Nye minder skabes hele tiden

Livet bliver til imens du lever – på godt og ondt. Og det er ikke alt, du kan planlægge. Heldigvis findes der et sted, hvor dine dyrebare minder kan være, så de ikke bliver væk.

Går du fra én livsfase til en anden, behøver du ikke at kaste gamle minder væk til fordel for nye. Opbevares de minder, du har skabt, kan du nemlig finde dem frem, så ofte du ønsker.

Pladesamlingen, billederne af gamle venner fra ungdomstiden, som du ikke har snakket med i mange år, et instrument du engang spillede på, de første køkkenstole, som du købte med din kæreste, da I flyttede sammen. Alle de minder, som kan være sjove at tage frem ved en senere anledning, eller når prioriteringerne ændrer sig.

En dag bliver du selv et minde for andre. Så er det godt for dem at se minderne, og fortælle historier om dig, fordi du har plejet øjeblikkene og hverdagene som til sammen danner selve livet.

Nogen minder bør måske glemmes, andre gemmes tæt på hjertet, hos en ven, på loftet, eller på et self-storage.

Minder kan ikke måles i penge. Det er derfor, de er så værdifulde. Besøg gerne en af vores afdelinger for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at tage hånd om dine minder. Du kan også kontakte vores dygtige opbevaringseksperter her.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

At flytte hver til sit

Nu har I besluttet at flytte fra hinanden. Det sidste, du vil tænke på, er alt, hvad der skal gøres. Desværre er det normalt ikke så enkelt, så vi har samlet nogle tips til at gøre processen nemmere. Læs med her!

 

Midlertidig Opbevaring

Midlertidig opbevaring er en god løsning, hvis du for en kort stund har brug for at have lidt bedre plads. Der kan være mange årsager til, hvorfor man har brug for noget ekstra plads, og vi kigger på nogle af dem her. Læs med!

 

havemøbler

Få havemøblerne klar til vinteren

Sommeren er forbi, og vores havemøbler har gjort deres pligt før vinteren for alvor kommer. Men hvad bør du gøre for at holde dem ved lige, så de kan bruges til næste sommer? Læs med her, hvor vi går igennem nogle råd, der kan skabe de bedste forhold for dine havemøbler henover vinteren.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose