Skip to content

Hvad skal gøres to uger inden din flytning?

Når der er to uger tilbage, er det på tide at få sat fart i sagerne, så du slipper for at stresse unødvendigt de sidste dage op til din flytning. Få de ting overstået, som kan klares allerede nu.

gøres to uger inden din flytning

Få flyttehjælp

Har du ikke allerede gjort det, er det på tide at se dig om efter hjælp på flyttedagen. Hvordan får du flyttehjælp? Der er flere måder. Du kan for eksempel få hjælp af venner og familie, eller få professionelle flyttefolk. Vi kan nemt sætte dig i kontakt med dygtige og pålidelige flyttemænd.

Transport

Det er en god idé at bestille transport i god tid inden flytningen; især hvis du flytter på en populær flyttedag. Begynd på at se dig om efter flyttebil, flyttemænd eller flyttetrailer. Hos City Self-Storage kan du låne en trailer helt gratis, når du flytter ind.

Bestille opbevaringsplads

Har du brug for mellemopbevaring under flytningen, er det en god idé at reservere det lidt tid i forvejen, så du er sikker på, at der er ledig plads. Vi er tilgængelige, hvis du har brug for hjælp til at bestille et opbevaringsrum.

Har du købt flyttetilbehør?

Hvis du ikke har købt flyttetilbehør endnu er tiden ved at være inde. Det kan nemt tage en del tid at få pakket ned, så det er godt at have det, tingene skal pakkes i, klar. I vores butikker har vi alt det, du behøver til din flytning.

Tænke på rengøring ved fraflytningen

Skal du selv vaske dit gamle hjem ned, eller måske hyre nogen til at gøre det for dig? Eller måske skal du hente lidt hjælp hos dine venner og familie?

Melde flytning

Du skal melde flytning hos Borger.dk og hos postvæsnet. Har kan du også bestille eftersending af post. Dette kan gøres 14 dage før flytningen.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg

Vinteropbevaring – hvordan bør du opbevare henover vinteren?

Vinteropbevaring – hvordan bør du opbevare henover vinteren?

Når kuldegraderne kommer snigende, er det et sikkert tegn på, at nogle ting skal til at sættes væk for vinteren. Og så er der flere ting, der skal tages hensyn til, så dine ejendele kan holde så længe som muligt. Vi hjælper dig med en oversigt over ting, du skal huske, før du sætter tingene væk.
Opbevaringsrum i Hvidovre og hjerterum i Kolkata

Opbevaringsrum i Hvidovre og hjerterum i Kolkata

Velgørenhedsorganisationen Gadens Børn er hverdagens helte for hundredvis af børn og mødre i byen Kolkata i Indien. Læs her hvordan et opbevaringsrum i Hvidovre hjælper dem.
Gør dette før fremvisningen

Gør dette før fremvisningen

Skal du sælge din bolig? I samarbejde med Truls, daglig leder i PROA Eiendomsmegling Lørenskog i Norge, har vi samlet tre gode råd, når du skal fremvise din bolig. Truls har op mod 3000 fremvisninger bag sig, og en god sjat erfaring med, hvad der virker i en fremvisning.
At flytte er svært

At flytte er svært

At flytte er svært! Jeg har arbejdet med flytninger siden 2015, og det er stadig meget energi- og tidskrævende. Jeg har dog lært en hel del, så læs her om mit lille (bogstavelig talt) flytteeventyr – måske bliver du også klogere?
*
*
*