Dette skal du huske inden flytning

Der er mange, der flytter i disse dage, og der er meget at skulle huske. Her er en tjekliste med gøremål, der er vigtige inden flytning.

Find ud af, hvornår du kan flytte ud og ind

En flytning tager tid, og det kan være, du er nødt til at få fri fra arbejde, eller helt undgå at lægge planer. Inden flytning er det vigtigt at finde ud af, hvornår du skal være ude af den gamle lejlighed, og hvornår du kan flytte ind i den nye – så ved du, hvis du skal planlægge lidt ekstra.

Skal du flytte ud, før du kan flytte ind det nye sted, kan det hjælpe at have et eksternt opbevaringsrum. Du kan bestille et opbevaringsrum lige her.

Søge om fri fra arbejdet

Skal du flytte på en arbejdsdag, er det en god idé at bede om fri så snart, du ved, hvornår du skal flytte. Tjek med din arbejdsgiver, om du kan få fri på flyttedagen.

Allerede en måned før din flytning, kan du gøre dig en række forberedelser. Læs her hvordan.

Søge om bytte af børnehave/skole

Har du børn, der går i skole eller børnehave, skal de måske bytte, eller du skal søge om at beholde pladsen på den nuværende institution. Det er vigtigt at være ude i god tid, og undersøge frister for at søge. Information om frister kan ofte findes på kommunes hjemmeside.

Er du tæt på din flytning? Læs her, hvad der skal klares to uger inden flytning.

Find ud af, hvad der er inkluderet

Undersøg, om der er noget, der er inkluderet i lejen i dit nye hjem. Måske kan du opsige et par af dine abonnementer.

Er der en uge til din flytning, er der især 3 ting, der er vigtige at få styr på. Læs her, hvad du kan forberede en uge før flytning.

Tjekke opsigelsestid på abonnementer

De fleste steder har en måneds opsigelse. Har du abonnementer, du ikke skal tage med til det nye hjem, bør du vide, hvornår du skal sige op for at undgå unødvendige udgifter.

Er flytningen lige oppe over? Læs her om de sidste ting, der skal klares, før flytningen er helt overstået.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

stue med møbler

4 råd til at gøre din bolig salgsklar

Når du er klar til at sælge din bolig, skal den helst sælges hurtigst muligt. Med enkle tiltag kan du forkorte liggetiden yderligere og få den bedste salgspris.

Gør dette før fremvisningen

I samarbejde med Truls, daglig leder i PROA Eiendomsmegling Lørenskog i Norge, har vi samlet tre gode råd, når du skal fremvise din bolig. Truls har op mod 3000 fremvisninger bag sig og ved, hvad der virker i en fremvisning.

At flytte er svært

At flytte er svært! Jeg har arbejdet med flytninger siden 2015, og det er stadig meget energi- og tidskrævende. Jeg har dog lært en hel del, så læs her om mit lille (bogstavelig talt) flytteeventyr – måske bliver du også klogere?

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose