Halloween – en (u)hyggelig tid?

Halloween er tiden for skræmmende kostumer, udskårne græskar og ’trick-or-treating’. Vi pryder husene med spøgelser, spindelvæv, flagermus og skeletter, og børnene sendes ud i nabolaget for at true med ballade. Det høres ofte, at traditionen er amerikansk, og at den handler om, at sløret mellem denne verden og efterverdenen løfter sig, og at de døde derfor begår sig mellem os levende. En uhyggelig tid!

Halloween

Uhyggeligt self storage

Man kunne nemt forestille sig, at det er som taget ud af en gyserfilm at befinde sig på et opbevaringslager til Halloween. Man ser for sig en labyrint af gange, der ser fuldstændig ens ud, og måske en uhyggelig skikkelse, der kunne vente bag hvert et hjørne. Brrr … Bare tanken kan få det til at løbe koldt ned af ryggen. Men er Halloween egentlig så uhyggelig, som vi populært gør den til?

En oldgammel tradition

Den allerførste start på Halloween var faktisk ikke i USA, men helt tilbage i oldtiden i den keltiske kalender. Kelterne opdelte året i to – den lyse tid og den mørke tid. Når den mørke tid gjorde sit indtog, byggede kelterne store bål, og fejrede den overståede høst på en dag, de kaldte Samhain. Den mørke tid samlede stammen i fællesskab med lys og håb for det nye år. Det var en tradition, der markerede, at stammen skulle passe på hinanden i den kommende kolde og mørke tid.

City Self-Storage og Samhain

Vi vælger at gå med den keltiske version, så det bliver bare en anelse mere hyggeligt at være på vores lager selv til Halloween.

Derfor har vi f.eks. lys, der aktiveres ved bevægelse, så der altid er oplyst omkring dig og alle andre på lageret. Vi har også navngivet alle gangene på vores opbevaringslagre med velkendte navne som Mickey Mouse, Dirch Passer og Pulp Fiction, så det er nemt at finde rundt.

Og hvis du ikke kommer forbi dit opbevaringsrum til Halloween, kan du stadig være vis om, at dine opbevarede ting står helt sikkert. Vi har ikke bål til at holde det onde væk, men vi har sikret lageret med personlige adgangskoder, overvågning og kraftige hængelåse – og det må være næsten ligeså godt som et bål!

Når Halloween er overstået

Holder du, som så mange andre, den amerikanske version, og har pyntet op og klædt dig og børnene ud, står du tilbage med en masse kreative dekorationer og flotte kostumer, som ville være en skam at smide ud. Gem alt udstyret til næste år i et opbevaringsrum, så det ikke flyder derhjemme i et helt år. Kontakt vores opbevaringseksperter eller reserver online her.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg

At flytte er svært

At flytte er svært

At flytte er svært! Jeg har arbejdet med flytninger siden 2015, og det er stadig meget energi- og tidskrævende. Jeg har dog lært en hel del, så læs her om mit lille (bogstavelig talt) flytteeventyr – måske bliver du også klogere?
Før du tager salgsbilleder af dit hjem

Før du tager salgsbilleder af dit hjem

Hver dag er der mange, der sælger eller udlejer lejligheder, og måske planlægger du at gøre det samme? Vi har samlet et par råd, når du tager slagsbilleder af din bolig, der kan give dig et hurtige og bedre salg.
Når du flytter hjemmefra for første gang

Når du flytter hjemmefra for første gang

Der er mange, der skal til at starte op på studie efter sommeren, og måske er du en af de, der flytter hjemmefra for første gang. Det er mange vigtige ting, du må huske og tænker over, når du flytter ud. Vi hjælper dig med at huske dem.
Gør dit hjem sommerklar

Gør dit hjem sommerklar

Nu er det endelig sommer! Det er fantastisk med varmere vejr og længere dage – og mindre tøj at slæbe rundt på en hel dag.