Isaks tre uundværlige flytteprodukter

Nogle af de flytteprodukter i butikken, vi er gladest for på min afdeling, er bobleplast, silkepapir og flyttekasser.

Vi anbefaler dem gerne til vores kunder, og vi har også selv brugt produkterne, når vi har skulle pakke ting ned derhjemme. Det er næsten alle kunder, vi møder på vores afdeling, der kunne have brug for enten en rulle bobleplast, flyttekasser eller noget silkepapir. Det er nemlig nogle meget alsidige flytteprodukter.

Læs mere om mine tre favorit flytteprodukter nedenfor, og bliver klogere på hvad de kan gøre for dig.

Bobleplast beskytter dine ting

Den første på listen er bobleplasten, da det er funktionelt, let og billigt. Det er et populært køb på vores afdeling. Bobleplast er især brugbart til de skrøbelige ting, som man vil være sikker på, ikke går i stykker. Det kan være alt fra vaser til fladskærms-tv.

Bobleplasten kan også pakkes ned i en flyttekasse som foring, hvis genstanden skal beskyttes yderligere. Vi har hørt mange kreative historier om, hvordan plasten ellers kan bruges. Plasten kan for eksempel også bruges til at binde om benene på et antikt møbel, så man undgår skrammer i træet eller lakken.

Jeg tror at vi er vilde med bobleplasten her på afdelingen, fordi det er et produkt, der kan bruges til utroligt mange ting. Det beskytter godt, og så er det selvfølgelig altid sjovt at poppe boblerne, når man ikke skal bruge det mere. Hvem kan ikke lide bobleplast? Læs mere om bobleplast her.

Silkepapir sikrer mod ridser og skår

Med sin store funktionalitet og bløde tekstur fortjener silkepapiret helt sikkert en andenplads på vores liste. Silkepapiret kommer i ark, så man skal ikke selv i gang med saksen, og foldes nemt om glas, skåle eller tallerkener. Desuden efterlader silkepapiret ingen avissværte på glas og anden service. Så undgår man at skulle vaske af, når man pakker sine glas og lignende ud. Ligeledes sørger silkepapiret for at glas ikke står og skrammer sig op af de andre glas. Så er man fri for at være bange for ridser i de dyre vinglas. Og så beskytter det selvfølgelig mod skår og andre skrammer.

Flyttekasser

På tredjepladsen over afdelingens uundværlige produkter finder vi flyttekassen. Det er selvfølgelig ingen overraskelse at vores flyttekasser er med på listen. Det er det essentielle produkt, når man er i gang med at flytte, male, renovere, transportere eller lignende. Hos os kommer flyttekasserne i to forskellige størrelser med hver deres spidskompetencer. Den store flyttekasse kan tage helt op til 40 kilo, og du kan derfor roligt pakke dine bøger, køkkengrej, børnenes legetøj eller andet i uden at skulle tænke på, om bunden falder ud.

Den anden størrelse kaldes bogkasser, og disse er ideelle til tunge bøger, mindre ting og skrøbelige genstande, som man evt. kan pakke ind i vores bobleplast og derefter nemt og sikkert transportere fra et sted til et andet.

I vores butik kan du finde flere flyttematerialer og –produkter, der gør flytningen lettere.

Om forfatteren

Isak er afdelingsleder på vores afdeling i Hvidovre, og har med sine mere end 6 år i branchen stor erfaring med flytteprocessen fra start til slut.

 

Hvad skal gøres dagen inden flytningen?

I morgen står slaget med flytningen, og den lange proces er snart overstået. I dette sidste indlæg i flytteserien ser vi på de allersidste ting, der skal klares inden flytningen.

Hvad kan klargøres ugen forud for din flytning?

En uge før flytning er du måske begyndt at mærke flyttestressen komme snigende. Forhåbentlig har du fået klaret mange af de vigtigste ting. I dette indlæg stiller vi skarpt på de gøremål, der kan klares en uge inden flytningen.

Hvad skal gøres to uger inden din flytning?

Når der er 2 uger inden flytning, er det på tide at få sat fart i sagerne, så du slipper for at stresse unødvendigt de sidste dage op til din flytning. I dette indlæg sætter vi fokus på de sidste to uger op til flytningen.

en måned før din flytning

Hvad skal klares en måned før din flytning?

Der er en måned til, du flytter, og du kan mærke, det begynder at nærme sig. Vi har samlet en liste over, hvad du skal huske at gøre så du får det hele med. I dette indlæg sætter vi fokus på den sidste måned inden flytningen.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose