Hvad er tempereret opbevaring?

Nu hvor kulden er ved at bide sig godt fast, er det en god idé at have et tempereret opbevaringsrum til dine opmagasinerede ejendele. Men hvad betyder det egentlig, at et opbevaringsrum er tempereret?

Kort fortalt: Et tempereret lager er opvarmet, så temperaturen ikke falder under frysepunktet, selvom de udendørs temperaturer falder.

Hvorfor er tempereret opbevaring godt?

Løsningen er særligt velegnet til opmagasinering af møbler og andet indbo. Eksempelvis tåler antikviteter, malerier og elektronik ofte ikke store temperatursvingninger, når de står opbevaret, da det kan føre til skader og fejl. Med et tempereret opbevaringsrum undgår du disse store temperatursvingninger. Det kan også være mere behageligt at besøge et tempereret lager, når der er frost udenfor – og det skader jo i hvert fald ikke.

Findes der andre opbevaringsløsninger?

Der findes også koldlager. Et koldlager er oftest en stor udendørs container. Denne løsning egner sig også til opbevaring af møbler og andet indbo, men ikke til genstande, der ikke tåler temperatursvingninger. Hos City Self-Storage får vi snart koldlager på vores afdeling i Albertslund.

Har du flere spørgsmål om vores opbevaringsløsninger? Hold dig ikke tilbage fra at kontakte vores opbevaringseksperter.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Nedpakning af et kollektiv

Da mit kollektiv skulle flytte

Mit kollektiv blev opsagt, og nøglerne skulle afleveres i februar. Med fire beboere blev det en lærerig oplevelse, og jeg fortæller om de vigtigste her.

Håndværkere borer i væg

Opbevaring af værktøj og udstyr

Håndværksfaget og værktøj går ofte hånd i hånd, og som håndværker kan det være svært at få plads til alle tingene. Vi giver et bud på, hvordan du kan få mere plads.

Fint gammelt legetøj

Pas godt på dit gamle legetøj

Dit gamle fine legetøj er værd at gemme på. Den næste generation kan få glæde af det, så det er om at passe godt på legetøjet i mellemtiden.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose