Hvorfor leje et ekstra opbevaringsrum?

Byerne og beboelsesområderne udvikler sig stadig, der kommer flere mennesker, og lejlighederne bygges mindre. Læs hvad et ekstra opbevaringsrum kan udrette.

Med en lille lejlighed skal der ikke meget til, før både lejlighed og loftrum – hvis man er så heldig at have det – er fyldt op med ejendele. Har du oplevet, at du ikke har plads til det hele?

Ekstra opbevaringsrum til det, du ikke har plads til

Når vi køber nye møbler, opdaterer på interiørfronten derhjemme, eller arver fra bedstemor, er det ikke til at undgå, at pladsen, vi har til rådighed, langsomt bliver fyldt op. Når der kommer tendens til lidt rod derhjemme, at gulvet på loftrummet ikke længere kan ses, eller at der simpelthen ikke er plads til alle møblerne, kan løsningen være at leje et ekstra opbevaringsrum. Ved at leje et opbevaringsrum hos os, kan du opbevare møbler og ejendele, som du ikke bruger i hverdagen, men som du alligevel ønsker at passe på.

Pas på minderne

Vores tempererede lagerrum er godt egnet til opbevaring af møbler, malerier eller andre ejendele, du ønsker at passe på. Har du måske arvet finde møbler af forældre eller bedsteforældre, som du gerne vil beholde, men som bare ikke passer ind i hjemmet lige nu? Vi har plads til dem. Noget andet, som optager plads i gangen eller på loftrummet er sæsonpræget såsom vintertøj, grill eller badebassin. Få det væk, når sæsonen er slut, og opbevar til et trygt sted. Så slipper du for bekymringerne. Du slipper også for, at det står og optager den plads, du egentlig har brug for til andre ting.

Vælg en afdeling, som er på vej til jobbet, eller bare en, som er i nærheden. Vi har lagerrum til leje flere steder i København og Odense. Så har du dine ejendele tæt på, og det er let at smutte forbi for at hente grillen, inden sæsonen starter.

Har du spørgsmål? Kom gerne forbi en af vores butikker, eller tag kontakt med os her!

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Nedpakning af et kollektiv

Da mit kollektiv skulle flytte

Mit kollektiv blev opsagt, og nøglerne skulle afleveres i februar. Med fire beboere blev det en lærerig oplevelse, og jeg fortæller om de vigtigste her.

Håndværkere borer i væg

Opbevaring af værktøj og udstyr

Håndværksfaget og værktøj går ofte hånd i hånd, og som håndværker kan det være svært at få plads til alle tingene. Vi giver et bud på, hvordan du kan få mere plads.

Fint gammelt legetøj

Pas godt på dit gamle legetøj

Dit gamle fine legetøj er værd at gemme på. Den næste generation kan få glæde af det, så det er om at passe godt på legetøjet i mellemtiden.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose