Bilbaner samt tøj der er blevet for småt

En undersøgelse gennemført af det engelske Access Self-Storage viser, at nostalgi er en vigtig faktor i, hvad folk vælger at tage vare på. Det er nemlig gammelt legetøj og mindeværdige ting, som de fleste fortæller, at de opbevarer i self-storage.

Self-storage er en forholdsvis ny branche, men flere og flere vælger at benytte sig af denne tjeneste for at rydde op i de ting, man ikke længere bruger, men som man samtidig ikke har hjerte til at smide ud. Altså alt det nostalgiske.

Engelske Access Self-Storage har undersøgt, hvad folk opbevarer i opbevaringsrum og på toppen af listen er gammelt legetøj og mindegenstande tæt fulgt af tøj som ikke længere passer.

– Bilbaner, hockeyspil og ikke mindst Star Wars-legetøj er den type minder, som mange mænd – og også nogen kvinder – ikke ønsker at smide ud. Forståeligt nok, siger Isak Larsson i City Self-Storage.

– Tøj er også normalt at gemme – specielt jakkesæt og fine kjoler. De optager tit irriterende meget plads i kælder og garage, hvor de samtidig bliver udsat for fugt og støv. Så er det bedre at flytte det til et ordentligt opbevaringsrum, som er rent og tørt.

De mest normale opbevaringsartikler

Her er, hvad de fleste engelske folk opbevarer i self-storages ifølge Access Self Storage:

  • Nostalgi-legetøj, sjældne tegneserier og mindegenstande (Harry Potter, Star Wars, Rubiks cube, Barbie og Scalextric)
  • Favorittøj, som ikke længere passer
  • Familiefotos/billeder fra jul, sommerferie og specielle anledninger
  • Kongehussouvenirs (det er jo briterne vi snakker om!)
  • Specialudgaver af aviser og magasiner
  • Brudekjoler
  • Musikkassetter, VHS, vinylplader
  • Gammel elektronik (første mobiltelefon, Walkman, gamle PC’er)
  • Kærlighedsbreve fra gamle ex’er
  • Gamle postkort

Også andet end nostalgi

City Self-Storage tilbyder også opbevaring af sæsonrelaterede genstande såsom havemøbler, snefræsere, motorcykler, bådudstyr og lignende, og er derfor ikke helt enig i, at det er nostalgi, der er hovedårsagen til fremvæksten af self-storage.

– Det vi oplever, i tillæg til sæsonkunderne, er, at mange vil rydde op før fremvisning, og opbevarer overflødige møbler og krimskrams hos os i nogle måneder, imens de sælger huset. Samtidig får mange dobbelt af udstyr og møbler, når to husholdninger flytter sammen, og ofte synes, at det er godt at have et ekstra sæt i en periode, afslutter Larsson.

Har du brug for opbevaring til din nostalgi eller har du blot brug for mere plads derhjemme, kan du nemt bestille et opbevaringsrum lige her.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

At flytte hver til sit

Nu har I besluttet at flytte fra hinanden. Det sidste, du vil tænke på, er alt, hvad der skal gøres. Desværre er det normalt ikke så enkelt, så vi har samlet nogle tips til at gøre processen nemmere. Læs med her!

 

Midlertidig Opbevaring

Midlertidig opbevaring er en god løsning, hvis du for en kort stund har brug for at have lidt bedre plads. Der kan være mange årsager til, hvorfor man har brug for noget ekstra plads, og vi kigger på nogle af dem her. Læs med!

 

havemøbler

Få havemøblerne klar til vinteren

Sommeren er forbi, og vores havemøbler har gjort deres pligt før vinteren for alvor kommer. Men hvad bør du gøre for at holde dem ved lige, så de kan bruges til næste sommer? Læs med her, hvor vi går igennem nogle råd, der kan skabe de bedste forhold for dine havemøbler henover vinteren.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose