Hvad skal klares en måned før din flytning?

Der er en måned til, du flytter, og du kan mærke, det begynder at nærme sig. Vi har samlet en liste over, hvad du skal huske at gøre så du kan sænke skuldrene og slipper for at huske det hele selv.

Opsig eller ændr abonnementer

Der er ofte 1 måneds opsigelse på abonnementer. Opsig eller overfør dine abonnementer til den nye adresse, eller til de, som skal overtage din nuværende adresse, en måned før din flytning.

Start på at sælge/give væk/smide ud

Det er både tidskrævende og unødvendigt at medtage møbler, tøj og ting, du egentlig ikke vil beholde i dit nye hjem. Det kan nemt tage lidt tid at få solgt og sorteret det hele, så det er klogt at starte på dette, før du begynder at pakke ned.

Begynd at pakke

Hvornår bør du begynde at pakke flyttelæsset ned? Det kan tage lang tid at pakke hjemmet ned. For at spare dig selv for flyttestress er det en god idé at begynde allerede en måned før på nedpakningen af ting, du ikke har brug for, før du er flyttet ind det nye sted. Jo mere du får klaret i starten, jo mindre er der at skulle gøre, når det dagen kommer. Du kan finde flyttetilbehør til din nedpakning her.

Tjek forsikringer

Har du en indboforsikring eller andet, du skal ændre adresse på, opdatere information hos eller andet? Få overblik i god tid før din flytning.

Tjekke opsigelsestid på abonnementer

De fleste steder har en måneds opsigelse. Har du abonnementer, du ikke skal tage med til det nye hjem, bør du vide, hvornår du skal sige op for at undgå unødvendige udgifter.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

stue med møbler

4 råd til at gøre din bolig salgsklar

Når du er klar til at sælge din bolig, skal den helst sælges hurtigst muligt. Med enkle tiltag kan du forkorte liggetiden yderligere og få den bedste salgspris.

Gør dette før fremvisningen

I samarbejde med Truls, daglig leder i PROA Eiendomsmegling Lørenskog i Norge, har vi samlet tre gode råd, når du skal fremvise din bolig. Truls har op mod 3000 fremvisninger bag sig og ved, hvad der virker i en fremvisning.

At flytte er svært

At flytte er svært! Jeg har arbejdet med flytninger siden 2015, og det er stadig meget energi- og tidskrævende. Jeg har dog lært en hel del, så læs her om mit lille (bogstavelig talt) flytteeventyr – måske bliver du også klogere?

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose