Skip to content

Hvad er et tempereret opbevaringsrum?

Nu hvor kulden er ved at bide sig godt fast, er det en god idé at have et tempereret opbevaringsrum til dine opmagasinerede ejendele. Men hvad betyder det egentlig, at et opbevaringsrum er tempereret?

Kort fortalt: Et tempereret lager er opvarmet, så temperaturen ikke falder under frysepunktet, selvom de udendørs temperaturer falder.

Hvad er tempereret opbevaring?

Hvorfor er et tempereret opbevaringsrum godt?

Løsningen er særligt velegnet til opmagasinering af møbler og andet indbo. Eksempelvis tåler antikviteter, malerier og elektronik ofte ikke store temperatursvingninger, når de står opbevaret, da det kan føre til skader og fejl. Med et tempereret opbevaringsrum undgår du disse store temperatursvingninger. Det kan også være mere behageligt at besøge et tempereret lager, når der er frost udenfor – og det skader jo i hvert fald ikke.

 
Findes der andre opbevaringsløsninger?

Der findes også koldlager. Et koldlager er oftest en stor udendørs container. Denne løsning egner sig også til opbevaring af møbler og andet indbo, men ikke til genstande, der ikke tåler temperatursvingninger. Hos City Self-Storage får vi snart koldlager på vores afdeling i Albertslund.

Har du flere spørgsmål om vores opbevaringsløsninger? Hold dig ikke tilbage fra at kontakte vores opbevaringseksperter.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg

Gør det nemmere at renovere

Gør det nemmere at renovere

Nu er det tiden til at renovere derhjemme. Skab de bedste forhold for dig selv undervejs.
Sådan holder du god hygiejne når du flytter

Sådan holder du god hygiejne når du flytter

Det er altid vigtigt at tænke på hygiejne. Også når du flytter. Vi har samlet nogle tips til, hvordan du kan bevare den gode hygiejne når du flytter.
4 råd til at gøre din bolig salgsklar

4 råd til at gøre din bolig salgsklar

Når du er klar til at sælge din bolig, skal den helst sælges hurtigst muligt. Med enkle tiltag kan du forkorte liggetiden yderligere og få den bedste salgspris.
Vinteropbevaring – hvordan bør du opbevare henover vinteren?

Vinteropbevaring – hvordan bør du opbevare henover vinteren?

Når kuldegraderne kommer snigende, er det et sikkert tegn på, at nogle ting skal til at sættes væk for vinteren. Og så er der flere ting, der skal tages hensyn til, så dine ejendele kan holde så længe som muligt. Vi hjælper dig med en oversigt over ting, du skal huske, før du sætter tingene væk.
*
*
*