Hvad gør du med møblerne, når børnene er flyttet hjemmefra?

Når dine børn er flyttet ud, går du en ny livsfase i møde. Pludselig har du et hjem uden børn, og det kan til tider føles en anelse tomt. Lidt mindre brok, lidt mindre latter og lidt mindre rod. Men helt tomt er det jo ikke, for tilbage står ejendele og møbler, som ikke er kommet med i flyttelæsset. Og hvad skal du så gøre med det?

Hvad gør du med møblerne, når børnene er flyttet hjemmefra?

Skal det smides ud eller gives væk?

Det føles nok lidt forkert og drastisk at skulle smide alle møblerne ud af børneværelset, give det et nyt formål, eller lave større ændringer. Det vil jo forhåbentligt komme på besøg, selvom de er fløjet fra reden. Men nogen gange er det bare sådan, det må være. Med en ny livssituation følger nye prioriteringer, og måske også et nyt hjem?

Den nemme løsning er at smide alt ud eller give det hele væk, men det kan jo være, dit barn kan få brug for det på et senere tidspunkt? Måske er det glade minder, de gerne vil have med sig, når de skal til at etablere sig senere hen. I dette tilfælde er der flere løsninger til at tage godt vare på tingene. En dag er de måske så heldige, at de selv får børn, som kan bruge tingene.

Brug det på andre måder

Kan du sætte møbler og småting et andet sted for at frigøre plads i værelsen? Udnyt de møbler, du har, og lad dem ikke stå og samle støv, til dit barn får brug for dem igen, men lad dem i stedet blive en del af indretningen i dit hjem.

Stil det i kælder- eller loftrum eller garagen

Er du heldig nok til at have godt med opbevaringsplads i kælder eller loft, kan du passe godt på de vigtigste ting her. Her kan de står trygt indtil dit barn får brug for dem igen, eller til du har plads til dem i dit hjem.

Har du ikke nok opbevaringsplads derhjemme, eller måske skal flytte til et mindre sted, kan du leje et opbevaringsrum på et eksternt lager for at tage ekstra vare på minderne. Med en stabil temperatur på lageret kan du trygt opbevare minder og møbler så kort eller lang tid, du har brug for. Hos os kan du leje opbevaringsplads i størrelser fra 0,5 m2 og opefter, og ved vores bemandede afdelinger finder du en flyttebutik, hvor du kan købe alt, du behøver af flyttetilbehør. Kontakt vores opbevaringseksperter i dag; så hjælper de dig med at finde den bedste løsning til dine behov.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg

At flytte er svært

At flytte er svært

At flytte er svært! Jeg har arbejdet med flytninger siden 2015, og det er stadig meget energi- og tidskrævende. Jeg har dog lært en hel del, så læs her om mit lille (bogstavelig talt) flytteeventyr – måske bliver du også klogere?
Før du tager salgsbilleder af dit hjem

Før du tager salgsbilleder af dit hjem

Hver dag er der mange, der sælger eller udlejer lejligheder, og måske planlægger du at gøre det samme? Vi har samlet et par råd, når du tager slagsbilleder af din bolig, der kan give dig et hurtige og bedre salg.
Når du flytter hjemmefra for første gang

Når du flytter hjemmefra for første gang

Der er mange, der skal til at starte op på studie efter sommeren, og måske er du en af de, der flytter hjemmefra for første gang. Det er mange vigtige ting, du må huske og tænker over, når du flytter ud. Vi hjælper dig med at huske dem.
Gør dit hjem sommerklar

Gør dit hjem sommerklar

Nu er det endelig sommer! Det er fantastisk med varmere vejr og længere dage – og mindre tøj at slæbe rundt på en hel dag.