Skip to content

Forbered dig på en overstået sommer

Vi er fluks i oktober, og tiden for at klippe græs, sidde ude på terassen og udendørs spisning er snart ovre. Der går ikke længe før sommerudstyret må vige pladsen for kælke, vintertæj og sneskovle. Men er du klar til at stille sommerudstyret væk?

Forbered dig på en overstået sommer

Vask møbler og udstyr

Før du stiller havemøblerne væk henover vinteren, er det smart at give dem en ordentlig rengøring. Så holder de sig pæne henover vinteren, og du slipper for, at der sætter sig skidt fast, der bliver umuligt at få af næste sommer. Når du har vasket møblerne, er det vigtigt at lade dem tørre, før du stiller dem væk for vinteren, så der ikke står fugtige møbler opbevaret. Læs mere om, hvad der kan ske med fugtige møbler der står opbevaret.

Er du usikker på, hvordan dine møbler eller udstyr skal vedligeholdes? Et godt tip er at kontakte leverandøren eller undersøge, om de har information tilgængelig på deres hjemmeside.

 
Skal møblerne vedligeholdes?

For at udendørsmøbler og -udstyr skal holde sig pæne så længe som muligt, bør du lave lidt regelmæssig vedligeholdelse. Hvornår og hvor ofte, du bør vedligeholde dine møbler, afhænger af materialer, stand og leverandør. Det er under alle omstændigheder smart at tjekke, om tiden er inde for lidt omsorg, bejdse eller lak, før du stiller møblerne væk. Er du god til at holde dine møbler ved lige, kan du have dem i længere tid.

Er du usikker på, hvordan dine møbler eller udstyr skal vedligeholdes? Et godt tip er at kontakte leverandøren eller undersøge, om de har information tilgængelig på deres hjemmeside.

 
Hvor kan du opbevare havemøblerne?

Er du så heldig, at du har et rummeligt loft- eller kælderrum, garage, skur eller andre opbevaringsløsninger derhjemme, er dette et godt sted at stille havemøbler, udstyr og sommertøjet. Tåler dine møbler eller udstyr ikke frostgrader, er det vigtigt at tage dette med i overvejelserne, før du stiller dem væk.

Er du ikke så heldig, at du har plads derhjemme til at opbevare sommerudstyret, bør du begynde at tænke over, hvor du kan stille dem. I City Self-Storage har vi flere opbevaringsrum i forskellige størrelser; perfekt til opbevaring af dine møbler og udstyr. Temperaturen vil aldrig falde til frostgrader på lageret, og vores opbevaringseksperter er tilgængelige for at give dig råd om opbevaring af dit udstyr eller hjælpe dig med at reservere et opbevaringsrum. Tag gerne kontakt, hvis du har spørgsmål.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg

Gør det nemmere at renovere

Gør det nemmere at renovere

Nu er det tiden til at renovere derhjemme. Skab de bedste forhold for dig selv undervejs.
Sådan holder du god hygiejne når du flytter

Sådan holder du god hygiejne når du flytter

Det er altid vigtigt at tænke på hygiejne. Også når du flytter. Vi har samlet nogle tips til, hvordan du kan bevare den gode hygiejne når du flytter.
4 råd til at gøre din bolig salgsklar

4 råd til at gøre din bolig salgsklar

Når du er klar til at sælge din bolig, skal den helst sælges hurtigst muligt. Med enkle tiltag kan du forkorte liggetiden yderligere og få den bedste salgspris.
Vinteropbevaring – hvordan bør du opbevare henover vinteren?

Vinteropbevaring – hvordan bør du opbevare henover vinteren?

Når kuldegraderne kommer snigende, er det et sikkert tegn på, at nogle ting skal til at sættes væk for vinteren. Og så er der flere ting, der skal tages hensyn til, så dine ejendele kan holde så længe som muligt. Vi hjælper dig med en oversigt over ting, du skal huske, før du sætter tingene væk.
*
*
*