Hvad kan klargøres en uge før flytning?

En uge før flytning er du måske begyndt at mærke flyttestressen komme snigende. Forhåbentlig har du fået klaret mange af de vigtigste ting. Med en uge til flytningen er der især tre punkter, du kan blive klar på.

Pak den sidste rest af flyttelæsset

Husk at pakke en kuffert med det, du får brug for den første nat. Så du slipper for at lede alle flyttekasserne igennem for at finde strømper og tandbørsten. Her er en liste over ting, du kan have brug for den første nat. Se også vores flytteskole for at få flere nyttige tips til nedpakningen, flyttetilbehøret og mere.

Har du alt, du behøver til rengøringen?

Skal du selv stå for rengøringen, har du brug for en del udstyr, så der kan blive skinnende rent til de nye beboere. De sidste dage op til flytningen er nok lidt hektiske, så få overblik og køb alt ind, du får brug for, senest en uge før.

Meld flytning

Når du melder flytning, går der typisk ca. 5 dage før ændringen træder i kraft. Har du ikke flyttet din adresse endnu, er det godt at få gjort en uges tid før flytningen, så din post sendes til din nye adresse.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

stue med møbler

4 råd til at gøre din bolig salgsklar

Når du er klar til at sælge din bolig, skal den helst sælges hurtigst muligt. Med enkle tiltag kan du forkorte liggetiden yderligere og få den bedste salgspris.

Gør dette før fremvisningen

I samarbejde med Truls, daglig leder i PROA Eiendomsmegling Lørenskog i Norge, har vi samlet tre gode råd, når du skal fremvise din bolig. Truls har op mod 3000 fremvisninger bag sig og ved, hvad der virker i en fremvisning.

At flytte er svært

At flytte er svært! Jeg har arbejdet med flytninger siden 2015, og det er stadig meget energi- og tidskrævende. Jeg har dog lært en hel del, så læs her om mit lille (bogstavelig talt) flytteeventyr – måske bliver du også klogere?

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose