Gør det nemmere at renovere

Nu er det tiden til at renovere derhjemme. Skab de bedste forhold for dig selv undervejs.

Mange af os er meget hjemme for tiden, i hvert fald mere end vi plejer. Og så er det svært at undgå at lægge mærke til de små skavanker i vores hjem. Lad os gøre det rart at være hjemme, når nu vi er nødt til at være det.

Der trænger til at blive renoveret og malet, køkkenlågerne bør skiftes ud, måske skal gulvet slibes? Jeg ved ikke med dig, men mine gulve, vægge og køkkenskab er fyldt med ting.

Når væggene skal males

Start med at gøre væggene fri for ting. Vil du male en enkelt væg, så ryd møbler, billeder og spejle væg fra den, og dæk af med et plastikdækken på gulvet. Dæk også møblerne over med et plastikdækken, så ustyrlige malingdråber ikke risikerer at ødelægge dine ting.

Skal du male et helt rum, så skaber du de bedste forhold for dig selv, hvis du helt rydder rummet for ting. Ellers skal du ofte rykke rundt på tingene for at kunne komme til – især hvis loftet også skal have en tur. Har du ikke plads til møblerne et andet sted i hjemmet, så få den opbevaret midlertidigt på et lager.

Kort sagt

 • Ryd vægge for møbler og ting
 • Afdæk gulv, møbler og ting med plastikdækken
 • Eller flyt møbler og ting i ekstern opbevaring

Køkkenet skal renoveres

Når det er køkkenet, der skal have en kærlig hånd, er rengøring og hygiejne særlig vigtigt. Det støver at renovere, så fjern alt der fjernes kan. Gryder, service, mikrobølgeovn, tørvarer, alt skal pakkes væk.

Når du alligevel har fat i alle køkkentingene, så tør lige en hårdt opvredet klud over dem, inden du lægger dem i kasser. Så er de passet særligt godt på. Brug små flyttekasser til dine køkkenting, så du ikke pakker for tunge kasser.

Kort sagt

 • Tøm alle køkkenskabe for ting
 • Vask tingene og pak dem ind i silkepapir
 • Brug små flyttekasser, så det ikke bliver for tungt

Slibning af gulve

Det er ikke en lille opgave at slibe gulve, så lad være med at gøre det halvt. Tøm rummet helt for møbler og ting, så du kan komme ordentligt rundt i hjørnerne. Det giver kun ekstraarbejde, hvis alt ikke rykkes ud, for så skal de flyttes på hele tiden.

Skal møblerne flyttes helt ud af hjemmet imens du renovere, så sørg for at passe godt på dem. Både når du flytter og når de opbevares. Læs mere om opbevaring under renovering her.

Kort sagt

 • Fjern alle møbler og ting fra rummet
 • Flyt møbler og ting i ekstern opbevaring, hvis flere rum skal slibes
 • Sæt møblerne tilbage, når efterbehandlingens anbefalede tørretid er overstået

Fordele ved opbevaring når du renoverer

I mange tilfælde vil det være en fordel at få møbler og ting helt væk fra hjemmet, når der renoveres. Du undgår skidt, støv og malingskader på tingene, så de også er pæne efter renoveringen. Du slipper også for at skulle flytte på møbler og ting, hver gang de står i vejen, så husprojektet glider lidt nemmere.

Har du et skur, en kælder eller et loft kan det være oplagt at bruge de steder til at opbevare møblerne. Du skal dog være sikker på at skur, kælder eller loft holder en stabil temperatur og ikke lukker fugt ind, for ellers kan dine møbler tage skade.

Find et opbevaringsrum ting dine ting her.

Flytter du dine møbler og ting på et opbevaringscenter med korte lejeperioder, kan du få alt renoveringen klaret på kort tid, og så er det bare at hente møblerne og sætte dem på plads igen. Det er særligt en fordel for dig, der renoverer hele eller flere dele af huset på én gang, da det meget hurtigt bliver svært at få plads til møblerne, når de skal give plads for arbejdet.

Kort sagt:

 • Undgår støv, skidt og skader
 • Holder stabil temperatur
 • Korte lejeperioder
 • Skaber plads og rum til arbejdet

God fornøjelse med renoveringen!

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

At flytte hver til sit

Nu har I besluttet at flytte fra hinanden. Det sidste, du vil tænke på, er alt, hvad der skal gøres. Desværre er det normalt ikke så enkelt, så vi har samlet nogle tips til at gøre processen nemmere. Læs med her!

 

Midlertidig Opbevaring

Midlertidig opbevaring er en god løsning, hvis du for en kort stund har brug for at have lidt bedre plads. Der kan være mange årsager til, hvorfor man har brug for noget ekstra plads, og vi kigger på nogle af dem her. Læs med!

 

havemøbler

Få havemøblerne klar til vinteren

Sommeren er forbi, og vores havemøbler har gjort deres pligt før vinteren for alvor kommer. Men hvad bør du gøre for at holde dem ved lige, så de kan bruges til næste sommer? Læs med her, hvor vi går igennem nogle råd, der kan skabe de bedste forhold for dine havemøbler henover vinteren.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose