Gør dette før fremvisningen

I samarbejde med Truls, daglig leder i PROA Eiendomsmegling Lørenskog i Norge, har vi samlet tre gode råd, når du skal fremvise din bolig. Truls har op mod 3000 fremvisninger bag sig og ved, hvad der virker i en fremvisning.

Hold det rent og ryddelig

Hovedreglen er, at boligen skal se ud som på billederne i boligannoncen. Så det siger sig selv, at der skal være rent og pænt, når den skal vises frem. Sørg for at gøre grundigt rent, og lad være med at springe over hvor gærdet er lavest. Når potentielle købere kommer til fremvisning, er det et vigtigt indtryk, de får af hjemmet; det danner baggrund for, om de lægger et bud eller ej.

Sørg for, at der ikke er overfyldt med ting for rørene i skabet under vasken i køkkenet. Det er et sted, mange ønsker at se på, så der skal være let adgang. Fjern de småting, der ikke behøver at være der, så de ikke står i vejen.

Har du ikke taget salgsbilleder af din bolig endnu? Vi disker op med et par ting, der er vigtige at tage hånd om før fotograferingen.

Friskt og lyst

Når dit hjem er gjort rent, kan du sætte nogle blomster frem, og trækker gardiner og persienne fra, så der kommer naturligt lys ind. Undgå brug af duftlys under fremvisningen – gem dem hellere til dig selv. Målet her er nemlig, at de potentielle købere skal kunne se sig selv i dig hjem; ikke at du skal vise frem, hvordan du bor.

- Passer din bolig til børnefamilier, kan du sætte lidt legetøj frem, som børnene kan lege med. Du kan også sætte nogen frem i køkkenet, f.eks. en skål chokolade og en kande kaffe, eller iste og saftevand om sommeren, siger Truls.

Så bliver det hyggeligt at være i huset eller lejligheden. I soveværelserne bør der være en anelse køligere end i de andre rum, og badeværelset gerne en smule varmere – så skru lidt op på radiatoren.

Skal kælder-/loftrum vises frem?

- Normalt fremvises opbevaringsplads ikke på store fællesvisninger, men det sker, at potentielle købere ønsker at se det. Så viser jeg det ofte efter fremvisningen med dem, der er interesserede. Så er det vigtigt at rummet/ene ser pæne og ryddelige ud, og ikke er overfyldte.

Det kan altså vise sig at være en god idé at rydde op i kælderen eller på loftet. Det vigtigste er, at man kan se og fornemme størrelsen på rummet. Her kan du f.eks. bruge hylder til at få ting væk fra gulvet, og det gør plads til at man kan gå ind i rummet.

Er din kælder eller dit loft overfyldt? Tag et midlertidigt opbevaringsrum i brug, og få nogle af de overflødige ting derind, så du kan vise kælder og loft fra den bedste side. Opbevaringsrummet kan bruges igennem hele processen, f.eks. før fotografering, før fremvisning og undervejs i flytningen, når salget er kommet i hus. Du kan nemt reservere et rum online her, eller kontakte kundeservice, som kan hjælpe dig med at dine den helt rigtige løsning.

Held og lykke med fremvisningen!

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

stue med møbler

4 råd til at gøre din bolig salgsklar

Når du er klar til at sælge din bolig, skal den helst sælges hurtigst muligt. Med enkle tiltag kan du forkorte liggetiden yderligere og få den bedste salgspris.

At flytte er svært

At flytte er svært! Jeg har arbejdet med flytninger siden 2015, og det er stadig meget energi- og tidskrævende. Jeg har dog lært en hel del, så læs her om mit lille (bogstavelig talt) flytteeventyr – måske bliver du også klogere?

Skær dig ikke på knivene

Har du prøvet at skære dig på knivene, når du pakker ud eller ned? Det er en unødvendig risiko at tage.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose