Dette bør du gøre, før du tager salgsbilleder af dit hjem

Hver dag er der mange, der sælger eller udlejer lejligheder, og måske planlægger du at gøre det samme? Vi har samlet et par råd, når du tager slagsbilleder af din bolig, der kan give dig et hurtige og bedre salg.

Er det meget arbejde?

Det kan være fristende at tænke, at man bare kan vise hjemmet frem som det er, så man sparer sig selv besværet. Men det er vigtigt at huske, at potentielle købere skal kunne se sig selv i dit hjem. Så kan det være nødvendigt at give nyt liv til nogle af rummene – f.eks. en klat maling.

Det kan også i nogle tilfælde være hensigtsmæssigt at gøre større ændringer, som f.eks. at bytte skabslågerne i køkkenet ud, eller lave kontoret om til et ekstra soveværelse. Ændringerne skal selvfølgelig tilpasses købergruppen. Solide forberedelser og klargøring før fotografering kan være netop dét, der gør forskellen.

Små ændringer kan også række. Fyld hullerne i væggene, skru de løse stikkontakter fast og få orden på de sammenkludrede ledninger. En masse små skønhedsfejl, kan stikke i øjnene for en potentiel køber.

Når du renoverer hjemmet, kan du sætte dine møbler og andre ting i et opbevaringsrum, til renoveringen er ovre. Så får du mere plads til at få arbejdet klaret, og du undgår skader, malingspletter og støv på dine ting.

Ingen bor fremvisningsklart

Som nævnt er det vigtigt, at de potentielle købere kan se sig selv i dit hjem. Så når den generelle renovering er klaret, så er det indretningen, der står for tur. Før du tager slagsbilleder, må du fjerne personlige ting, og lade din egen stil vige for en generel og nedtonet stil.

Det er en god idé at få venner og familie til at lade som om, der er til fremvisning hos dig, og så din bolig med en købers øjne. De kan hjælpe med at se, hvor småskavanker og -rod er, så du kan fikse det, før du tager billeder. Husk, at det heller ikke må blive for bart, så lad enkelte lysestager og vaser med friske blomster stå fremme.

Har du allerede lejet et opbevaringsrum under renoveringen, kan du bruge det til at sætte de ting, der ikke skal med på salgsbillederne. Du kan reservere et opbevaringsrum online her.

Når billederne er taget, skal boligen se lige sådan ud, når potentielle købere kommer til fremvisnings. Held og lykke med fotograferingen!

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Hvad skal gøres dagen inden flytningen?

I morgen står slaget med flytningen, og den lange proces er snart overstået. I dette sidste indlæg i flytteserien ser vi på de allersidste ting, der skal klares inden flytningen.

Hvad kan klargøres ugen forud for din flytning?

En uge før flytning er du måske begyndt at mærke flyttestressen komme snigende. Forhåbentlig har du fået klaret mange af de vigtigste ting. I dette indlæg stiller vi skarpt på de gøremål, der kan klares en uge inden flytningen.

Hvad skal gøres to uger inden din flytning?

Når der er 2 uger inden flytning, er det på tide at få sat fart i sagerne, så du slipper for at stresse unødvendigt de sidste dage op til din flytning. I dette indlæg sætter vi fokus på de sidste to uger op til flytningen.

en måned før din flytning

Hvad skal klares en måned før din flytning?

Der er en måned til, du flytter, og du kan mærke, det begynder at nærme sig. Vi har samlet en liste over, hvad du skal huske at gøre så du får det hele med. I dette indlæg sætter vi fokus på den sidste måned inden flytningen.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose