Klargør din campingvogn og autocamper til vinteren

Campingsæsonen i Danmark holder sig gerne indenfor sommermånederne, så derfor står danske campingvogne ofte i mange måneder uden at være ude at køre. Vi har samlet et par tips og tricks, når du opbevarer din campingvogn eller autocamper.

Få det nu vasket

Det vigtigste råd, når du skal lade campingvognen eller autocamperen stå i vinterperioden, er at få alt vasket godt af. Det gælder både inde i campingvognen, men også forteltet og andre duge, der benyttes, når man camperer. Det er ikke lækkert at bakse med gammel jord og snegle, når man året efter skal have teltet frem igen. Børst det værste jord af med en kost, og vask så efter men en fugtig klud.

Det er også vigtigt, at teltet får lov til at tørre, inden du pakker det sammen i den tætlukkede pose. Ellers kan der gå mug i det, og så er det altså en større udgift, når man skal ud og anskaffe et nyt telt. Det er også anbefalelsesværdigt at hænge et wunderbaum i campingvognens kabine. Så dufter der friskt, når man skal ud og køre igen.

Tjek køleskabet

Noget andet, der har en stor indflydelse på indeklimaet i en campingvogn og autocamper, er køleskabet. Køleskabet kan nemlig skabe en fæl lugt, hvis ikke det klargøres til at stå uden at blive brugt. Og man magter ikke at skulle håndtere et ildelugtende køleskab, når man står i sin campinghabit, og er klar til at køre afsted på ferie! Sørg derfor for at få tømt det for madvarer og lignende, og tør over med en fugtig klud. Sæt også en klud eller noget andet i klemme i køleskabslågen, så den ikke lukker. Så holder det sig friskt, og er helt klar til brug til næste sæson.

Fjern værdier og træk gardinerne

Den danske campingsæson er kort, så når du opbevarer din campingvogn eller autocamper, kommer den ofte til at stå stille og ubeset i en lang periode. Derfor kan det være en stor fristelse for den langfingrede slags at tage et kig indenfor, og det er altså en trist oplevelse at komme tilbage til en campingvogn, hvor både TV og grill er pist forsvundet! Få dine værdier med dig, når du opbevarer din campingvogn eller autocamper. Så behøver du ikke at bekymre dig henover vinteren. Når du skal tage TV’et med dig, kan du pakke det i et flyttetæppe eller bølgepap, så du undgår skrammer under transporten. Du kan også med fordel trække gardiner eller persienner for, så din campingvogn fremstår neutral og uinteressant for nysgerrige blikke og lange fingre.

 

Luk loftvinduet og husk støtteben

De fleste campingvogne og autocampere har et loftvindue til udluftning på de allervarmeste dage. Når campingvognen eller autocamperen stilles væk i slutningen af sæsonen, vil vejret ofte stadig være lunt. Derfor kan det være nemt at glemme at lukke loftvinduet, men det er bare en træls start på næste sæson, hvis man først skal klare en vandskade. Så efterlad din campingvogn eller autocamper med lukkede vinduer. Og husk at stabilisere den på støttebenene, så du ikke risikerer, at den står og vipper i blæst. Det er også en god idé at sætte mursten eller lignende under anhængertrækket, så vægten på forhjulet mindskes.

Stil den et sikkert sted

For at du kan sikre dig helt ro i maven, bør du stille din campingvogn eller autocamper et sikkert sted. Har du plads og mulighed, er det oplagt at gemme den af vejen i haven eller på din private parkeringsplads ved dit hjem. Så kan du have et øje på den hele året, og vil hurtigt opdage, hvis der har været ubudne gæster. Har du ikke denne mulighed, kan du opbevare campingvognen eller autocamperen hos et opbevaringscenter. Hos City Self-Storage er parkeringspladserne indhegnede, og pladsen er sikret med en personlig kode, så din campingvogn eller autocamper står sikret og aflåst. Kontakt os for at høre mere om opbevaring af campingvogn og autocamper.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Nedpakning af et kollektiv

Da mit kollektiv skulle flytte

Mit kollektiv blev opsagt, og nøglerne skulle afleveres i februar. Med fire beboere blev det en lærerig oplevelse, og jeg fortæller om de vigtigste her.

Håndværkere borer i væg

Opbevaring af værktøj og udstyr

Håndværksfaget og værktøj går ofte hånd i hånd, og som håndværker kan det være svært at få plads til alle tingene. Vi giver et bud på, hvordan du kan få mere plads.

Fint gammelt legetøj

Pas godt på dit gamle legetøj

Dit gamle fine legetøj er værd at gemme på. Den næste generation kan få glæde af det, så det er om at passe godt på legetøjet i mellemtiden.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose