Kenneths råd til erhvervsdrivende – Få styr på dit varelager

Jeg har mange råd, når det handler om opbevaring for erhvervsdrivende, så jeg vil forsøge at fatte mig i korthed. Her får du to gode råd til et effektivt varelager.

Som erhvervsdrivende er der jo nok at se til; indkøb, salg, arkivering, forsendelse, varemodtagelse og meget mere. Og udover de forudsigelige ting, opstår der også løbende andre udfordringer, som skraldehåndtering, lagring – og har man med fødevarer at gøre, så er der jo også de løbende tjek. Med mine råd kan du som erhvervsdrivende få mere tid til din forretning uden at bekymre dig om dit varelager.

Læs mere om vores services til erhverv her, og se om vi kan hjælpe dig med din virksomhed.

Få et varelager

Mit første råd er ret og slet at få et fjernlager, så du altid har plads til dine varer. På et bemandet lager vil dine varer aldrig stå ubeskyttet, og du skal ikke til at skille dig af med noget for at få plads til det hele. Så behøver du ikke at bekymre dig – men kan i stedet bruge energien på at få forretningen til at funkle. Husk! Hvis du har med fødevarer at gøre, så skal dit opbevaringsrum tilpasses med ekstra sikkerhed – så er fødevarekontrollen intet problem.

Fordele ved et fjernlager:

  • Al den plads, du har brug for
  • Godkendt fødevarelager
  • Løbende tilpasning til dit behov

Læs om Steen, der har fået mere tid til sin virksomhed med et varelager hos os.

varehåndtering

Alle erhvervsdrivende ved, at varemodtagelse sjældent kan foregå på et specifikt aftalt tidspunkt, men i stedet sker indenfor et ret bredt tidsrum. Dette binder dig til at være til stede på dit varelager i en uhensigtsmæssig rum tid, og afholder dig fra de vigtige opgaver i din virksomhed. Hvis du har en varehåndteringsaftale, vil et bemandet lager modtage og håndtere dine varer – så står de med det samme sikkert og aflåst i dit opbevaringsrum. Har du brug for hurtig adgang til dine varer, bør du få lageret til at kontakte dig, når de modtages.

Med en varehåndteringsaftale kan du også få afsendt varer fra dit varelager – uden du selv skal være der! På den måde kan dit varelager fungere som en butik, selvom du selv sidder på et kontor et helt andet sted, eller er på salgsmesse i Sverige.

Fordele ved varehåndtering:

  • Modtagelse, afsendelse og håndtering ’on demand’
  • Frigørelse af din tid
  • Besked ved modtagelse
  • Omgående tilpasning af din opbevaringsløsning

Læs om vores forskellige typer af varehåndtering her.

Vær opmærksom på, at afdelingerne i Odense på Østerbro og i Hvidovre ikke tilbyder fødevareopbevaring.

Om forfatteren

Kenneth er afdelingsleder på afdelingerne i Skovlunde, og har arbejdet med opbevaringsløsninger til private og erhverv i mere end 10 år.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Nedpakning af et kollektiv

Da mit kollektiv skulle flytte

Mit kollektiv blev opsagt, og nøglerne skulle afleveres i februar. Med fire beboere blev det en lærerig oplevelse, og jeg fortæller om de vigtigste her.

Håndværkere borer i væg

Opbevaring af værktøj og udstyr

Håndværksfaget og værktøj går ofte hånd i hånd, og som håndværker kan det være svært at få plads til alle tingene. Vi giver et bud på, hvordan du kan få mere plads.

Fint gammelt legetøj

Pas godt på dit gamle legetøj

Dit gamle fine legetøj er værd at gemme på. Den næste generation kan få glæde af det, så det er om at passe godt på legetøjet i mellemtiden.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose