Hvad er tempereret opbevaring?

Nu hvor kulden er ved at bide sig godt fast, er det en god idé at have et tempereret opbevaringsrum til dine opmagasinerede ejendele. Men hvad betyder det egentlig, at et opbevaringsrum er tempereret?

Kort fortalt: Et tempereret lager er opvarmet, så temperaturen ikke falder under frysepunktet, selvom de udendørs temperaturer falder.

Hvorfor er tempereret opbevaring godt?

Løsningen er særligt velegnet til opmagasinering af møbler og andet indbo. Eksempelvis tåler antikviteter, malerier og elektronik ofte ikke store temperatursvingninger, når de står opbevaret, da det kan føre til skader og fejl. Med et tempereret opbevaringsrum undgår du disse store temperatursvingninger. Det kan også være mere behageligt at besøge et tempereret lager, når der er frost udenfor – og det skader jo i hvert fald ikke.

Findes der andre opbevaringsløsninger?

Der findes også koldlager. Et koldlager er oftest en stor udendørs container. Denne løsning egner sig også til opbevaring af møbler og andet indbo, men ikke til genstande, der ikke tåler temperatursvingninger. Hos City Self-Storage får vi snart koldlager på vores afdeling i Albertslund.

Har du flere spørgsmål om vores opbevaringsløsninger? Hold dig ikke tilbage fra at kontakte vores opbevaringseksperter.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

At flytte hver til sit

Nu har I besluttet at flytte fra hinanden. Det sidste, du vil tænke på, er alt, hvad der skal gøres. Desværre er det normalt ikke så enkelt, så vi har samlet nogle tips til at gøre processen nemmere. Læs med her!

 

Midlertidig Opbevaring

Midlertidig opbevaring er en god løsning, hvis du for en kort stund har brug for at have lidt bedre plads. Der kan være mange årsager til, hvorfor man har brug for noget ekstra plads, og vi kigger på nogle af dem her. Læs med!

 

havemøbler

Få havemøblerne klar til vinteren

Sommeren er forbi, og vores havemøbler har gjort deres pligt før vinteren for alvor kommer. Men hvad bør du gøre for at holde dem ved lige, så de kan bruges til næste sommer? Læs med her, hvor vi går igennem nogle råd, der kan skabe de bedste forhold for dine havemøbler henover vinteren.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose