Hjælp – jeg skal flytte i kollektiv

At bo i kollektiv er en anderledes måde at have et hjem på. Derfor er det nogle andre overvejelser, der skal gøres, når flytningen står for døren. Med disse tre små overvejelser er du godt på vej.

Der findes mange gode grunde til at flytte i et kollektiv; fællesskabet, økonomien, festerne. Det er et fælles hjem, hvor beboerne bor sammen som en familie.

En mulighed for at skabe tætte bånd med forskellige mennesker, og samtidig have frihed i eget hjem. Der er ofte store fællesområder, hvor alle kan bidrag med indretning med hver deres skæve møbler.

Har vi brug for fire sofaer og tre stegepander?

Når mange mennesker samles og deles om et hjem, som man gør i kollektiver, vil der ofte være i hvert fald to af de samme ting – måske har I alle sammen en sofa? Selvom jeres fællesområder måske nok er stort, er det lidt voldsomt med fire sofaer og sofaborde. Og selvom fælleskøkkenet har masser af skabsplads, er det så virkelig nødvendigt med tre stegepander og to kaffemaskiner? Det er godt at have lidt forskelligt at vælge imellem. Alligevel er det nok en god idé at sætte sig sammen, og få frasorteret de ting, I har for mange af, og få dem opbevaret. Se her, hvordan I bedst gør tingene klar til opbevaring.

Kan arvestykket fra farmor holde til fest?

Kollektivlivet er ofte også fyldt med fest og glade dage, hvor mange mennesker samles i festligt humør. Og sikkert nok med alkoholiske væsker i glasset. Festerne kan gå vildt for sig, så det kan være en god idé at vurdere på forhånd, om ryatæppet, du har arvet fra farmor, overhovedet kan tåle at blive marineret i øko-øl og krydret med aske fra utallige cigaretter. Få dine dyrebare genstande af vejen, når der er fest. Så kan du have ro i sindet og kan slippe tøjlerne til festen.

Er det din eller min Margrethe-skål?

Når mange mennesker bor sammen over længere tid, kan det være svært at huske, hvis der var hvis, når man skal til at flytte fra kollektivet igen. Især i det fælles kælderrum eller det ekstra opbevaringsrum – hvor tingene har stået længe uden at blive brugt – kan det være umådeligt svært at kende forskel på dit og mit. Når I opbevarer, så sørg for at få noteret, hvem der ejer hvad. Skriv også på kasserne og poserne, hvad der er i dem. Så bliver det meget mere overskueligt, når I skal have fat i Sørens saftpresser eller Kathrines salatskåle.

Hvis du har spørgsmål til opbevaring, så kontakt vores opbevaringseksperter her, eller kom et smut forbi en af vores butikker.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

At flytte hver til sit

Nu har I besluttet at flytte fra hinanden. Det sidste, du vil tænke på, er alt, hvad der skal gøres. Desværre er det normalt ikke så enkelt, så vi har samlet nogle tips til at gøre processen nemmere. Læs med her!

 

Midlertidig Opbevaring

Midlertidig opbevaring er en god løsning, hvis du for en kort stund har brug for at have lidt bedre plads. Der kan være mange årsager til, hvorfor man har brug for noget ekstra plads, og vi kigger på nogle af dem her. Læs med!

 

havemøbler

Få havemøblerne klar til vinteren

Sommeren er forbi, og vores havemøbler har gjort deres pligt før vinteren for alvor kommer. Men hvad bør du gøre for at holde dem ved lige, så de kan bruges til næste sommer? Læs med her, hvor vi går igennem nogle råd, der kan skabe de bedste forhold for dine havemøbler henover vinteren.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose