Bilbaner samt tøj der er blevet for småt

En undersøgelse gennemført af det engelske Access Self-Storage viser, at nostalgi er en vigtig faktor i, hvad folk vælger at tage vare på. Det er nemlig gammelt legetøj og mindeværdige ting, som de fleste fortæller, at de opbevarer i self-storage.

Self-storage er en forholdsvis ny branche, men flere og flere vælger at benytte sig af denne tjeneste for at rydde op i de ting, man ikke længere bruger, men som man samtidig ikke har hjerte til at smide ud. Altså alt det nostalgiske.

Engelske Access Self-Storage har undersøgt, hvad folk opbevarer i opbevaringsrum og på toppen af listen er gammelt legetøj og mindegenstande tæt fulgt af tøj som ikke længere passer.

– Bilbaner, hockeyspil og ikke mindst Star Wars-legetøj er den type minder, som mange mænd – og også nogen kvinder – ikke ønsker at smide ud. Forståeligt nok, siger Isak Larsson i City Self-Storage.

– Tøj er også normalt at gemme – specielt jakkesæt og fine kjoler. De optager tit irriterende meget plads i kælder og garage, hvor de samtidig bliver udsat for fugt og støv. Så er det bedre at flytte det til et ordentligt opbevaringsrum, som er rent og tørt.

De mest normale opbevaringsartikler

Her er, hvad de fleste engelske folk opbevarer i self-storages ifølge Access Self Storage:

  • Nostalgi-legetøj, sjældne tegneserier og mindegenstande (Harry Potter, Star Wars, Rubiks cube, Barbie og Scalextric)
  • Favorittøj, som ikke længere passer
  • Familiefotos/billeder fra jul, sommerferie og specielle anledninger
  • Kongehussouvenirs (det er jo briterne vi snakker om!)
  • Specialudgaver af aviser og magasiner
  • Brudekjoler
  • Musikkassetter, VHS, vinylplader
  • Gammel elektronik (første mobiltelefon, Walkman, gamle PC’er)
  • Kærlighedsbreve fra gamle ex’er
  • Gamle postkort

Også andet end nostalgi

City Self-Storage tilbyder også opbevaring af sæsonrelaterede genstande såsom havemøbler, snefræsere, motorcykler, bådudstyr og lignende, og er derfor ikke helt enig i, at det er nostalgi, der er hovedårsagen til fremvæksten af self-storage.

– Det vi oplever, i tillæg til sæsonkunderne, er, at mange vil rydde op før fremvisning, og opbevarer overflødige møbler og krimskrams hos os i nogle måneder, imens de sælger huset. Samtidig får mange dobbelt af udstyr og møbler, når to husholdninger flytter sammen, og ofte synes, at det er godt at have et ekstra sæt i en periode, afslutter Larsson.

Har du brug for opbevaring til din nostalgi eller har du blot brug for mere plads derhjemme, kan du nemt bestille et opbevaringsrum lige her.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Nedpakning af et kollektiv

Da mit kollektiv skulle flytte

Mit kollektiv blev opsagt, og nøglerne skulle afleveres i februar. Med fire beboere blev det en lærerig oplevelse, og jeg fortæller om de vigtigste her.

Håndværkere borer i væg

Opbevaring af værktøj og udstyr

Håndværksfaget og værktøj går ofte hånd i hånd, og som håndværker kan det være svært at få plads til alle tingene. Vi giver et bud på, hvordan du kan få mere plads.

Fint gammelt legetøj

Pas godt på dit gamle legetøj

Dit gamle fine legetøj er værd at gemme på. Den næste generation kan få glæde af det, så det er om at passe godt på legetøjet i mellemtiden.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose