Skip to content

Dette bør du gøre, før du tager salgsbilleder af dit hjem

Hver dag er der mange, der sælger eller udlejer lejligheder, og måske planlægger du at gøre det samme? Vi har samlet et par råd, når du tager slagsbilleder af din bolig, der kan give dig et hurtige og bedre salg.

salgsbilleder af bolig

Er det meget arbejde?

Det kan være fristende at tænke, at man bare kan vise hjemmet frem som det er, så man sparer sig selv besværet. Men det er vigtigt at huske, at potentielle købere skal kunne se sig selv i dit hjem. Så kan det være nødvendigt at give nyt liv til nogle af rummene – f.eks. en klat maling.

Det kan også i nogle tilfælde være hensigtsmæssigt at gøre større ændringer, som f.eks. at bytte skabslågerne i køkkenet ud, eller lave kontoret om til et ekstra soveværelse. Ændringerne skal selvfølgelig tilpasses købergruppen. Solide forberedelser og klargøring før fotografering kan være netop dét, der gør forskellen.

Små ændringer kan også række. Fyld hullerne i væggene, skru de løse stikkontakter fast og få orden på de sammenkludrede ledninger. En masse små skønhedsfejl, kan stikke i øjnene for en potentiel køber.

Når du renoverer hjemmet, kan du sætte dine møbler og andre ting i et opbevaringsrum, til renoveringen er ovre. Så får du mere plads til at få arbejdet klaret, og du undgår skader, malingspletter og støv på dine ting.

Ingen bor fremvisningsklart

Som nævnt er det vigtigt, at de potentielle købere kan se sig selv i dit hjem. Så når den generelle renovering er klaret, så er det indretningen, der står for tur. Før du tager slagsbilleder, må du fjerne personlige ting, og lade din egen stil vige for en generel og nedtonet stil.

Det er en god idé at få venner og familie til at lade som om, der er til fremvisning hos dig, og så din bolig med en købers øjne. De kan hjælpe med at se, hvor småskavanker og -rod er, så du kan fikse det, før du tager billeder. Husk, at det heller ikke må blive for bart, så lad enkelte lysestager og vaser med friske blomster stå fremme.

Har du allerede lejet et opbevaringsrum under renoveringen, kan du bruge det til at sætte de ting, der ikke skal med på salgsbillederne. Du kan reservere et opbevaringsrum online her.

Når billederne er taget, skal boligen se lige sådan ud, når potentielle købere kommer til fremvisnings. Held og lykke med fotograferingen!

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg

Gør det nemmere at renovere

Gør det nemmere at renovere

Nu er det tiden til at renovere derhjemme. Skab de bedste forhold for dig selv undervejs.
Sådan holder du god hygiejne når du flytter

Sådan holder du god hygiejne når du flytter

Det er altid vigtigt at tænke på hygiejne. Også når du flytter. Vi har samlet nogle tips til, hvordan du kan bevare den gode hygiejne når du flytter.
4 råd til at gøre din bolig salgsklar

4 råd til at gøre din bolig salgsklar

Når du er klar til at sælge din bolig, skal den helst sælges hurtigst muligt. Med enkle tiltag kan du forkorte liggetiden yderligere og få den bedste salgspris.
Vinteropbevaring – hvordan bør du opbevare henover vinteren?

Vinteropbevaring – hvordan bør du opbevare henover vinteren?

Når kuldegraderne kommer snigende, er det et sikkert tegn på, at nogle ting skal til at sættes væk for vinteren. Og så er der flere ting, der skal tages hensyn til, så dine ejendele kan holde så længe som muligt. Vi hjælper dig med en oversigt over ting, du skal huske, før du sætter tingene væk.
*
*
*