Nye minder skabes hele tiden

Livet bliver til imens du lever – på godt og ondt. Og det er ikke alt, du kan planlægge. Heldigvis findes der et sted, hvor dine dyrebare minder kan være, så de ikke bliver væk.

Går du fra én livsfase til en anden, behøver du ikke at kaste gamle minder væk til fordel for nye. Opbevares de minder, du har skabt, kan du nemlig finde dem frem, så ofte du ønsker.

Pladesamlingen, billederne af gamle venner fra ungdomstiden, som du ikke har snakket med i mange år, et instrument du engang spillede på, de første køkkenstole, som du købte med din kæreste, da I flyttede sammen. Alle de minder, som kan være sjove at tage frem ved en senere anledning, eller når prioriteringerne ændrer sig.

En dag bliver du selv et minde for andre. Så er det godt for dem at se minderne, og fortælle historier om dig, fordi du har plejet øjeblikkene og hverdagene som til sammen danner selve livet.

Nogen minder bør måske glemmes, andre gemmes tæt på hjertet, hos en ven, på loftet, eller på et self-storage.

Minder kan ikke måles i penge. Det er derfor, de er så værdifulde. Besøg gerne en af vores afdelinger for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at tage hånd om dine minder. Du kan også kontakte vores dygtige opbevaringseksperter her.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Nedpakning af et kollektiv

Da mit kollektiv skulle flytte

Mit kollektiv blev opsagt, og nøglerne skulle afleveres i februar. Med fire beboere blev det en lærerig oplevelse, og jeg fortæller om de vigtigste her.

Håndværkere borer i væg

Opbevaring af værktøj og udstyr

Håndværksfaget og værktøj går ofte hånd i hånd, og som håndværker kan det være svært at få plads til alle tingene. Vi giver et bud på, hvordan du kan få mere plads.

Fint gammelt legetøj

Pas godt på dit gamle legetøj

Dit gamle fine legetøj er værd at gemme på. Den næste generation kan få glæde af det, så det er om at passe godt på legetøjet i mellemtiden.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose