Skip to content

Hvad kan klargøres ugen forud for din flytning?

Nu er du måske begyndt at mærke flyttestressen komme snigende, men forhåbentlig har fået klaret mange af de vigtigste ting. Om kort tid er det blot et par få ting, der står tilbage på listen, så du er klar til det nye, der venter – om det er et nyt hjem, en rejse eller noget helt andet.

klargøres ugen forud for din flytning

Pak den sidste rest af flyttelæsset

Husk at pakke en kuffert med det. du får brug for den første nat, så du slipper for at lede alle flyttekasserne igennem for at finde strømper og tandbørsten. Her er en liste over ting, du kan have brug for den første nat. Se også vores flytteskole for at få flere nyttige tips til nedpakningen, flyttetilbehøret og mere.

Har du alt, du behøver til rengøringen?

Skal du selv stå for rengøringen, har du brug for en del udstyr, så der kan blive skinnende rent til de nye beboere. De sidste dage op til flytningen er nok lidt hektiske, så får overblik og køb alt ind, du får brug for, senest en uge før.

Meld flytning

Når du melder flytning, går der typisk ca. 5 dage før ændringen træder i kraft. Har du ikke flyttet din adresse endnu, er det godt at få gjort en uges tid før flytningen, så din post sendes til din nye adresse.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg

Vinteropbevaring – hvordan bør du opbevare henover vinteren?

Vinteropbevaring – hvordan bør du opbevare henover vinteren?

Når kuldegraderne kommer snigende, er det et sikkert tegn på, at nogle ting skal til at sættes væk for vinteren. Og så er der flere ting, der skal tages hensyn til, så dine ejendele kan holde så længe som muligt. Vi hjælper dig med en oversigt over ting, du skal huske, før du sætter tingene væk.
Opbevaringsrum i Hvidovre og hjerterum i Kolkata

Opbevaringsrum i Hvidovre og hjerterum i Kolkata

Velgørenhedsorganisationen Gadens Børn er hverdagens helte for hundredvis af børn og mødre i byen Kolkata i Indien. Læs her hvordan et opbevaringsrum i Hvidovre hjælper dem.
Gør dette før fremvisningen

Gør dette før fremvisningen

Skal du sælge din bolig? I samarbejde med Truls, daglig leder i PROA Eiendomsmegling Lørenskog i Norge, har vi samlet tre gode råd, når du skal fremvise din bolig. Truls har op mod 3000 fremvisninger bag sig, og en god sjat erfaring med, hvad der virker i en fremvisning.
At flytte er svært

At flytte er svært

At flytte er svært! Jeg har arbejdet med flytninger siden 2015, og det er stadig meget energi- og tidskrævende. Jeg har dog lært en hel del, så læs her om mit lille (bogstavelig talt) flytteeventyr – måske bliver du også klogere?
*
*
*