Skip to content

Hvad skal gøres dagen inden flytningen og efter rengøringen?

Dagen er snart oprunden, og du er forhåbentlig blevet færdig med al pakningen, og andet, der følger med i sådan en flytteproces. Få de sidste gøremål krydset af, så flyttedagen bliver så smertefri som mulig.

gøres dagen inden flytningen

Nøgler

Tjek at du har alle nøgler og evt. andet, der skal leveres tilbage. Hvis du mangler noget, skal det helst findes, inden flyttelæsset sendes ud af døren. Husk at medbringe nøgler, du skal have med dig videre.

Tjek at du har adgangskoder

Har du lejet et opbevaringsrum, så du kan gøre dit gamle hjem rent, eller klargøre den nye, uden møblerne er i vejen, skal du have styr på, hvor dine adgangskoder er. Jo mere, der er klart dagen forinden det går løs, jo bedre.

Parkering

Undersøg, hvor du kan parkere flyttebilen eller -traileren i nærheden af indgangen.

Bekræft tidspunkt

Ring til venner og familie, der skal hjælpe til på flyttedagen og bekræft, hvornår I skal mødes – så får de også en lille påmindelse.

Efter du har gjort rent?

Nå du har skrubbet alle krogene i dit gamle hjem, er det dejligt, at der ikke er meget tilbage at gøre. Kryds de sidste ting på listen af, så bliver du hurtigt klar til at lægge det gamle hjem bag dig, og flytte ind i et nyt.

Tag nøglerne med

Før du leverer dine nøgler tilbage, skal du huske at tage de nøgler fra, som du fortsat skal bruge.

Sidste tjek

Helt til slut kan du tage en runde, og tjekke at det gamle hjem er helt klar til nye beboere.

Held og lykke med flytningen!

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg

Gør det nemmere at renovere

Gør det nemmere at renovere

Nu er det tiden til at renovere derhjemme. Skab de bedste forhold for dig selv undervejs.
Sådan holder du god hygiejne når du flytter

Sådan holder du god hygiejne når du flytter

Det er altid vigtigt at tænke på hygiejne. Også når du flytter. Vi har samlet nogle tips til, hvordan du kan bevare den gode hygiejne når du flytter.
4 råd til at gøre din bolig salgsklar

4 råd til at gøre din bolig salgsklar

Når du er klar til at sælge din bolig, skal den helst sælges hurtigst muligt. Med enkle tiltag kan du forkorte liggetiden yderligere og få den bedste salgspris.
Vinteropbevaring – hvordan bør du opbevare henover vinteren?

Vinteropbevaring – hvordan bør du opbevare henover vinteren?

Når kuldegraderne kommer snigende, er det et sikkert tegn på, at nogle ting skal til at sættes væk for vinteren. Og så er der flere ting, der skal tages hensyn til, så dine ejendele kan holde så længe som muligt. Vi hjælper dig med en oversigt over ting, du skal huske, før du sætter tingene væk.
*
*
*