Skip to content

Hvad skal klares en måned før din flytning?

Der er en måned til, du flytter, og du kan mærke, det begynder at nærme sig. Vi har samlet en liste over, hvad du skal huske at gøre så du kan sænke skuldrene og slipper for at huske det hele selv.

klares en måned før din flytning

Opsig eller ændr abonnementer

Der er ofte 1 måneds opsigelse på abonnementer. Opsig eller overfør dine abonnementer til den nye adresse, eller til de, som skal overtage din nuværende adresse.

Start på at sælge/give væk/smide ud

Det er både tidskrævende og unødvendigt at medtage møbler, tøj og ting, du egentlig ikke vil beholde i dit nye hjem. Det kan nemt tage lidt tid at få solgt og sorteret det hele, så det er klogt at starte på dette, før du begynder at pakke ned.

Begynd at pakke

Hvornår bør du begynde at pakke flyttelæsset ned? Det kan tage lang tid at pakke hjemmet ned. For at spare dig selv for flyttestress er det en god idé at begynde allerede en måned før på nedpakningen af ting, du ikke har brug for, før du er flyttet ind det nye sted. Jo mere du får klaret i starten, jo mindre er der at skulle gøre, når det dagen kommer.

Tjek forsikringer

Har du en indboforsikring eller andet, du skal ændre adresse på, opdatere information hos eller andet? Få overblik i god tid før din flytning.

Tjekke opsigelsestid på abonnementer

De fleste steder har en måneds opsigelse. Har du abonnementer, du ikke skal tage med til det nye hjem, bør du vide, hvornår du skal sige op for at undgå unødvendige udgifter.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg

Opbevaringsrum i Hvidovre og hjerterum i Kolkata

Opbevaringsrum i Hvidovre og hjerterum i Kolkata

Velgørenhedsorganisationen Gadens Børn er hverdagens helte for hundredvis af børn og mødre i byen Kolkata i Indien. Læs her hvordan et opbevaringsrum i Hvidovre hjælper dem.
Gør dette før fremvisningen

Gør dette før fremvisningen

Skal du sælge din bolig? I samarbejde med Truls, daglig leder i PROA Eiendomsmegling Lørenskog i Norge, har vi samlet tre gode råd, når du skal fremvise din bolig. Truls har op mod 3000 fremvisninger bag sig, og en god sjat erfaring med, hvad der virker i en fremvisning.
At flytte er svært

At flytte er svært

At flytte er svært! Jeg har arbejdet med flytninger siden 2015, og det er stadig meget energi- og tidskrævende. Jeg har dog lært en hel del, så læs her om mit lille (bogstavelig talt) flytteeventyr – måske bliver du også klogere?

Skær dig ikke på knivene

Har du prøvet at skære dig på knivene, når du pakker ud eller ned? Det er en unødvendig risiko at tage.
*
*
*