Hvad har du brug for den første nat i en ny lejlighed?

I en stressende flytteperiode kan det være let at glemme, at du faktisk skal bo i den nye lejlighed eller hus den første nat.

Så er det dumt at tandbørste og toiletpapir ligger i flyttelæsset! Eller værre; at det står i midlertidig opbevaring sammen med resten. Men hvad kan du egentlig få brug for den første dag?

Pak i det, du foretrækker. Det kan være en kuffert, en taske eller en flyttekasse. Pakker du i flyttekasse, skal du huske at markere, at den er til dag 1, så den ikke forsvinder i mængden. En taske eller kuffert bør også markeres på den ene eller anden måde, eller i det mindste adskilles fra de ting, der skal bæres ud.

Hvad du pakker i, afhænger af dit behov, men her er noget tips til at sætte de små grå i gang.

 • Tandbørste og tandpasta
 • Toiletsager
 • Mobiloplader
 • Sæbe
 • Toiletpapir
 • Skiftetøj
 • Undertøj og strømper
 • Håndklæde
 • Sengetøj
 • Pizzaskærer
 • Bestik, glas, og tallerken (kan også være engangsservice for at undgå opvask)

Det er også smart at have styr på, hvor dyne, pude og seng er, så du kan sove så komfortabelt som muligt den første nat. Og måske er det smart at starte med at montere sengen?

Held og lykke med flytningen!

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

stue med møbler

4 råd til at gøre din bolig salgsklar

Når du er klar til at sælge din bolig, skal den helst sælges hurtigst muligt. Med enkle tiltag kan du forkorte liggetiden yderligere og få den bedste salgspris.

Gør dette før fremvisningen

I samarbejde med Truls, daglig leder i PROA Eiendomsmegling Lørenskog i Norge, har vi samlet tre gode råd, når du skal fremvise din bolig. Truls har op mod 3000 fremvisninger bag sig og ved, hvad der virker i en fremvisning.

At flytte er svært

At flytte er svært! Jeg har arbejdet med flytninger siden 2015, og det er stadig meget energi- og tidskrævende. Jeg har dog lært en hel del, så læs her om mit lille (bogstavelig talt) flytteeventyr – måske bliver du også klogere?

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose