Midlertidig opbevaring, hvad skal du bruge dét til?

Midlertidig opbevaring er en god løsning, hvis du for en kort stund har brug for at have lidt bedre plads. Der kan være mange årsager til, hvorfor man har brug for noget ekstra plads, og vi kigger på nogle af dem her. Læs med!

 

Hvorfor midlertidig opbevaring?

Midlertidig opbevaring er en lækker mulighed for at få gjort plads til hverdagen. Det kan være at du skal udstationeres, at du skal ud og rejse, renovere din bolig eller måske skal flytte til en ny, hvor der er en periode, hvor du ikke kan bruge dine møbler. Vi gennemgår nogle ting, som er værd at huske, når man er i sådanne situationer.

Udstationering

Der findes forskellige former for udstationering. Det kan både være i civil og militær tjeneste. I begge tilfælde så har man brug for at overvejer flere aspekter

  • Fremleje af bolig og opbevaring af personlige ejendele
  • Fremleje af bolig og opbevaring af alle ejendele
  • Opsagt/solgt bolig og opbevaring af alle ejendele
  • Opsagt/solgt bolig og salg/opbevaring af alle ejendele

I alle tilfælde skal du vurdere, hvad du ønsker at gøre med dine ting. Udstationeringers tidshorisont kan være meget forskellig, alt efter hvad man skal lave, men i de fleste tilfælde kommer man jo nok hjem til Danmark igen. Vi har en guide til oprydning i ens garderobe, men mange af idéerne kan genbruges.

Renovering

Renovering er ofte noget rod. Når håndværkere kommer ind, skal ting flyttes ud, og det kan hurtigt blive uoverskueligt at bo i. Derudover beskytter du også dine ting mod skader, ved at pakke dem væk. Det her ”midlertidig opbevaring” kan være en god løsning, så det hele bliver lidt mere overskueligt. Vi har faktisk en guide, der kan hjælpe dig ved din næste renovering. Den kan man jo læse efter denne.

Flytning

Når boligen opsiges eller sælges, men man ikke har fundet en ny endnu, kan man stå for en stund og have brug for at alle ens ting er opbevaret. I det tilfælde bør I bare komme forbi os, og finde et rum der passer til jeres behov. Vi har fleksibel indflytning, med opsigelse til den sidste dag i måneden, som gør, at du kan blive så længe du vil, uden binding. Kontakt os her.

Udlandsrejse

Det kan også være, at du skal ud og udforske verdenen. Se pyramiderne i Egypten eller Sol Templet i Peru. I sådan et tilfælde kan det også være rart at fremleje ens bolig, så man ikke kaster penge efter husleje til en bolig, man ikke bruger. Derfor ville midlertidig opbevaring være smart, da du så kan opbevare de ting, du ikke vil have andre bruger/bor i.

Familie forøgelse

Det kan også være at familien vokser, her kan det også være rart at have et sted at opbevare alle de ting man samler sammen som nybagte forældre, værende den første barnevogn, noget børnetøj, autostole og andet grej. Derudover er det også et sted, hvor I kan opbevare tingene, hvis I tænker, at I skal have et barn nr. 2, (eller 3) men I har en periode, hvor i ikke har brug for noget af udstyret, eller tøjet.

Fleksibilitet

Det fede ved at opbevare hos os, er at det er let at leje rummet. Det som gør det federe er, at I kan op og nedskalere rummet efter behov. Hvis I for en stund skal opbevare en barnevogn og krybbe, så har I utvivlsomt brug for mere plads end efter baby er ankommet. I kan altid kontakte os og høre mere om mulighederne. Vi er her jo for at give jer bedre plads, og det varierer jo, hvor meget plads man har brug for.

Kontakt vores personale

I kan tage kontakt til vores personale enten her på hjemmesiden, via vores kontaktformular, eller i kan ringe til os og høre mere, og så sørger vi for, at I får den vejledning, som I har brug for og den plads I mangler. Så i ringer bare, hvis I mangler et sted at få jeres ting opbevaret midlertidigt. Bestil lager eller kontakt os!

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Nytår og forsætter

Hvad er dine nytårsforsætter?

Det nye år er lige startet, og det helt store spørgsmål for tiden er: Har du nogle nytårsforsætter? Har du endnu ikke tænkt over det, kan du lade dig inspirere af nogle af vores forslag.

ryddeligt hjem

Var et af dine nytårsforsætter at holde det ryddeligt derhjemme?

Et ryddeligt hjem behøver ikke at kræve en stor indsats, eller være en overvældende opgave. Med små tricks i hverdagen, kan du nemt få et ryddeligt hjem.

tempereret opbevaring

Hvad er et tempereret opbevaringsrum?

Nu hvor kulden er ved at bide sig godt fast, er det en god idé at have et tempereret opbevaringsrum til sine opmagasinerede ejendele. Men hvad betyder det egentlig, at et opbevaringsrum er tempereret?

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose