Fuld styr på ledningerne

Hvordan kan du undgå at miste kontrollen over ledningerne, når du flytter? Brug ikke tid på at lede efter ledningen til TV’et eller computeren. Følg disse enkle råd; så har du fuld kontrol fra det ene hjem til det andet.

Styr på ledningerne når du flytter

Det er så nemt at miste kontrollen og overblikket over, hvad der hører til hvad, men så enkelt at undgå det.

  •  Tape en lille seddel på ledningen, hvor der står, hvilket apparat den hører til
  • Sæt ledninger til samme apparat sammen
  • Læg alle ledninger samlet – så bliver ingen væk i krogene

Er du ved at flytte? Se vores oversigt over, hvad der er vigtigt at huske under flytningen.

Og i hverdagen

Har du en ledningskasse fuld af rod? Følg samme råd som ved flytning; så har du altid orden. Du kan også kvejle ledningerne op for at undgå knuder. Hav en kasse eller skuffe med ledninger, så kan du få dem gemt af vejen.

Sværere behøver det ikke at være at få orden i ledningskaoset!

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

At flytte hver til sit

Nu har I besluttet at flytte fra hinanden. Det sidste, du vil tænke på, er alt, hvad der skal gøres. Desværre er det normalt ikke så enkelt, så vi har samlet nogle tips til at gøre processen nemmere. Læs med her!

 

Midlertidig Opbevaring

Midlertidig opbevaring er en god løsning, hvis du for en kort stund har brug for at have lidt bedre plads. Der kan være mange årsager til, hvorfor man har brug for noget ekstra plads, og vi kigger på nogle af dem her. Læs med!

 

havemøbler

Få havemøblerne klar til vinteren

Sommeren er forbi, og vores havemøbler har gjort deres pligt før vinteren for alvor kommer. Men hvad bør du gøre for at holde dem ved lige, så de kan bruges til næste sommer? Læs med her, hvor vi går igennem nogle råd, der kan skabe de bedste forhold for dine havemøbler henover vinteren.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose