Skip to content

Hvad skal klares en måned før din flytning?

Der er en måned til, du flytter, og du kan mærke, det begynder at nærme sig. Vi har samlet en liste over, hvad du skal huske at gøre så du kan sænke skuldrene og slipper for at huske det hele selv.

klares en måned før din flytning

Opsig eller ændr abonnementer

Der er ofte 1 måneds opsigelse på abonnementer. Opsig eller overfør dine abonnementer til den nye adresse, eller til de, som skal overtage din nuværende adresse.

Start på at sælge/give væk/smide ud

Det er både tidskrævende og unødvendigt at medtage møbler, tøj og ting, du egentlig ikke vil beholde i dit nye hjem. Det kan nemt tage lidt tid at få solgt og sorteret det hele, så det er klogt at starte på dette, før du begynder at pakke ned.

Begynd at pakke

Hvornår bør du begynde at pakke flyttelæsset ned? Det kan tage lang tid at pakke hjemmet ned. For at spare dig selv for flyttestress er det en god idé at begynde allerede en måned før på nedpakningen af ting, du ikke har brug for, før du er flyttet ind det nye sted. Jo mere du får klaret i starten, jo mindre er der at skulle gøre, når det dagen kommer.

Tjek forsikringer

Har du en indboforsikring eller andet, du skal ændre adresse på, opdatere information hos eller andet? Få overblik i god tid før din flytning.

Tjekke opsigelsestid på abonnementer

De fleste steder har en måneds opsigelse. Har du abonnementer, du ikke skal tage med til det nye hjem, bør du vide, hvornår du skal sige op for at undgå unødvendige udgifter.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg

Gør det nemmere at renovere

Gør det nemmere at renovere

Nu er det tiden til at renovere derhjemme. Skab de bedste forhold for dig selv undervejs.
Sådan holder du god hygiejne når du flytter

Sådan holder du god hygiejne når du flytter

Det er altid vigtigt at tænke på hygiejne. Også når du flytter. Vi har samlet nogle tips til, hvordan du kan bevare den gode hygiejne når du flytter.
4 råd til at gøre din bolig salgsklar

4 råd til at gøre din bolig salgsklar

Når du er klar til at sælge din bolig, skal den helst sælges hurtigst muligt. Med enkle tiltag kan du forkorte liggetiden yderligere og få den bedste salgspris.
Vinteropbevaring – hvordan bør du opbevare henover vinteren?

Vinteropbevaring – hvordan bør du opbevare henover vinteren?

Når kuldegraderne kommer snigende, er det et sikkert tegn på, at nogle ting skal til at sættes væk for vinteren. Og så er der flere ting, der skal tages hensyn til, så dine ejendele kan holde så længe som muligt. Vi hjælper dig med en oversigt over ting, du skal huske, før du sætter tingene væk.
*
*
*