Hvad skal gøres dagen inden flytning?

I morgen står slaget med flytningen, og den lange proces er snart overstået. I dette sidste indlæg i flytteserien ser vi på de allersidste ting, der skal klares inden flytningen.

Som med alt andet er enhver flytning unik. Du kan tilføje og tage fra til listen herunder.

Oversigt:

  • Bekræft tidspunkter og aftaler
  • Få tjek på alle nøgler
  • Sørg for parkering
  • Pak kufferten til den første nat
  • Rengøring og sidste tjek

Bekræft tidspunkter og aftaler

Der laves mange aftaler på sådan en flyttedag. Vær sikker på at dagen går som den skal, ved at starte med at bekræfte tidspunkter.

Flyttefolk

Om du har venner og familie eller et flyttefirma til at give en hånd med flytningen, er det en god idé at få bekræftet tidspunkter og mødesteder. Hvis der viser sig at være ændringer, kan du planlægge efter det allerede tidligt på dagen, så det alligevel kan blive en god løsning.

Mægler, sælger eller køber

Har du aftalt at mødes med en mægler samt køber eller sælger, bør du også her få bekræftet tidspunktet. En flytning kan være hektisk nok i forvejen, så uforudsete forhindringer vil vi alle helst undgå.

Adgangskoder til opbevaringsrum

Har du lejet et opbevaringsrum, så du kan gøre dit gamle hjem rent, eller klargøre den nye, uden møblerne er i vejen, skal du have styr på, hvor dine adgangskoder er. Jo mere, der er klart dagen forinden det går løs, jo bedre. Mangler du et opbevaringsrum, kan det bestilles online her.

Få tjek på alle nøgler

Dagen inden flytning bør du tjekke, at du har alle nøgler og evt. andet, der skal leveres tilbage. Hvis du mangler noget, skal det helst findes, inden flyttelæsset sendes ud af døren. Husk at medbringe de nøgler, du skal have med dig videre.

Sørg for parkering

Især i de danske storbyer kan det være svært at parkere lige udenfor døren. Planlægger du i lidt god tid, kan det måske alligevel lade sig gøre, og så slipper du og dine flyttefolk for at slæbe længere end nødvendigt. Sørg for parkering både ved din gamle bolig og dit nye hjem.

Pak kufferten til den første nat

Man kan nemt glemme, at den første nat i det nye hjem er omgivet af flyttekasser og en anelse rod. Få derfor pakket en kuffert eller en lille flyttekasse med de ting, du kan komme til at skulle bruge den første nat.

Her kan du se vores bud på, hvad der skal bruges den første nat i et nyt hjem.

Rengøring og sidste tjek

Når du har flyttet dine ting, er det tid til den sidste rengøring. Er det en lejebolig, kan du forhøre dig hos din udlejer om rengøringskrav.

Helt til slut kan du tage en runde, og tjekke at det gamle hjem er helt klar til nye beboere.

Er der noget, der mangler?

Gå ikke i panik, hvis der er noget i din flytteproces, du har glemt. Du kan nemt gå tilbage i vores flytteserie, og få råd til alle faserne af flytningen:

Du kan også læse mere i vores generelle flytteguide her: Dette skal du huske inden flytning.

Kontakt os

Vi står klar med rådgivning om både pakning, flytning og opbevaring. Du kan kontakte os her, på hjemmesidens chat, eller give os et kald på tlf. +45 70 15 11 11

Hvad kan klargøres ugen forud for din flytning?

En uge før flytning er du måske begyndt at mærke flyttestressen komme snigende. Forhåbentlig har du fået klaret mange af de vigtigste ting. I dette indlæg stiller vi skarpt på de gøremål, der kan klares en uge inden flytningen.

Hvad skal gøres to uger inden din flytning?

Når der er 2 uger inden flytning, er det på tide at få sat fart i sagerne, så du slipper for at stresse unødvendigt de sidste dage op til din flytning. I dette indlæg sætter vi fokus på de sidste to uger op til flytningen.

en måned før din flytning

Hvad skal klares en måned før din flytning?

Der er en måned til, du flytter, og du kan mærke, det begynder at nærme sig. Vi har samlet en liste over, hvad du skal huske at gøre så du får det hele med. I dette indlæg sætter vi fokus på den sidste måned inden flytningen.

huskeliste inden flytning

Dette skal du huske inden flytning

Der er meget at skulle huske, når man skal flytte. I dette indlæg sætter vi fokus på de ting, der skal tages hånd om allerede, når du har bestemt dig for at flytte. Vi har samlet en liste med syv gøremål, der er vigtige inden flytning.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose