Møbelbetræk: Hvorfor er det vigtigt?

Der er mange ting, man skal have styr på under sin flytning. Kasser, flyttefolk, ny bolig osv.. Men hvad mere? Jo, nu skal du høre – du har muligvis brug for et møbelbetræk, med andre ord: dit møbels bedste ven!

Hvad er et møbelbetræk?

Det fede er, at det ligger i navnet. Det er et betræk til dit møbel, som er lavet for at beskytte det, mens du ikke bruger det. Det er godt fordi

  • Det beskytter under flytning (mod slag, faldende kasser og lignende)
  • Det beskytter under opbevaring (mod støv, bakterier og andet)
  • Det gør så din sofa ser ud, som da du pakkede den ind (Vildt flot!)

Så, hvorfor købe møbelbetræk?

Betrækket sørger simpelthen for, at du, når du skal bruge dit møbel igen, får det tilbage i nærmest uændret tilstand. Du beskytter møblet undervejs ved flytningen, i lastbil eller trailer, såfremt der skulle ske noget og du beskytter det mens det er opbevaret. Hvis dit møbel kunne, så ville de takke dig for sådan et køb!

Hvornår skal du købe et møbelbetræk?

Så snart møblet tages ud af det daglige brug, så anbefaler vi, at du anskaffer et betræk. Det forlænger dets levetid, du sørger for at møblet er lækkert, når du skal bruge det igen og skulle du, mens det har opbevaret, beslutte dig for at sælge det, så er det et endnu lettere salg.

Hvor køber jeg det?

Du køber det da hos os! Vi sælger møbel betræk i forskellige former og størrelser, som passer til både stol, sofa og madrasser i forskellige størrelser. Vi anbefaler, at du finder et, som passer til møblet, da det er således, at du vil få den fedeste effekt af møbelbetrækket. Og husk! Hvis du har brug for opbevaring, så kan du gøre det hos os. Bestil opbevaring her.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

At flytte hver til sit

Nu har I besluttet at flytte fra hinanden. Det sidste, du vil tænke på, er alt, hvad der skal gøres. Desværre er det normalt ikke så enkelt, så vi har samlet nogle tips til at gøre processen nemmere. Læs med her!

 

Midlertidig Opbevaring

Midlertidig opbevaring er en god løsning, hvis du for en kort stund har brug for at have lidt bedre plads. Der kan være mange årsager til, hvorfor man har brug for noget ekstra plads, og vi kigger på nogle af dem her. Læs med!

 

havemøbler

Få havemøblerne klar til vinteren

Sommeren er forbi, og vores havemøbler har gjort deres pligt før vinteren for alvor kommer. Men hvad bør du gøre for at holde dem ved lige, så de kan bruges til næste sommer? Læs med her, hvor vi går igennem nogle råd, der kan skabe de bedste forhold for dine havemøbler henover vinteren.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose