eller andet rod, kan det også hurtigt fjernes på en lun påskedag. I skuret kan de forskellige redskaber sorteres og sættes på plads og småaffaldet bør køres på genbrugsstationen. Vinterspecifikke ting som sneskovle, ski og kælke bør sættes allerbagest i skuret. Mangler du plads, kan du opmagasinere sæsonspecifikke ting på et ekstern lager, så de ikke står og optager unødig plads. Du kan finde opbevaringsplads her.

Du behøver altså ikke at tage dig mod til de helt store indgreb, som tager en halv dag. Med disse tre – egentlig ret indlysende – dele af haven, kommer du hurtigt i den helt rigtige forårsstemning. Og husk nu, at påskeugen også er til for at få slappet af. Har du ting og sager, der står i vejen for din afslapning, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan få dig klar til foråret.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Hvad skal gøres dagen inden flytningen?

I morgen står slaget med flytningen, og den lange proces er snart overstået. I dette sidste indlæg i flytteserien ser vi på de allersidste ting, der skal klares inden flytningen.

Hvad kan klargøres ugen forud for din flytning?

En uge før flytning er du måske begyndt at mærke flyttestressen komme snigende. Forhåbentlig har du fået klaret mange af de vigtigste ting. I dette indlæg stiller vi skarpt på de gøremål, der kan klares en uge inden flytningen.

Hvad skal gøres to uger inden din flytning?

Når der er 2 uger inden flytning, er det på tide at få sat fart i sagerne, så du slipper for at stresse unødvendigt de sidste dage op til din flytning. I dette indlæg sætter vi fokus på de sidste to uger op til flytningen.

en måned før din flytning

Hvad skal klares en måned før din flytning?

Der er en måned til, du flytter, og du kan mærke, det begynder at nærme sig. Vi har samlet en liste over, hvad du skal huske at gøre så du får det hele med. I dette indlæg sætter vi fokus på den sidste måned inden flytningen.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose