Forbered dig på en overstået sommer

Vi er fluks i oktober, og tiden for at klippe græs, sidde på terrassen og udendørs spisning er snart ovre. Der går ikke længe før sommerudstyret må vige pladsen for kælke, vintertæj og sneskovle. Men er du klar til at stille sommerudstyret væk?

Vask møbler og udstyr efter overstået sommer

Før du stiller havemøblerne væk henover vinteren, er det smart at give dem en ordentlig rengøring. Så holder de sig pæne henover vinteren, og du slipper for, at der sætter sig skidt fast, der bliver umuligt at få af næste sommer. Når du har vasket møblerne, er det vigtigt at lade dem tørre, før du stiller dem væk for vinteren, så der ikke står fugtige møbler opbevaret. Læs mere om, hvad der kan ske med fugtige møbler der står opbevaret.

Er du usikker på, hvordan dine møbler eller udstyr skal vedligeholdes? Et godt tip er at kontakte leverandøren eller undersøge, om de har information tilgængelig på deres hjemmeside.

Skal møblerne vedligeholdes?

For at udendørsmøbler og -udstyr skal holde sig pæne så længe som muligt, bør du lave lidt regelmæssig vedligeholdelse. Hvornår og hvor ofte, du bør vedligeholde dine møbler, afhænger af materialer, stand og leverandør. Det er smart at tjekke, om det er tid for lidt bejdse eller lak, før du stiller møblerne væk. Er du god til at holde dine møbler ved lige, kan du have dem i længere tid.

Er du usikker på, hvordan dine møbler eller udstyr skal vedligeholdes? Et godt tip er at kontakte leverandøren eller undersøge, om de har information tilgængelig på deres hjemmeside.

Hvor kan du opbevare havemøblerne?

Er du så heldig, at du har et rummeligt loft- eller kælderrum, garage, skur eller andre opbevaringsløsninger derhjemme, er dette et godt sted at stille havemøbler, udstyr og sommertøjet. Tåler dine møbler eller udstyr ikke frostgrader, er det vigtigt at tage dette med i overvejelserne, før du stiller dem væk. Hvad skal opbevares hvordan? Få svar i vores oversigt over forskellige typer af opbevaring.

Er du ikke så heldig, at du har plads derhjemme til at opbevare sommerudstyret, bør du begynde at tænke over, hvor du kan stille dem. I City Self-Storage har vi flere opbevaringsrum i forskellige størrelser; perfekt til opbevaring af dine møbler og udstyr. Temperaturen vil aldrig falde til frostgrader på lageret, og vores opbevaringseksperter er tilgængelige for at give dig råd om opbevaring af dit udstyr eller hjælpe dig med at reservere et opbevaringsrum. Tag gerne kontakt, hvis du har spørgsmål.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

At flytte hver til sit

Nu har I besluttet at flytte fra hinanden. Det sidste, du vil tænke på, er alt, hvad der skal gøres. Desværre er det normalt ikke så enkelt, så vi har samlet nogle tips til at gøre processen nemmere. Læs med her!

 

Midlertidig Opbevaring

Midlertidig opbevaring er en god løsning, hvis du for en kort stund har brug for at have lidt bedre plads. Der kan være mange årsager til, hvorfor man har brug for noget ekstra plads, og vi kigger på nogle af dem her. Læs med!

 

havemøbler

Få havemøblerne klar til vinteren

Sommeren er forbi, og vores havemøbler har gjort deres pligt før vinteren for alvor kommer. Men hvad bør du gøre for at holde dem ved lige, så de kan bruges til næste sommer? Læs med her, hvor vi går igennem nogle råd, der kan skabe de bedste forhold for dine havemøbler henover vinteren.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose