Hvad kan klargøres en uge før flytning?

En uge før flytning er du måske begyndt at mærke flyttestressen komme snigende. Forhåbentlig har du fået klaret mange af de vigtigste ting. I dette indlæg stiller vi skarpt på de gøremål, der kan klares en uge inden flytningen.

Alle flytninger er forskellige. Du kan tilpasse vores liste, så den passer bedst til din helt egen situation.

Oversigt:

  • Pak det sidste
  • Bliv klar til rengøringen
  • Meld flytning

Pak det sidste

Nogle ting kan være svære at pakke ned, hvis de f.eks. har en særlig form eller vægt. Prøv alligevel at finde en måde at gøre det let at flytte selv de skæve genstande - i mange tilfælde kan en IKEA-pose være den perfekte løsning!

Mangler du flyttetilbehør? Se vores store udvalg og bestil online på webshoppen.

Husk at pakke en kuffert med det, du får brug for den første nat. Så du slipper for at lede alle flyttekasserne igennem for at finde strømper og tandbørsten. Her er en liste over ting, du kan have brug for den første nat.

Bliv klar til rengøringen

Skal du selv stå for rengøringen, har du brug for en del udstyr, så der kan blive skinnende rent til de nye beboere. De sidste dage op til flytningen er nok lidt hektiske, så få overblik og køb alt ind, du får brug for, senest en uge før.

Tøm hjemmet inden den sidste rengøring

Det er meget lettere at få gjort grundigt rent, hvis boligen er tømt for møbler og andre genstande. Får du nøglerne til dit nye hjem, før du fraflytter det gamle, kan du med fordel flytte alle dine ting først, og så afslutte med rengøringen.

Kan du først flytte ind i det nye, efter det gamle er fraflyttet, er det en god idé at leje et midlertidigt opbevaringsrum, hvor dine ting kan stå aflåst indtil de skal på plads i det nye hjem. Du kan reservere eller bestille et opbevaringsrum på en af vores afdelinger her.

Relateret: I tvivl om, hvordan det foregår på et opbevaringscenter? Læs her, hvordan opbevaring fungerer hos os.

Meld flytning

Når du melder flytning, går der typisk ca. 5 dage før ændringen træder i kraft. Har du ikke flyttet din adresse endnu, er det godt at få gjort en uges tid før flytningen, så din post sendes til din nye adresse. Du kan melde flytning på Borger.dk, og din post vil automatisk blive eftersendt til den nye adresse.

Og hvad så bagefter?

Nu er det ved at være lige oppe over. Se vores indlæg om de allersidste gøremål inden flytningen her: Hvad skal gøres dagen inden flytningen?

Flytteserien:

Kontakt os

Har du brug for hjælp i forbindelse med din flytning eller opbevaring, kan du kontakte vores opbevaringseksperter her, eller i chatten her på hjemmesiden.

Hvad skal gøres dagen inden flytningen?

I morgen står slaget med flytningen, og den lange proces er snart overstået. I dette sidste indlæg i flytteserien ser vi på de allersidste ting, der skal klares inden flytningen.

Hvad skal gøres to uger inden din flytning?

Når der er 2 uger inden flytning, er det på tide at få sat fart i sagerne, så du slipper for at stresse unødvendigt de sidste dage op til din flytning. I dette indlæg sætter vi fokus på de sidste to uger op til flytningen.

en måned før din flytning

Hvad skal klares en måned før din flytning?

Der er en måned til, du flytter, og du kan mærke, det begynder at nærme sig. Vi har samlet en liste over, hvad du skal huske at gøre så du får det hele med. I dette indlæg sætter vi fokus på den sidste måned inden flytningen.

huskeliste inden flytning

Dette skal du huske inden flytning

Der er meget at skulle huske, når man skal flytte. I dette indlæg sætter vi fokus på de ting, der skal tages hånd om allerede, når du har bestemt dig for at flytte. Vi har samlet en liste med syv gøremål, der er vigtige inden flytning.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose