Hvad skal klares en måned før din flytning?

Der er en måned til, du flytter, og du kan mærke, det begynder at nærme sig. Vi har samlet en liste over, hvad du skal huske at gøre så du får det hele med. I dette indlæg sætter vi fokus på den sidste måned inden flytningen.

Der er et par ting, der kan klares en måned op til din flytning. Tilpas listen, så den passer til dig.

Oversigt:

  • Opsig eller ændr abonnementer
  • Sælg, giv væk eller smid overflødige ting ud
  • Begynd så småt at pakke
  • Tjek dine forsikringer

Opsig eller ændr abonnementer

Der er ofte 1 måneds opsigelse på abonnementer. Opsig eller overfør dine abonnementer til den nye adresse, eller til de, som skal overtage din nuværende adresse, en måned før din flytning.

Få også tjek på, om du skal aflevere routere og modemmer tilbage til din udbyder, eller om den nye beboer kan overtage dem.

Måske behøver det hele ikke at blive overført en hel måned før, men det er super godt at have tjek på, hvornår tingene skal gøres.

Start på at sælge/give væk/smide ud

Det er både tidskrævende og unødvendigt at medtage møbler, tøj og ting, du egentlig ikke vil beholde i dit nye hjem. Det kommer nemt til at tage lidt tid at få solgt og sorteret det hele, så det er smart at få startet op på det, før du begynder at pakke ned.

Er du allerede gået i gang med at sortere møblerne, og er træt af flytterodet? Du kan opbevare møblerne midlertidigt i et opbevaringsrum, som også kan bruges til mellemopbevaring, når flytningen står på.

Begynd at pakke

Hvornår bør du begynde at pakke flyttelæsset ned? Det kan tage lang tid at pakke hjemmet ned. For at spare dig selv for flyttestress er det en god idé at begynde allerede en måned før på nedpakningen af ting, du ikke har brug for, før du er flyttet ind det nye sted. Jo mere du får klaret i starten, jo mindre er der at skulle gøre, når det dagen kommer. Du kan finde flyttetilbehør til din nedpakning her.

Det er lettest at starte med de ting, du ikke kommer til at skulle bruge lige med det samme. Det er f.eks. vinter- og sommertøj og andre sæsonprægede ting. Få vores tips til at pakke tøj og tekstiler her.

Læs her om Isaks tre uundværlige flytteprodukter.

Tjek forsikringer

Har du en indboforsikring eller andet, du skal ændre adresse på, opdatere information hos eller andet? Få overblik i god tid før din flytning.

Har du just besluttet dit for at flytte? Her er syv ting, du bør begynde at tænke på ganske tidlige i processen.

Og hvad så bagefter?

Herfra er det bare at klø på løbende, så du ikke behøver flyttestressen, når dagen nærmer sig. Når der er ca. 14 dage til flyttedagen, hjælper vi dig igen med en liste over, hvad du skal huske to uger inden flytning.

Flytteserien:

Hvad skal gøres dagen inden flytningen?

I morgen står slaget med flytningen, og den lange proces er snart overstået. I dette sidste indlæg i flytteserien ser vi på de allersidste ting, der skal klares inden flytningen.

Hvad kan klargøres ugen forud for din flytning?

En uge før flytning er du måske begyndt at mærke flyttestressen komme snigende. Forhåbentlig har du fået klaret mange af de vigtigste ting. I dette indlæg stiller vi skarpt på de gøremål, der kan klares en uge inden flytningen.

Hvad skal gøres to uger inden din flytning?

Når der er 2 uger inden flytning, er det på tide at få sat fart i sagerne, så du slipper for at stresse unødvendigt de sidste dage op til din flytning. I dette indlæg sætter vi fokus på de sidste to uger op til flytningen.

huskeliste inden flytning

Dette skal du huske inden flytning

Der er meget at skulle huske, når man skal flytte. I dette indlæg sætter vi fokus på de ting, der skal tages hånd om allerede, når du har bestemt dig for at flytte. Vi har samlet en liste med syv gøremål, der er vigtige inden flytning.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose