Klargør din campingvogn og autocamper til vinteren

Campingsæsonen i Danmark holder sig gerne indenfor sommermånederne, så derfor står danske campingvogne ofte i mange måneder uden at være ude at køre. Vi har samlet et par tips og tricks, når du opbevarer din campingvogn eller autocamper.

Få det nu vasket

Det vigtigste råd, når du skal lade campingvognen eller autocamperen stå i vinterperioden, er at få alt vasket godt af. Det gælder både inde i campingvognen, men også forteltet og andre duge, der benyttes, når man camperer. Det er ikke lækkert at bakse med gammel jord og snegle, når man året efter skal have teltet frem igen. Børst det værste jord af med en kost, og vask så efter men en fugtig klud.

Det er også vigtigt, at teltet får lov til at tørre, inden du pakker det sammen i den tætlukkede pose. Ellers kan der gå mug i det, og så er det altså en større udgift, når man skal ud og anskaffe et nyt telt. Det er også anbefalelsesværdigt at hænge et wunderbaum i campingvognens kabine. Så dufter der friskt, når man skal ud og køre igen.

Tjek køleskabet

Noget andet, der har en stor indflydelse på indeklimaet i en campingvogn og autocamper, er køleskabet. Køleskabet kan nemlig skabe en fæl lugt, hvis ikke det klargøres til at stå uden at blive brugt. Og man magter ikke at skulle håndtere et ildelugtende køleskab, når man står i sin campinghabit, og er klar til at køre afsted på ferie! Sørg derfor for at få tømt det for madvarer og lignende, og tør over med en fugtig klud. Sæt også en klud eller noget andet i klemme i køleskabslågen, så den ikke lukker. Så holder det sig friskt, og er helt klar til brug til næste sæson.

Fjern værdier og træk gardinerne

Den danske campingsæson er kort, så når du opbevarer din campingvogn eller autocamper, kommer den ofte til at stå stille og ubeset i en lang periode. Derfor kan det være en stor fristelse for den langfingrede slags at tage et kig indenfor, og det er altså en trist oplevelse at komme tilbage til en campingvogn, hvor både TV og grill er pist forsvundet! Få dine værdier med dig, når du opbevarer din campingvogn eller autocamper. Så behøver du ikke at bekymre dig henover vinteren. Når du skal tage TV’et med dig, kan du pakke det i et flyttetæppe eller bølgepap, så du undgår skrammer under transporten. Du kan også med fordel trække gardiner eller persienner for, så din campingvogn fremstår neutral og uinteressant for nysgerrige blikke og lange fingre.

 

Luk loftvinduet og husk støtteben

De fleste campingvogne og autocampere har et loftvindue til udluftning på de allervarmeste dage. Når campingvognen eller autocamperen stilles væk i slutningen af sæsonen, vil vejret ofte stadig være lunt. Derfor kan det være nemt at glemme at lukke loftvinduet, men det er bare en træls start på næste sæson, hvis man først skal klare en vandskade. Så efterlad din campingvogn eller autocamper med lukkede vinduer. Og husk at stabilisere den på støttebenene, så du ikke risikerer, at den står og vipper i blæst. Det er også en god idé at sætte mursten eller lignende under anhængertrækket, så vægten på forhjulet mindskes.

Stil den et sikkert sted

For at du kan sikre dig helt ro i maven, bør du stille din campingvogn eller autocamper et sikkert sted. Har du plads og mulighed, er det oplagt at gemme den af vejen i haven eller på din private parkeringsplads ved dit hjem. Så kan du have et øje på den hele året, og vil hurtigt opdage, hvis der har været ubudne gæster. Har du ikke denne mulighed, kan du opbevare campingvognen eller autocamperen hos et opbevaringscenter. Hos City Self-Storage er parkeringspladserne indhegnede, og pladsen er sikret med en personlig kode, så din campingvogn eller autocamper står sikret og aflåst. Kontakt os for at høre mere om opbevaring af campingvogn og autocamper.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

At flytte hver til sit

Nu har I besluttet at flytte fra hinanden. Det sidste, du vil tænke på, er alt, hvad der skal gøres. Desværre er det normalt ikke så enkelt, så vi har samlet nogle tips til at gøre processen nemmere. Læs med her!

 

Midlertidig Opbevaring

Midlertidig opbevaring er en god løsning, hvis du for en kort stund har brug for at have lidt bedre plads. Der kan være mange årsager til, hvorfor man har brug for noget ekstra plads, og vi kigger på nogle af dem her. Læs med!

 

havemøbler

Få havemøblerne klar til vinteren

Sommeren er forbi, og vores havemøbler har gjort deres pligt før vinteren for alvor kommer. Men hvad bør du gøre for at holde dem ved lige, så de kan bruges til næste sommer? Læs med her, hvor vi går igennem nogle råd, der kan skabe de bedste forhold for dine havemøbler henover vinteren.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose