Tid til forårsrengøring – hvad nu?

Vi er kommet ind i marts måned, og forårsrengøringen er lige på trapperne. Hvordan gribes det bedst an? Læs med her, og bliv inspireret og motiveret til at svinge kosten derhjemme.

Saml familien når det er tid til forårsrengøring

Normalt skriver vi om at samle flyttekasser, men til denne opgave er det altså familien, der skal samles. Få både store og små med, og gør forårsrengøringen til en holdindsats, så det bliver lidt mere overkommeligt. Lav en liste over arbejdsopgaver, og fordel dem imellem jer – et godt fif er at opdele listen efter rum. Forårsrengøring behøver ikke at være kedeligt! Sæt noget musik på, og sæt i gang!

Hvad med mad?

Når du skal gøre rent i et helt hjem, har du brug for en masse energi, så et solidt morgenmåltid er vejen frem. Sørg for vitaminer og protein, så både din hjerne og din krop er klar til dagens dont. Lad frokosten – og eventuelt andre måltider – være noget nemt og hurtigt, så I ikke bliver unødigt bremset i rengøringen. Hav også gerne nemme snacks ved hånden, så den lille sult kan stilles uden for meget besvær.

Hvor skal man starte?

Det er en god idé at starte med ét rum af gangen. Der er dog en lille ting, som er god at sætte i gang helt til at starte med: saml alle tekstiler sammen, og sæt vaskemaskinen i gang. Tag al sengetøj, håndklæder, badeforhæng og måtter – så er det rent og klart, når rengøringen er færdig. Er der noget bedre end rent sengetøj?

Ryd ud

Når bogreolen skal tømmes, så man kan tørre af, kan man hurtigt blive klar over, at der er al for mange småting, der egentlig bare ligger og flyder. Forårsrengøringen er en oplagt mulighed for at få ryddet ud. Dedikér et par kasser til ting, der skal smides væk, og ting, der skal gemmes væk. Gør det samme med tøjet, når nu du alligevel er i gang. Og gem dem nu ikke væk bagest i skabet – det er jo netop her, der skal ryddes ud under forårsrengøringen. Sæt tingene på loftet eller i et lille opbevaringsrum. Se, hvilke løsninger vi kan tilbyde, her.

Tøjskabet

Tag tøjskabet som det sidste. Med solen og lidt varmere vejr på vej er det vel på tide at få vintertøjet af vejen. Husk at tage godt vare på vinterfrakkerne, når de ikke bruges. Har du ikke lyst til at folde dem samme, og mase dem ned i en flyttekasse, kan du få en garderobekasse. Det er en høj og smal kasse med bøjlestang i, så dit tøj er beskyttet og undgår at blive krøllet. Du kan se dem her.

Så, kort sagt:

  • Saml familien – det er en holdindsats!
  • Spis god morgenmad
  • Start med at vaske tekstiler
  • Sortér og ryd ud, imens du gør rent
  • Få vintertøjet af vejen
  • Så er der ikke andet tilbage at sige end god fornøjelse!

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Nedpakning af et kollektiv

Da mit kollektiv skulle flytte

Mit kollektiv blev opsagt, og nøglerne skulle afleveres i februar. Med fire beboere blev det en lærerig oplevelse, og jeg fortæller om de vigtigste her.

Håndværkere borer i væg

Opbevaring af værktøj og udstyr

Håndværksfaget og værktøj går ofte hånd i hånd, og som håndværker kan det være svært at få plads til alle tingene. Vi giver et bud på, hvordan du kan få mere plads.

Fint gammelt legetøj

Pas godt på dit gamle legetøj

Dit gamle fine legetøj er værd at gemme på. Den næste generation kan få glæde af det, så det er om at passe godt på legetøjet i mellemtiden.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose