Skip to content

Gør det nemmere at renovere

Nu er det tiden til at renovere derhjemme. Skab de bedste forhold for dig selv undervejs.

Hjemmet renoveres og males

Mange af os er meget hjemme for tiden, i hvert fald mere end vi plejer. Og så er det svært at undgå at lægge mærke til de små skavanker i vores hjem. Lad os gøre det rart at være hjemme, når nu vi er nødt til at være det.

Der trænger til at blive renoveret og malet, køkkenlågerne bør skiftes ud, måske skal gulvet slibes? Jeg ved ikke med dig, men mine gulve, vægge og køkkenskab er fyldt med ting.

Når væggene skal males

Start med at gøre væggene fri for ting. Vil du male en enkelt væg, så ryd møbler, billeder og spejle væg fra den, og dæk af med et plastikdækken på gulvet. Dæk også møblerne over med et plastikdækken, så ustyrlige malingdråber ikke risikerer at ødelægge dine ting.

Skal du male et helt rum, så skaber du de bedste forhold for dig selv, hvis du helt rydder rummet for ting. Ellers skal du ofte rykke rundt på tingene for at kunne komme til – især hvis loftet også skal have en tur. Har du ikke plads til møblerne et andet sted i hjemmet, så få den opbevaret midlertidigt på et lager.

Kort sagt

 • Ryd vægge for møbler og ting
 • Afdæk gulv, møbler og ting med plastikdækken
 • Eller flyt møbler og ting i ekstern opbevaring

Køkkenet skal renoveres

Når det er køkkenet, der skal have en kærlig hånd, er rengøring og hygiejne særlig vigtigt. Det støver at renovere, så fjern alt der fjernes kan. Gryder, service, mikrobølgeovn, tørvarer, alt skal pakkes væk.

Når du alligevel har fat i alle køkkentingene, så tør lige en hårdt opvredet klud over dem, inden du lægger dem i kasser. Så er de passet særligt godt på. Brug små flyttekasser til dine køkkenting, så du ikke pakker for tunge kasser.

Kort sagt

 • Tøm alle køkkenskabe for ting
 • Vask tingene og pak dem ind i silkepapir
 • Brug små flyttekasser, så det ikke bliver for tungt

Slibning af gulve

Det er ikke en lille opgave at slibe gulve, så lad være med at gøre det halvt. Tøm rummet helt for møbler og ting, så du kan komme ordentligt rundt i hjørnerne. Det giver kun ekstraarbejde, hvis alt ikke rykkes ud, for så skal de flyttes på hele tiden.

Skal møblerne flyttes helt ud af hjemmet imens du renovere, så sørg for at passe godt på dem. Både når du flytter og når de opbevares. Læs mere om opbevaring under renovering her.

Kort sagt

 • Fjern alle møbler og ting fra rummet
 • Flyt møbler og ting i ekstern opbevaring, hvis flere rum skal slibes
 • Sæt møblerne tilbage, når efterbehandlingens anbefalede tørretid er overstået

Fordele ved opbevaring når du renoverer

I mange tilfælde vil det være en fordel at få møbler og ting helt væk fra hjemmet, når der renoveres. Du undgår skidt, støv og malingskader på tingene, så de også er pæne efter renoveringen. Du slipper også for at skulle flytte på møbler og ting, hver gang de står i vejen, så husprojektet glider lidt nemmere.

Har du et skur, en kælder eller et loft kan det være oplagt at bruge de steder til at opbevare møblerne. Du skal dog være sikker på at skur, kælder eller loft holder en stabil temperatur og ikke lukker fugt ind, for ellers kan dine møbler tage skade.

Find et opbevaringsrum ting dine ting her.

Flytter du dine møbler og ting på et opbevaringscenter med korte lejeperioder, kan du få alt renoveringen klaret på kort tid, og så er det bare at hente møblerne og sætte dem på plads igen. Det er særligt en fordel for dig, der renoverer hele eller flere dele af huset på én gang, da det meget hurtigt bliver svært at få plads til møblerne, når de skal give plads for arbejdet.

Kort sagt:

 • Undgår støv, skidt og skader
 • Holder stabil temperatur
 • Korte lejeperioder
 • Skaber plads og rum til arbejdet

God fornøjelse med renoveringen!

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg

Sådan holder du god hygiejne når du flytter

Sådan holder du god hygiejne når du flytter

Det er altid vigtigt at tænke på hygiejne. Også når du flytter. Vi har samlet nogle tips til, hvordan du kan bevare den gode hygiejne når du flytter.
4 råd til at gøre din bolig salgsklar

4 råd til at gøre din bolig salgsklar

Når du er klar til at sælge din bolig, skal den helst sælges hurtigst muligt. Med enkle tiltag kan du forkorte liggetiden yderligere og få den bedste salgspris.
Vinteropbevaring – hvordan bør du opbevare henover vinteren?

Vinteropbevaring – hvordan bør du opbevare henover vinteren?

Når kuldegraderne kommer snigende, er det et sikkert tegn på, at nogle ting skal til at sættes væk for vinteren. Og så er der flere ting, der skal tages hensyn til, så dine ejendele kan holde så længe som muligt. Vi hjælper dig med en oversigt over ting, du skal huske, før du sætter tingene væk.
Opbevaringsrum i Hvidovre og hjerterum i Kolkata

Opbevaringsrum i Hvidovre og hjerterum i Kolkata

Velgørenhedsorganisationen Gadens Børn er hverdagens helte for hundredvis af børn og mødre i byen Kolkata i Indien. Læs her hvordan et opbevaringsrum i Hvidovre hjælper dem.
*
*
*