Skær dig ikke på knivene

Har du prøvet at skære dig på knivene, når du pakker ud eller ned? Det er en unødvendig risiko at tage.

Køkkenredskaberne er normalt ikke det første, der pakkes ned. Man er gerne ret træt af at pakke, når man kommer dertil, og så kan det være fristende bare at kaste køkkenredskaberne i en fælles kasse eller pose. Det er fint nok for mange af redskaberne, men knivene bør absolut ikke indgå i denne blanding. Det er hverken godt for knivene, som kan tage skade eller blive sløve, eller for dig. Vi vil gerne undgå, at du stikker hånden ned i flyttekassen, og får skåret dig, fordi du ikke orkede at sortere. Så her er et tip til, hvordan du kan pakke knivene ned – nemt.

Læg bølgepap på en flad  og fast overflade, og læg knivene i en række på bølgepappen. For at undgå, at pakken bliver større på den ene side, skal du lægge hver anden kniv modsat; knivsblad mod håndtag. Næste skridt er at rulle pakken sammen. Hver af knivene ligger isoleret, så de ikke skader hinanden. Til sidst taper du godt rundt om pakken, så knivene bliver på plads.

Når du skal pakke knivene ud, kan du gøre akkurat det samme – bare modsat. Du lægger pakken på en flad overflade, og ruller forsigtigt ud. Læg knivene klar på række, og så er det bare at sætte eller lægge dem på plads.

Så er der bare tilbage at ønske held og lykke!

Har du spørgsmål? Kom gerne forbi en af vores butikker, eller kontakt os her.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

stue med møbler

4 råd til at gøre din bolig salgsklar

Når du er klar til at sælge din bolig, skal den helst sælges hurtigst muligt. Med enkle tiltag kan du forkorte liggetiden yderligere og få den bedste salgspris.

Gør dette før fremvisningen

I samarbejde med Truls, daglig leder i PROA Eiendomsmegling Lørenskog i Norge, har vi samlet tre gode råd, når du skal fremvise din bolig. Truls har op mod 3000 fremvisninger bag sig og ved, hvad der virker i en fremvisning.

At flytte er svært

At flytte er svært! Jeg har arbejdet med flytninger siden 2015, og det er stadig meget energi- og tidskrævende. Jeg har dog lært en hel del, så læs her om mit lille (bogstavelig talt) flytteeventyr – måske bliver du også klogere?

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose