Tid til forårsrengøring – hvad nu?

Vi er kommet ind i marts måned, og forårsrengøringen er lige på trapperne. Hvordan gribes det bedst an? Læs med her, og bliv inspireret og motiveret til at svinge kosten derhjemme.

Saml familien når det er tid til forårsrengøring

Normalt skriver vi om at samle flyttekasser, men til denne opgave er det altså familien, der skal samles. Få både store og små med, og gør forårsrengøringen til en holdindsats, så det bliver lidt mere overkommeligt. Lav en liste over arbejdsopgaver, og fordel dem imellem jer – et godt fif er at opdele listen efter rum. Forårsrengøring behøver ikke at være kedeligt! Sæt noget musik på, og sæt i gang!

Hvad med mad?

Når du skal gøre rent i et helt hjem, har du brug for en masse energi, så et solidt morgenmåltid er vejen frem. Sørg for vitaminer og protein, så både din hjerne og din krop er klar til dagens dont. Lad frokosten – og eventuelt andre måltider – være noget nemt og hurtigt, så I ikke bliver unødigt bremset i rengøringen. Hav også gerne nemme snacks ved hånden, så den lille sult kan stilles uden for meget besvær.

Hvor skal man starte?

Det er en god idé at starte med ét rum af gangen. Der er dog en lille ting, som er god at sætte i gang helt til at starte med: saml alle tekstiler sammen, og sæt vaskemaskinen i gang. Tag al sengetøj, håndklæder, badeforhæng og måtter – så er det rent og klart, når rengøringen er færdig. Er der noget bedre end rent sengetøj?

Ryd ud

Når bogreolen skal tømmes, så man kan tørre af, kan man hurtigt blive klar over, at der er al for mange småting, der egentlig bare ligger og flyder. Forårsrengøringen er en oplagt mulighed for at få ryddet ud. Dedikér et par kasser til ting, der skal smides væk, og ting, der skal gemmes væk. Gør det samme med tøjet, når nu du alligevel er i gang. Og gem dem nu ikke væk bagest i skabet – det er jo netop her, der skal ryddes ud under forårsrengøringen. Sæt tingene på loftet eller i et lille opbevaringsrum. Se, hvilke løsninger vi kan tilbyde, her.

Tøjskabet

Tag tøjskabet som det sidste. Med solen og lidt varmere vejr på vej er det vel på tide at få vintertøjet af vejen. Husk at tage godt vare på vinterfrakkerne, når de ikke bruges. Har du ikke lyst til at folde dem samme, og mase dem ned i en flyttekasse, kan du få en garderobekasse. Det er en høj og smal kasse med bøjlestang i, så dit tøj er beskyttet og undgår at blive krøllet. Du kan se dem her.

Så, kort sagt:

  • Saml familien – det er en holdindsats!
  • Spis god morgenmad
  • Start med at vaske tekstiler
  • Sortér og ryd ud, imens du gør rent
  • Få vintertøjet af vejen
  • Så er der ikke andet tilbage at sige end god fornøjelse!

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

At flytte hver til sit

Nu har I besluttet at flytte fra hinanden. Det sidste, du vil tænke på, er alt, hvad der skal gøres. Desværre er det normalt ikke så enkelt, så vi har samlet nogle tips til at gøre processen nemmere. Læs med her!

 

Midlertidig Opbevaring

Midlertidig opbevaring er en god løsning, hvis du for en kort stund har brug for at have lidt bedre plads. Der kan være mange årsager til, hvorfor man har brug for noget ekstra plads, og vi kigger på nogle af dem her. Læs med!

 

havemøbler

Få havemøblerne klar til vinteren

Sommeren er forbi, og vores havemøbler har gjort deres pligt før vinteren for alvor kommer. Men hvad bør du gøre for at holde dem ved lige, så de kan bruges til næste sommer? Læs med her, hvor vi går igennem nogle råd, der kan skabe de bedste forhold for dine havemøbler henover vinteren.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose