Hvad har du brug for den første nat i en ny lejlighed?

I en stressende flytteperiode kan det være let at glemme, at du faktisk skal bo i den nye lejlighed eller hus den første nat.

Så er det dumt at tandbørste og toiletpapir ligger i flyttelæsset! Eller værre; at det står i midlertidig opbevaring sammen med resten. Men hvad kan du egentlig få brug for den første dag?

Pak i det, du foretrækker. Det kan være en kuffert, en taske eller en flyttekasse. Pakker du i flyttekasse, skal du huske at markere, at den er til dag 1, så den ikke forsvinder i mængden. En taske eller kuffert bør også markeres på den ene eller anden måde, eller i det mindste adskilles fra de ting, der skal bæres ud.

Hvad du pakker i, afhænger af dit behov, men her er noget tips til at sætte de små grå i gang.

 • Tandbørste og tandpasta
 • Toiletsager
 • Mobiloplader
 • Sæbe
 • Toiletpapir
 • Skiftetøj
 • Undertøj og strømper
 • Håndklæde
 • Sengetøj
 • Pizzaskærer
 • Bestik, glas, og tallerken (kan også være engangsservice for at undgå opvask)

Det er også smart at have styr på, hvor dyne, pude og seng er, så du kan sove så komfortabelt som muligt den første nat. Og måske er det smart at starte med at montere sengen?

Held og lykke med flytningen!

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Hvad skal gøres dagen inden flytningen?

I morgen står slaget med flytningen, og den lange proces er snart overstået. I dette sidste indlæg i flytteserien ser vi på de allersidste ting, der skal klares inden flytningen.

Hvad kan klargøres ugen forud for din flytning?

En uge før flytning er du måske begyndt at mærke flyttestressen komme snigende. Forhåbentlig har du fået klaret mange af de vigtigste ting. I dette indlæg stiller vi skarpt på de gøremål, der kan klares en uge inden flytningen.

Hvad skal gøres to uger inden din flytning?

Når der er 2 uger inden flytning, er det på tide at få sat fart i sagerne, så du slipper for at stresse unødvendigt de sidste dage op til din flytning. I dette indlæg sætter vi fokus på de sidste to uger op til flytningen.

en måned før din flytning

Hvad skal klares en måned før din flytning?

Der er en måned til, du flytter, og du kan mærke, det begynder at nærme sig. Vi har samlet en liste over, hvad du skal huske at gøre så du får det hele med. I dette indlæg sætter vi fokus på den sidste måned inden flytningen.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose