Skær dig ikke på knivene

Har du prøvet at skære dig på knivene, når du pakker ud eller ned? Det er en unødvendig risiko at tage.

Køkkenredskaberne er normalt ikke det første, der pakkes ned. Man er gerne ret træt af at pakke, når man kommer dertil, og så kan det være fristende bare at kaste køkkenredskaberne i en fælles kasse eller pose. Det er fint nok for mange af redskaberne, men knivene bør absolut ikke indgå i denne blanding. Det er hverken godt for knivene, som kan tage skade eller blive sløve, eller for dig. Vi vil gerne undgå, at du stikker hånden ned i flyttekassen, og får skåret dig, fordi du ikke orkede at sortere. Så her er et tip til, hvordan du kan pakke knivene ned – nemt.

Læg bølgepap på en flad  og fast overflade, og læg knivene i en række på bølgepappen. For at undgå, at pakken bliver større på den ene side, skal du lægge hver anden kniv modsat; knivsblad mod håndtag. Næste skridt er at rulle pakken sammen. Hver af knivene ligger isoleret, så de ikke skader hinanden. Til sidst taper du godt rundt om pakken, så knivene bliver på plads.

Når du skal pakke knivene ud, kan du gøre akkurat det samme – bare modsat. Du lægger pakken på en flad overflade, og ruller forsigtigt ud. Læg knivene klar på række, og så er det bare at sætte eller lægge dem på plads.

Så er der bare tilbage at ønske held og lykke!

Har du spørgsmål? Kom gerne forbi en af vores butikker, eller kontakt os her.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Hvad skal gøres dagen inden flytningen?

I morgen står slaget med flytningen, og den lange proces er snart overstået. I dette sidste indlæg i flytteserien ser vi på de allersidste ting, der skal klares inden flytningen.

Hvad kan klargøres ugen forud for din flytning?

En uge før flytning er du måske begyndt at mærke flyttestressen komme snigende. Forhåbentlig har du fået klaret mange af de vigtigste ting. I dette indlæg stiller vi skarpt på de gøremål, der kan klares en uge inden flytningen.

Hvad skal gøres to uger inden din flytning?

Når der er 2 uger inden flytning, er det på tide at få sat fart i sagerne, så du slipper for at stresse unødvendigt de sidste dage op til din flytning. I dette indlæg sætter vi fokus på de sidste to uger op til flytningen.

en måned før din flytning

Hvad skal klares en måned før din flytning?

Der er en måned til, du flytter, og du kan mærke, det begynder at nærme sig. Vi har samlet en liste over, hvad du skal huske at gøre så du får det hele med. I dette indlæg sætter vi fokus på den sidste måned inden flytningen.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose