Hvad skal gøres 2 uger inden din flytning?

Når der er 2 uger inden flytning, er det på tide at få sat fart i sagerne, så du slipper for at stresse unødvendigt de sidste dage op til din flytning. I dette indlæg sætter vi fokus på de sidste to uger op til flytningen.

Måske har du allerede klaret nogle af tingene, eller synes det er for tidligt. Tilpas derfor listen, så den passer til din flytning og situation.

Oversigt:

  • Få flyttehjælp
  • Bestil opbevaringsplads
  • Køb flyttetilbehør
  • Planlæg rengøring efter flytningen
  • Meld flytning til Borger.dk

Få flyttehjælp

For mange er det en alt for stor opgave at skulle klare en flytning alene. Derfor er det vigtigt at planlægge i god tid, så der er sikret hjælp til flytningen på dagen.

Flyttefirma eller venner og familie

Der er flere måder at få flyttehjælp på. Spørg hos venner og familie, om de har tid og lyst til at give en hånd med, evt. betalt med flyttepizza og andet godt.

I andre tilfælde er det bedre med et professionelt flyttefirma, og har du særligt tunge møbler skal du have fat i et flyttefirma med speciale i tungflyt. Vi samarbejder med flere dygtige flyttemænd, så kontakt os endelig, hvis du mangler et flyttefirma.

Transport

Det er en god idé at bestille transport i god tid inden flytningen; især hvis du flytter på en populær flyttedag. Begynd på at se dig om efter flyttebil, flyttemænd eller flyttetrailer. Hos City Self-Storage kan du låne en trailer helt gratis, når du flytter ind.

Bestil opbevaringsplads

Har du brug for ekstra opbevaringsplads under flytningen, kan du reservere det lidt tid i forvejen, så du er sikker på, at der er ledig plads. På vores bestillingsside kan du nemt reservere et rum, og vælge lige den størrelse, du har brug for.

Hvor stort skal opbevaringsrummet være?

Det kan være svært at forestille sig, hvor meget hele ens hjem fylder, når det skal stå i et opbevaringsrum. Der er sjældent brug for særlig meget fri gulvplads, og mange møbler kan stables ovenpå hinanden. Ofte skal du faktisk bruge mindre plads, end du lige tror. Brug vores pladsberegner til at finde ud af, hvor stort dit opbevaringsrum skal være.

Køb flyttetilbehør

Hvis du ikke har købt flyttetilbehør endnu, er tiden ved at være inde. Det kan nemt tage en del tid at få pakket ned, så det er godt at have det, tingene skal pakkes i, klar. I vores butikker har vi alt det, du behøver til din flytning.

Det er vigtigt at bruge det rigtige flyttetilbehør til møbler og andre genstande, og at bruge det på den rigtige måde. Du kan læse vores pakkeguides her, og få inspiration til din flytning. På vores blog kan du også læse om, hvilket flyttetilbehør opbevaringseksperten, Isak, foretrækker.

Den sidste rengøring

Nej, du skal ikke gøre rent endnu, her to uger før flytningen. Men det er en rigtig god idé at planlægge den sidste rengøring allerede nu. Du må overveje, om du selv skal stå for rengøring, eller om du skal have hjælp fra et rengøringsfirma.

Hvis du selv skal stå for rengøringen, kan du med fordel begynde at se efter tilbud på forskellige rengøringsmidler. Det er dyrt at flytte, så man kan lige så godt spare, hvor man kan!

Melde flytning

Det er blevet ret nemt at melde flytning - du skal blot melde det ind på Borger.dk, og din post vil automatisk blive sendt til den nye adresse fra den rigtige dag. Også eftersending sker automatisk.

Du kan melde flytning allerede 14 dage før dagen, så det kan lige så godt blive gjort med det samme.

Og hvad så bagefter?

Har du været igennem alle trinene, kan du gå videre til næste i denne flytteserie: Hvad kan klargøres ugen forud din flytning?

Flytteserien:

Er der noget, du er i tvivl om? Du er mere end velkommen til at kontakte vores opbevaringseksperter, som kan give gode tips til din flytning.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Hvad skal gøres dagen inden flytningen?

I morgen står slaget med flytningen, og den lange proces er snart overstået. I dette sidste indlæg i flytteserien ser vi på de allersidste ting, der skal klares inden flytningen.

Hvad kan klargøres ugen forud for din flytning?

En uge før flytning er du måske begyndt at mærke flyttestressen komme snigende. Forhåbentlig har du fået klaret mange af de vigtigste ting. I dette indlæg stiller vi skarpt på de gøremål, der kan klares en uge inden flytningen.

en måned før din flytning

Hvad skal klares en måned før din flytning?

Der er en måned til, du flytter, og du kan mærke, det begynder at nærme sig. Vi har samlet en liste over, hvad du skal huske at gøre så du får det hele med. I dette indlæg sætter vi fokus på den sidste måned inden flytningen.

huskeliste inden flytning

Dette skal du huske inden flytning

Der er meget at skulle huske, når man skal flytte. I dette indlæg sætter vi fokus på de ting, der skal tages hånd om allerede, når du har bestemt dig for at flytte. Vi har samlet en liste med syv gøremål, der er vigtige inden flytning.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose