Gør dit hjem sommerklar – Tre steder, der trænger til en kærlig hånd

Nu er det endelig sommer, og hjemmet trænger nok til en kærlig hånd. Læs her hvilke tre steder i dit hjem, du hurtigt kan gøre sommerklar.

Vinterfrakkerne, huerne, halstørklæderne og overtræksbukserne hænger nu på knagerne i gangen, og vinterstøvlerne står ganske unødvendige på skoreolen. Der er ikke mere plads, så klip-klapperne bliver smidt af på gulvet, og cowboyjakken kastes af henover en stoleryg. Sådan ser der i hvert fald fuld ud hjemme hos mig. Kunne dit hjem også trænge til at blive gjort klar til den danske sommer med grill-aften, rosévin og mindre tøj på kroppen?

Ryd ud i garderoben

Mit indgangsparti ved min opgangsdør er propfyldt med vintertøj, så man nærmest ikke kan komme ind ad døren. Får jeg eller min sambo besøgende, aner de ikke, hvor de skal gøre af deres overtøj. Så vi tænkte at det var på tide med en lille oprydning – heldigvis arbejder vi begge hos City Self-Storage, så opgaven blev hurtigt løst.

Husk plastposer, kasser og bøjler

Vores frakker blev hængt på bøjler med en plasticpose henover, og så ind i en garderobekasse. Huer, vanter og halstørklæder kom i en plasticpose og ned i bunden af garderobekassen. Vores vinterstøvler fik en hurtig afvaskning og behandling til ruskind og læder, og kom ellers i en lille papkasse. Så er vi sikker på, at det hele er klar til næste vinter. Da vi alligevel skulle til lageret, hentede vi også parasollen til altanen og vores lille kulgrill, der har stået der henover vinteren.

Ryd ud i haven og skuret

Jeg har ikke længere have, men jeg kan huske fra barn, at skuret er et mareridt at komme ud til efter en hel vinter. I løbet af vinteren får man kastet både havemøbler, haveredskaber og andet ind i skuret uden nærmere omtanke, da der er lang tid til, man skal have fat i det igen. Når skuret er så proppet, er den bedste løsning bare at hive alt ud af skuret, og så ellers gå i gang med at grovsortere.

Sortér og prioritér

De ting, du skal bruge henover sommeren organiseres, hænges på plads og prioriteres efter brug – lad nu den grill stå yderst, så du nemt kan hive den frem ved spontane grillaftener! Vinterredskaberne kommer i én bunke, der skal sendes til opbevaring, og ting til genbrug kommer i en anden bunke. Vask vinterredskaberne godt af, og kør dem afsted til opbevaring, så de ikke ligger og er i vejen, når du skal have fat i plæneklipperen.

Ryd op på loftet/i kælderen

I mit kælderrum, der hører til min lejlighed, har jeg gamle møbler, lamper, dimser og sæsontøj. Det er fuldstændig overproppet, så jeg kunne ikke finde mine shorts frem, her da vejret ellers var til det. Så kælderen må også have en kærlig hånd. Igen allierede jeg mig med min sambo – så er det altså bare lige lidt mere overskueligt.

Reoler og affektionsværdi

Alt blev hevet ud og gennemgået; er det her noget, vi nogensinde kommer til at skulle bruge? Nej? Ud med det! Også fotoalbums og andre ting af affektionsværdi – som mormors lyseblå uldsofa – blev gennemgået. Kælderrummet kan blive koldt og fugtigt, så vi flyttede alle de vigtigste ting til vores opbevaringsrum. Vi brugte nogle gamle reoler til at organisere i kælderen, og nu står den funklende, og er klar til sommeren.

Kort sagt:

  • Ryd ud i garderoben, og pak tøj i poser og sko i kasser
  • Ryd ud i haven/skuret, og sortér og organisér prioriteret
  • Ryd ud på loftet/i kælderen, og flyt vigtige ting i et opbevaringsrum og organisér med reoler

Er du i tvivl om, hvordan du bedst pakker tingene til opbevaringsrummet? Læs vores tips her!

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

stue med møbler

4 råd til at gøre din bolig salgsklar

Når du er klar til at sælge din bolig, skal den helst sælges hurtigst muligt. Med enkle tiltag kan du forkorte liggetiden yderligere og få den bedste salgspris.

Gør dette før fremvisningen

I samarbejde med Truls, daglig leder i PROA Eiendomsmegling Lørenskog i Norge, har vi samlet tre gode råd, når du skal fremvise din bolig. Truls har op mod 3000 fremvisninger bag sig og ved, hvad der virker i en fremvisning.

At flytte er svært

At flytte er svært! Jeg har arbejdet med flytninger siden 2015, og det er stadig meget energi- og tidskrævende. Jeg har dog lært en hel del, så læs her om mit lille (bogstavelig talt) flytteeventyr – måske bliver du også klogere?

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose