Hvorfor leje et ekstra opbevaringsrum?

Byerne og beboelsesområderne udvikler sig stadig, der kommer flere mennesker, og lejlighederne bygges mindre. Læs hvad et ekstra opbevaringsrum kan udrette.

Med en lille lejlighed skal der ikke meget til, før både lejlighed og loftrum – hvis man er så heldig at have det – er fyldt op med ejendele. Har du oplevet, at du ikke har plads til det hele?

Ekstra opbevaringsrum til det, du ikke har plads til

Når vi køber nye møbler, opdaterer på interiørfronten derhjemme, eller arver fra bedstemor, er det ikke til at undgå, at pladsen, vi har til rådighed, langsomt bliver fyldt op. Når der kommer tendens til lidt rod derhjemme, at gulvet på loftrummet ikke længere kan ses, eller at der simpelthen ikke er plads til alle møblerne, kan løsningen være at leje et ekstra opbevaringsrum. Ved at leje et opbevaringsrum hos os, kan du opbevare møbler og ejendele, som du ikke bruger i hverdagen, men som du alligevel ønsker at passe på.

Pas på minderne

Vores tempererede lagerrum er godt egnet til opbevaring af møbler, malerier eller andre ejendele, du ønsker at passe på. Har du måske arvet finde møbler af forældre eller bedsteforældre, som du gerne vil beholde, men som bare ikke passer ind i hjemmet lige nu? Vi har plads til dem. Noget andet, som optager plads i gangen eller på loftrummet er sæsonpræget såsom vintertøj, grill eller badebassin. Få det væk, når sæsonen er slut, og opbevar til et trygt sted. Så slipper du for bekymringerne. Du slipper også for, at det står og optager den plads, du egentlig har brug for til andre ting.

Vælg en afdeling, som er på vej til jobbet, eller bare en, som er i nærheden. Vi har lagerrum til leje flere steder i København og Odense. Så har du dine ejendele tæt på, og det er let at smutte forbi for at hente grillen, inden sæsonen starter.

Har du spørgsmål? Kom gerne forbi en af vores butikker, eller tag kontakt med os her!

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

At flytte hver til sit

Nu har I besluttet at flytte fra hinanden. Det sidste, du vil tænke på, er alt, hvad der skal gøres. Desværre er det normalt ikke så enkelt, så vi har samlet nogle tips til at gøre processen nemmere. Læs med her!

 

Midlertidig Opbevaring

Midlertidig opbevaring er en god løsning, hvis du for en kort stund har brug for at have lidt bedre plads. Der kan være mange årsager til, hvorfor man har brug for noget ekstra plads, og vi kigger på nogle af dem her. Læs med!

 

havemøbler

Få havemøblerne klar til vinteren

Sommeren er forbi, og vores havemøbler har gjort deres pligt før vinteren for alvor kommer. Men hvad bør du gøre for at holde dem ved lige, så de kan bruges til næste sommer? Læs med her, hvor vi går igennem nogle råd, der kan skabe de bedste forhold for dine havemøbler henover vinteren.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose