Skip to content

Opbevaringsrum i Hvidovre og hjerterum i Kolkata

Velgørenhedsorganisationen Gadens Børn er hverdagens helte for hundredvis af børn og mødre i byen Kolkata i Indien. Læs her hvordan et opbevaringsrum i Hvidovre hjælper dem.

Gadens Børn på opbevaringscenteret i Hvidovre

På et kontor i udkanten af Hvidovre sidder Pia og Anna og en masse frivillige, og arbejder for, at gadebørn i den indiske by Kolkata har adgang til mad, lægehjælp og skole. Med tre skoler, et baby- og småbørnscenter, en mobil klinik, en ambulance og en skolebus m.m. er organisationen en vigtig hjælp i de fattige slumkvarterer. Velgørenhedsorganisationen lever af donationer, frivilligt arbejde og hjerterum, og kontoret i Hvidovre har lagt scenen for meget af dette arbejde.

Pia Lindell Qwist, stifter af Gadens Børn, er glad for, at City Self-Storage har doneret opbevaringsplads til dem:
– Jeg havde simpelthen så meget derhjemme. Jeg havde kasser og sække og LEGO i hele mit hjem. Så satte vi det ind her på kontoret, og her og der og alle vegne. Det er kaotisk at jonglere med vores mange projekter med så mange ting allevegne. Så det betyder rigtig meget, at City Self-Storage har doneret et opbevaringsrum til os.

Har indsamlet 1.722.000 kr. ind til indiske gadebørn

Gadens Børn afholdt en vellykket velgørenhedsgalla d. 28/9 2019, hvor der blev indsamlet 1.722.000 kr. til at hjælpe de indiske gadebørn. Pengene skal bl.a. gå til oprettelsen af et pigebørnehjem, der planlægges at åben i begyndelsen af 2020.

– Vi har lige nu en helt masse ting fra velgørenhedsgallaen, som står på vores kontor. Men det får vi snart ud i vores opbevaringsrum, så det kan stå sammen med donationer og andre ting, vi skal have med næste gang vi tager til Kolkata, fortæller Anna Louise Dølpher, Operations Manager hos Gadens Børn.

– Når vi rejser til Indien, kan vi have to store kufferter med donationer med. Så vi tager hen til vores opbevaringsrum, hvor alle tingene står, og fylder kufferterne op med tøj, sko og legetøj, som vi tager med til børnene i Kolkata.

Barske skæbner

Anna fortæller med stor glæde om hendes første gang i Kolkata sammen med Gadens Børn. Hun husker børn, der med stor tillid sprang hende i favnen, og kaldte hende ’auntie’ (tante red.), da hun ankom iført en t-shirt fra Gadens Børn. Arbejdet i Kolkata er dog også enormt barsk:

– I slutningen af juli forsvandt Ajay, en dengang 7 mdr. gammel baby. Vi har ledt og hængt plakater op i 3 mdr., men der er intet spor af ham. Vi har hold, der leder om natten, og hold, der leder om dagen.

Hvert år forsvinder omkring 80.000 børn i byen Kolkata; en by med 14 millioner indbyggere, og derfor er der sjældent meget hjælp at hente hos politiet. Anna fortæller, at mange børn bliver solgt til adoption, men at nogle desværre ender i sexindustrien.

Gadens Børn redder liv

Men Gadens Børn gav ikke op i deres søgen efter Ajay, og torsdag aften d. 17. oktober blev drengen fundet. En dame genkendte drengen fra de 4.000 plakater, som Gadens Børn havde hængt op i løbet af de 3 mdr., og endelig kunne Ajay komme tilbage i sin mors favn, og i trygge hænder hos Gadens Børn. Læs mere om, hvordan det lykkedes Gadens Børn at finde Ajay her.

– Hver eneste dag kommer vi i Gadens Børn i kontakt med mennesker, der har brug for nogen, der tager deres hånd, og viser dem kærlighed, omsorg og støtte. Vi er i daglig konflikt med os selv, da behovet for hjælp i Indien er enormt, men ressourcerne begrænsede. Hver eneste dag må vi sande, at vi ikke kan hjælpe alle. Vi kan imidlertid hjælpe nogle, og det gør vi hver evig eneste dag. Det er det, der driver os, og det der gør, at vi aldrig holder op med at kæmpe for de indiske gadebørn, forklarer Anna.

Hjælp Gadens Børn i deres arbejde for ene lysere, sundere og mere håbefuld fremtid for de indiske gadebørn, og give et KNUS her.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg

At flytte er svært

At flytte er svært

At flytte er svært! Jeg har arbejdet med flytninger siden 2015, og det er stadig meget energi- og tidskrævende. Jeg har dog lært en hel del, så læs her om mit lille (bogstavelig talt) flytteeventyr – måske bliver du også klogere?
Gør dette før fremvisningen

Gør dette før fremvisningen

Skal du sælge din bolig? I samarbejde med Truls, daglig leder i PROA Eiendomsmegling Lørenskog i Norge, har vi samlet tre gode råd, når du skal fremvise din bolig. Truls har op mod 3000 fremvisninger bag sig, og en god sjat erfaring med, hvad der virker i en fremvisning.
Før du tager salgsbilleder af dit hjem

Før du tager salgsbilleder af dit hjem

Hver dag er der mange, der sælger eller udlejer lejligheder, og måske planlægger du at gøre det samme? Vi har samlet et par råd, når du tager slagsbilleder af din bolig, der kan give dig et hurtige og bedre salg.
Når du flytter hjemmefra for første gang

Når du flytter hjemmefra for første gang

Der er mange, der skal til at starte op på studie efter sommeren, og måske er du en af de, der flytter hjemmefra for første gang. Det er mange vigtige ting, du må huske og tænker over, når du flytter ud. Vi hjælper dig med at huske dem.
*
*
*

Vi bruger cookies for at sikre den bedste oplevelse på vores hjemmeside.
Du accepterer dette ved fortsat brug af hjemmesiden. Læs mere >