Nu er foråret her – opbevar vintertøjet smart!

Foråret er nu over os, og vintertøjet i garderoben skal vige pladsen. Hvis du pakker og opbevarer vintertøjet med omhu, holder det også til næste år. Vi deler her vores tre bedste tips.

  • Rengør alt omhyggeligt – for at mindske risikoen for skader. Og så det altid er friskt med en skøn duft, når du pakker tøjet frem igen.
  • Læg tøj af naturfiber sammen (f.eks. kashmir og uld) – hvis du hænger tøj af naturfiber på bøjler, risikerer du at tøjet giver sig og med tiden mister faconen. I stedet bør du lægge tøjet sammen, og opbevare det i en flyttekasse. Så holder tøjet længere, og flyttekassen er let at sætte væk.
  • Vær forsigtig med kælderrummet – det er nemt at smide alt ned i kælderen, men der er sjældent tempereret og ofte fugtigt, hvilket kan give mug og dårlig lugt. Det anbefales at bruge tempererede opbevaringsrum, hvor du kan få plads til vinterstøvlerne, børnenes kælke og vinterdækkene.

Du kan også sortere dét fra, som du ikke kommer til at bruge i fremtiden. Det kan enten gives væk eller sælges, så du kan få lidt for alle de ting, du ville have smidt ud.

Så tænk over, hvordan du på bedste vis kan opbevare vintertingene. Og hold dig ikke tilbage fra at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi er her for at hjælpe dig!

Skal du til at planlægge forårsrengøringen? Vi har 5 tips, det gør processen lettere her!

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Nedpakning af et kollektiv

Da mit kollektiv skulle flytte

Mit kollektiv blev opsagt, og nøglerne skulle afleveres i februar. Med fire beboere blev det en lærerig oplevelse, og jeg fortæller om de vigtigste her.

Håndværkere borer i væg

Opbevaring af værktøj og udstyr

Håndværksfaget og værktøj går ofte hånd i hånd, og som håndværker kan det være svært at få plads til alle tingene. Vi giver et bud på, hvordan du kan få mere plads.

Fint gammelt legetøj

Pas godt på dit gamle legetøj

Dit gamle fine legetøj er værd at gemme på. Den næste generation kan få glæde af det, så det er om at passe godt på legetøjet i mellemtiden.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose