Nu er foråret her – opbevar vintertøjet smart!

Foråret er nu over os, og vintertøjet i garderoben skal vige pladsen. Hvis du pakker og opbevarer vintertøjet med omhu, holder det også til næste år. Vi deler her vores tre bedste tips.

  • Rengør alt omhyggeligt – for at mindske risikoen for skader. Og så det altid er friskt med en skøn duft, når du pakker tøjet frem igen.
  • Læg tøj af naturfiber sammen (f.eks. kashmir og uld) – hvis du hænger tøj af naturfiber på bøjler, risikerer du at tøjet giver sig og med tiden mister faconen. I stedet bør du lægge tøjet sammen, og opbevare det i en flyttekasse. Så holder tøjet længere, og flyttekassen er let at sætte væk.
  • Vær forsigtig med kælderrummet – det er nemt at smide alt ned i kælderen, men der er sjældent tempereret og ofte fugtigt, hvilket kan give mug og dårlig lugt. Det anbefales at bruge tempererede opbevaringsrum, hvor du kan få plads til vinterstøvlerne, børnenes kælke og vinterdækkene.

Du kan også sortere dét fra, som du ikke kommer til at bruge i fremtiden. Det kan enten gives væk eller sælges, så du kan få lidt for alle de ting, du ville have smidt ud.

Så tænk over, hvordan du på bedste vis kan opbevare vintertingene. Og hold dig ikke tilbage fra at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi er her for at hjælpe dig!

Skal du til at planlægge forårsrengøringen? Vi har 5 tips, det gør processen lettere her!

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

At flytte hver til sit

Nu har I besluttet at flytte fra hinanden. Det sidste, du vil tænke på, er alt, hvad der skal gøres. Desværre er det normalt ikke så enkelt, så vi har samlet nogle tips til at gøre processen nemmere. Læs med her!

 

Midlertidig Opbevaring

Midlertidig opbevaring er en god løsning, hvis du for en kort stund har brug for at have lidt bedre plads. Der kan være mange årsager til, hvorfor man har brug for noget ekstra plads, og vi kigger på nogle af dem her. Læs med!

 

havemøbler

Få havemøblerne klar til vinteren

Sommeren er forbi, og vores havemøbler har gjort deres pligt før vinteren for alvor kommer. Men hvad bør du gøre for at holde dem ved lige, så de kan bruges til næste sommer? Læs med her, hvor vi går igennem nogle råd, der kan skabe de bedste forhold for dine havemøbler henover vinteren.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose