Dette skal du huske inden flytning

Der er meget at skulle huske, når man skal flytte. I dette indlæg sætter vi fokus på de ting, der skal tages hånd om allerede, når du har bestemt dig for at flytte. Vi har samlet en liste med syv gøremål, der er vigtige inden flytning.

Hvad kan gøres på forhånd?

Alt, du kan gøre tidligt, er smart at få gjort. Man kan nemt komme til at tænke, at "det får jeg klaret senere," men der er jo altså andre ting 'senere', du skal fokusere på. Sætter du struktur på, og finder ud af hvad du allerede kan gøre, vil du takke dig selv senere.

Vi har syv bud på, hvad der kan gøres på forhånd.

 • Find ud af, hvornår du kan flytte ud og ind
 • Søg om fri fra arbejde eller andre forpligtelser
 • Søg om bytte af børnehave eller skole
 • Find ud af, hvad der er inkluderet det nye sted
 • Tjek opsigelsesbetingelser for abonnementer
 • Ryd ud og sælg overflødige møbler
 • Køb vaskemidler til den endelige rengøring

Måske er det ikke alle syv ting, der er relevante for dig. Tilpas derfor listen til dig selv, og sæt eventuelt flere eller andre punkter på.

Find ud af, hvornår du kan flytte ud og ind

En flytning tager tid, og det kan være, du er nødt til at få fri fra arbejde, eller helt undgå at lægge planer. Inden flytning er det vigtigt at finde ud af, hvornår du skal være ude af den gamle lejlighed, og hvornår du kan flytte ind i den nye – så ved du, hvis du skal planlægge lidt ekstra.

Flytningen er lettest, hvis indflytningsdagen er før du skal være ude af det gamle hjem. Men skal du alligevel flytte ud, før du kan flytte ind det nye sted, kan det hjælpe at have et eksternt opbevaringsrum. Du kan bestille et opbevaringsrum lige her.

Søg om fri fra arbejde eller andre forpligtelser

Skal du flytte på en arbejdsdag, er det en god idé at bede om fri så snart, du ved, hvornår du skal flytte. Tjek med din arbejdsgiver, om du kan få fri på flyttedagen.

Det er ikke sikkert, du behøver at bruge en feriedag på flytningen. F.eks. kan du måske oparbejde timer til afspadsering, og så bruge din afspadsering på flytningen. Find derfor ud af, hvordan du kan få den bedste løsning for din flytning.

Søg om bytte af børnehave/skole

Har du børn, der går i skole eller børnehave, skal de måske bytte, eller du skal søge om at beholde pladsen på den nuværende institution.

Det er vigtigt at være ude i god tid, og undersøge frister for at søge. Information om frister kan ofte findes på kommunes hjemmeside.

Find ud af, hvad der er inkluderet

Undersøg, om der er noget, der er inkluderet i lejen i dit nye hjem. Ofte kan der være inkluderet TV-pakker og internet, hvis du lejer din nye bolig.

I nogle TV-pakker kan der også være inkluderet streaming-tjenester, så her er også et sted, du måske kan spare lidt penge.

Tjek opsigelsesbetingelser på abonnementer

De fleste steder har en måneds opsigelse. Har du abonnementer, du ikke skal tage med til det nye hjem, bør du vide, hvornår du skal sige op for at undgå unødvendige udgifter.

Du kan f.eks. markere datoen for opsigelsesfristen i din kalender, så du ikke glemmer det midt i flyttekaos.

Ryd ud og sælg overflødige møbler

Hvis du har mulighed for det, kan du allerede nu begynde at gå gennem dine ting. Vil du tage alle dine ejendel med dig til det nye hjem? Det kan også være en gylden mulighed for at starte på en frisk, og skille dig af med de ting, du har tænkt at lægge bag dig.

 • Gå igennem dine ting
 • Find ud af, hvad der kan sælges
 • Find ud af, hvad der kan gives væk
 • Find ud af, hvad der må smides ud

Starter du tidligt, har du ro til at gøre det ordentligt, og du slipper for at gøre det, når du har flyttet, og nu skal sætte dine ting på plads. Måske kan du endda spare lidt penge på flyttehjælpen, hvis dit flyttelæs bliver lidt mindre.

Køb vaskemidler til den endelige rengøring

Du ved, at der kommer en gennemgående rengøring om nogle måneder, så du kan ligeså godt begynde at se efter forskellige rengøringsmidler på tilbud.

Du kan også løbende tage nogle af de større rengøringsopgaver, som f.eks. ovnen, så de er lettere at rengøre i slutningen af flytningen.

Det er også vigtig at holde en god hygiejne på selve flyttedagen. Her får du nogle enkle og gode råd, du kan tage med dig senere.

Få flere flyttetips

Når flytningen er ved at nærme sig, er der nogle andre ting, der må gøres. Her kan du se en liste over ting, der må klares en måned før flytningen.

Flytteserien:

Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon, chat og mail, hvor vi er klar til at hjælpe med spørgsmål om opbevaring i forbindelse med flytningen.

Hvad skal gøres dagen inden flytningen?

I morgen står slaget med flytningen, og den lange proces er snart overstået. I dette sidste indlæg i flytteserien ser vi på de allersidste ting, der skal klares inden flytningen.

Hvad kan klargøres ugen forud for din flytning?

En uge før flytning er du måske begyndt at mærke flyttestressen komme snigende. Forhåbentlig har du fået klaret mange af de vigtigste ting. I dette indlæg stiller vi skarpt på de gøremål, der kan klares en uge inden flytningen.

Hvad skal gøres to uger inden din flytning?

Når der er 2 uger inden flytning, er det på tide at få sat fart i sagerne, så du slipper for at stresse unødvendigt de sidste dage op til din flytning. I dette indlæg sætter vi fokus på de sidste to uger op til flytningen.

en måned før din flytning

Hvad skal klares en måned før din flytning?

Der er en måned til, du flytter, og du kan mærke, det begynder at nærme sig. Vi har samlet en liste over, hvad du skal huske at gøre så du får det hele med. I dette indlæg sætter vi fokus på den sidste måned inden flytningen.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose