Forbered dig på en overstået sommer

Vi er fluks i oktober, og tiden for at klippe græs, sidde på terrassen og udendørs spisning er snart ovre. Der går ikke længe før sommerudstyret må vige pladsen for kælke, vintertæj og sneskovle. Men er du klar til at stille sommerudstyret væk?

Vask møbler og udstyr efter overstået sommer

Før du stiller havemøblerne væk henover vinteren, er det smart at give dem en ordentlig rengøring. Så holder de sig pæne henover vinteren, og du slipper for, at der sætter sig skidt fast, der bliver umuligt at få af næste sommer. Når du har vasket møblerne, er det vigtigt at lade dem tørre, før du stiller dem væk for vinteren, så der ikke står fugtige møbler opbevaret. Læs mere om, hvad der kan ske med fugtige møbler der står opbevaret.

Er du usikker på, hvordan dine møbler eller udstyr skal vedligeholdes? Et godt tip er at kontakte leverandøren eller undersøge, om de har information tilgængelig på deres hjemmeside.

Skal møblerne vedligeholdes?

For at udendørsmøbler og -udstyr skal holde sig pæne så længe som muligt, bør du lave lidt regelmæssig vedligeholdelse. Hvornår og hvor ofte, du bør vedligeholde dine møbler, afhænger af materialer, stand og leverandør. Det er smart at tjekke, om det er tid for lidt bejdse eller lak, før du stiller møblerne væk. Er du god til at holde dine møbler ved lige, kan du have dem i længere tid.

Er du usikker på, hvordan dine møbler eller udstyr skal vedligeholdes? Et godt tip er at kontakte leverandøren eller undersøge, om de har information tilgængelig på deres hjemmeside.

Hvor kan du opbevare havemøblerne?

Er du så heldig, at du har et rummeligt loft- eller kælderrum, garage, skur eller andre opbevaringsløsninger derhjemme, er dette et godt sted at stille havemøbler, udstyr og sommertøjet. Tåler dine møbler eller udstyr ikke frostgrader, er det vigtigt at tage dette med i overvejelserne, før du stiller dem væk. Hvad skal opbevares hvordan? Få svar i vores oversigt over forskellige typer af opbevaring.

Er du ikke så heldig, at du har plads derhjemme til at opbevare sommerudstyret, bør du begynde at tænke over, hvor du kan stille dem. I City Self-Storage har vi flere opbevaringsrum i forskellige størrelser; perfekt til opbevaring af dine møbler og udstyr. Temperaturen vil aldrig falde til frostgrader på lageret, og vores opbevaringseksperter er tilgængelige for at give dig råd om opbevaring af dit udstyr eller hjælpe dig med at reservere et opbevaringsrum. Tag gerne kontakt, hvis du har spørgsmål.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Nedpakning af et kollektiv

Da mit kollektiv skulle flytte

Mit kollektiv blev opsagt, og nøglerne skulle afleveres i februar. Med fire beboere blev det en lærerig oplevelse, og jeg fortæller om de vigtigste her.

Håndværkere borer i væg

Opbevaring af værktøj og udstyr

Håndværksfaget og værktøj går ofte hånd i hånd, og som håndværker kan det være svært at få plads til alle tingene. Vi giver et bud på, hvordan du kan få mere plads.

Fint gammelt legetøj

Pas godt på dit gamle legetøj

Dit gamle fine legetøj er værd at gemme på. Den næste generation kan få glæde af det, så det er om at passe godt på legetøjet i mellemtiden.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose